Badges !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Рикардо Карвальо премина в Реал (Мадрид)
А може ли само да попитам, защото не намирам подходяща тема, какво се случи с Рамиреш, подписа ли договор с Челси, кога ще го видим в игра за Сините. 
- mArKa
- Контакти:
Бавила се е неговата работна виза за Англия и за това не може да подпише професионален договор, поне не още.
За Рамиреш четох , че ще гледат до събота до оправят нещата , за да може да се появи в игра по някое време.
Аха, Ясно мерси за инфото. 
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
mArKa написа:Очевидно Карлето иска Тери и Иванович в центъра, за да може като се завърне Босингва на титулярната позиция за него - десен защитник, да не се налага да се лишава от услугите на Бране Иванович. Но сте прави, че Анчелоти в момента е на фаза - Продавай. Очаква се обаче да премине и на фаза Купувай. Надявам се да стане по-скоро това. Иначе това е поредният играч над 30 години, които напуска Челси, ето една добра новина ..
Кога се очаква да се завърне Босингва?
[offtopic]Ако някой знае сайт за следене на контузии, моля да ми го даде
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
Ето тук има всички контузий в най-дясно дата която е обявена за завръщане на съответният играч.
http://www.physioroom.com/news/english_ ... _table.php
ПП: Босингва не фигурира в списъка на контузените състезатели....... може би е готов но му трябва време за да влезе в ритъм... там фигурират само Алекс и Чех.
Ето тук има всички контузий в най-дясно дата която е обявена за завръщане на съответният играч.
ПП: Босингва не фигурира в списъка на контузените състезатели....... може би е готов но му трябва време за да влезе в ритъм... там фигурират само Алекс и Чех.
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Pro.Daeg написа:w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
Mepcu много
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D