Ексклузивно - Сантос дава Челси на ФИФА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- mArKa
- Контакти:
Ексклузивно - Сантос дава Челси на ФИФА
Бразилският Сантос се закани да даде Челси на ФИФА, заради тормоза, които сините от Лондон упражнявали върху Неймар (един от играчите на бразилският тим). Вече няколко дни се говори за трансфер на бразилеца на „Стамфорд Бридж”, но явно не всичко около евентуалният трансфер е чисто. В интервю за „Арена Спортив” президента на Сантос Луис Алваро обвини английските шампиони в некоректност и не етичност, защото в опита си да се сдобият с желания от тях подпис на младата звезда на бразилският тим, са използвали непозволени средства. „Това е недопостимо. Преди време получихме официална оферта за Неймар от страна на Челси, но я отхвърлихме, а те (б.р. Челси) продължават да нахалстват и да използват непозволени средства, за да привлекът нашият играч. Няма да им го позволи, нищо, че са Челси, това, че са един от най-силните отбори в Европа, не ги прави неуязвими. Ако продължат да нахалстват ще бъдем принудени да ги дадем на ФИФА.” Закани се Алваро. Преди около година избухна сериозен трансферен скандал, в които бе замесен отново Челси. Тогава се стигна до там, че световната футболна централа взе безпрецедентно решение да накаже „сините от Лондон” без трансфери в следващите 2,5 години, в последствие Челси обжалва и нелепата „присъда” отпадна.
Re: Ексклузивно - Сантос дава Челси на ФИФА
Реално в трансфера няма нищо лошо.Печели Сантос,печели Челси, печели самият играч, печели футболът..

Това е опит да изстискат още пари от Челси ...
- mArKa
- Контакти:
И аз нещо подобно си мисля .. 

Само за информация!...
Рано тази сутрин, българско време, "Сантос" загуби с 1:3 като домакин от "Аваи", а Неймар се контузи! Изглеждаше доста сериозно, защото се държеше с гримаси от болка за бедреният мускул и не можеше да стъпва на крака?!
А момчето е велико... Направи един пробив между 4-5 души по лявото крило и го спънаха в пеналта, но не му дадоха дузпа... Дано не е сериозна контузията, че отива на месеци без игра?!... 
Рано тази сутрин, българско време, "Сантос" загуби с 1:3 като домакин от "Аваи", а Неймар се контузи! Изглеждаше доста сериозно, защото се държеше с гримаси от болка за бедреният мускул и не можеше да стъпва на крака?!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Оффф за какво му е на прословутият президент на Сантос да прецака Челси, след като те са на път да дадат повече от 30 милн. за някякъв си 18 годишен талант, наистина Неймар е невероятен ама в Сантос ли ще остарее. Никой не гледа бразилското първенство и няма как Неймар да отиде в по-класен отбор. Най-много накрая да отиде в Сити или в Провал Мадрид. 

- gunner4life
- Контакти:
fireblood написа:Никой не гледа бразилското първенство
Само 200 млн. бразилци! Явно никога не си гледал мач от бразилското първенство. Атмосферата е уникална, а футбола е направо религия.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
Пффф, Умник говоря за Европейска Телевизия.
- gunner4life
- Контакти:
[offtopic]Аз че съм умен, умен съм, но пак нещо не мога да ти хвана логиката. Я обясни защо на Сантос ли на някой друг трябва да му пука колко точно хора в Европа гледат бразилското първенство
А от къде точно черпиш информация, че никоя европейско тв не го предава
[/offtopic]

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
Ами сега значи логиката ми е, че Европейския футбол е по-развит от всеки друг и затова всички класни бразилски футболисти играят в европейските първенства. Затова се надявам това да се случи и с Неймар. Колкото до Европейската телевизия мисля, че държавите на Стария континент имат доста добър футбол (не всички) и са ангажирани да предават техните си първенства и някое от по-силните (пр.Английско, Испанско, Германско и донякъде Италианско).