Проблемът „гостувания” за Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Проблемът „гостувания” за Челси

Мнениеот mArKa » 15 авг 2010 09:07

Миналият сезон Челси спечели Английската Висшата Лига благодарение на изключителната си форма у дома. Единствените тимове, които не си тръгнаха победени от „Стамфорд Бридж” бяха Евертън и Манчестър Сити. От 19 срещи у дома, сините от Лондон спечелиха 17. Освен това Челси вкара и най-много голове у дома – 68 от цялата Лига. Истината е че лондончани бяха безкомпромисни у дома. Новият сезон започнаха по безапелационен начин – вкарвайки шест гола на У.Б.А. Това със сигурност е заявка за още един меко казано успешен сезон на домашната сцена. На вън обаче нещата съвсем не стоят така. Челси имаше само 10 победи извън своя дом. Като в 19 мача е вкарал 35, а е получил 18, което на езика на математиката означава, средно по 1,84 вкарани и 0,94 получени попадения. Шампиона на Англия е допуснал 5 загуби далеч от дома, от общо 6 за миналият сезон. И в допълнение на това Челси не допусна никои от т.нар. Топ 4 да го победи в нито един от двата мача помежду им, нещо повече сините взеха и шестте си мача с грандовете с общ резултата 12:1. Това означава, че петте загуби далеч от дома са дошли, не чак от толкова силни съперници, които Челси да не може да победи. Спомням си два мача с Уест Хям и Хъл Сити (гостувания), които завършиха при резултат 1:1. Това са мачове, които определено са по силите на Челси, т.е сините от Лондон можеха спокоино да спечелят, както примерно Манчестър Юнайтед го направи и срещу двата примерни отбора. Тези грешки миналият сезон за Челси не се оказаха фатални, но този сезон, предвид очакващата жестока конкуренция „по горните етажи на властта”, сините не бива да допускат такива „детински грешки”, ако искат май 2011 отново да пият шампанско, на което пише Champions. Карло Анчелоти трябва да запази убийствената серия у дома, и да подобри чувствително гостуванията си в Лигата. Това миналият сезон се оказа проблем, но не голям, дано този сезон да не е така.
P.S. Любопитно е как Челси ще се справи със следващата си пречка по пътя – Уигън. Онова 0-8 на „Стамфорд Бридж” все още се помни. Миналият сезон Челси се изложи яко на стадиона на „латикс” записвайки първа загуба с 1-3. Първият мач Уигън записа първа загуба в първенството с 0-4 от Блекпул, това неминуемо означава, че домакините ще бъдат крайно мотивирани да направят нещо, въпреки, че ще им бъде безкрайно трудно. Любопитен мач, определено, но има още време до него!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Проблемът „гостувания” за Челси

Мнениеот storm » 15 авг 2010 09:38

Пич това ти ли го пишеш или го копираш от някъде ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Свако Цако
Контакти:

Мнениеот Свако Цако » 15 авг 2010 09:53

Напълно си прав. Трябва да се внимава с гостуванията,и то срещу непретенциозни отбори! Преди 2 години точно тия мачове изядоха главата на Ливърпул в битката за титлата, въпреки че смачкаха на два път МЮ!
А колкото до Уигън- не се притеснявай! Те още по Коледа ще са изпадащи :)
Успех тоя сезон! Време е за ШЛ!!!

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 15 авг 2010 09:58

storm написа:Пич това ти ли го пишеш или го копираш от някъде ?
Убиждаш ме с този въпрос. ВАСИЧКО, КОЕТО ПУБЛИКУВАМ ВЪВ ФОРУМА Е МОЕ ПИСАНИЕ. Моля да не ми се задават повече с подобни въпроси, убиждат ме ... ;)
Последна промяна от mArKa на 15 авг 2010 10:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 авг 2010 10:03

mArKa написа:
storm написа:Пич това ти ли го пишеш или го копираш от някъде ?
Обиждаш ме с този въпрос. ВАСИЧКО, КОЕТО ПУБЛИКУВАМ ВЪВ ФОРУМА Е МОЕ ПИСАНИЕ. Моля да не ми се задават повече с подобни въпроси, Обиждат ме ... ;)

Не целя ,това ,но понеже е дълго и за това

П.С Обиждат се пише с "о" не с "у" :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 15 авг 2010 10:05

Благодаря за корекцията ... :)

czykler
Контакти:

Мнениеот czykler » 15 авг 2010 10:33

Трудно ще е ако ги подценим. Та те паднаха 4-0 от Блекпул вчера :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 авг 2010 11:12

:lol:

Онзи ден всички оплаквахте Челси, когато загубиха картонената купа от Манчестър ЮН. :lol: Тогава ви казах : НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ОТПИСВАТЕ ЧЕЛСИ !!!
Вчерашният мач доказа колко прав съм бил !
Челси стартира по шампионски ! Писа 6-ца на УБА и доказа, че въпреки напусналите футболисти и през този сезон ще бъде фактор в Англия и в Европа.
За гостуването на Уигън хич не се притеснявам ! Уигън са добър отбор и затова сините от Лондон ще им пишат добър (4) :lol:
Загадка за мен е дали домакините от Уигън ще могат да вкарат един или два гола във вратат на Челси, или ще загубят на нула .... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Челси”