Челси надви Манчестър Юнайтед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Челси надви Манчестър Юнайтед

Мнениеот zaqwsxd » 12 авг 2010 14:22

Челси надви Манчестър Юнайтед за подписа на Бертранд Траоре. Траоре , само 14 годишен , "изгря" на световното първенство за юноши под 17 години миналата година - така той стана най-младият играч участвал на световното първенство за юноши на 17 години. Траоре има много добър ляв крак , но може да играе достатъчно ефективно и по двата фланга.Бертранд играе от години срещу по-възрастни футболисти за да може да развива играта си:
Име: Bertrand Traore (Бертранд Траоре)
Дата на раждане: 14. 6th September 1995
Ръст: 177cm
Националност: Burkino Faso (Буркина Фасо)
Позиция: Winger (Крило)

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: Челси надви Манчестър Юнайтед

Мнениеот sixtynine » 12 авг 2010 14:27

Супер :) Дано се развие детето.
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 авг 2010 15:19

А кога отборите като Челси и МЮ ще почнат да развиват собствените си школи, за да не им се налага да наддават за 14 годишни таланти?! Да не говорим колко по-евтино ще им излиза...

Признавам си, че за школата на Челси не знам нищичко, но не съм чул/чел в последните десетина години техен играч от тяхната школа да се е наложил в първият отбор. Ако има такъв, моля за извинение. (И все пак една птичка пролет на прави). При МЮ нещата са г/д същите.. от времето на Бекъм, Гигс, Скоулс да е излязал някой талант от школата им, който да се е наложил в титулярният състав?! Май Бекъм беше последният играч излязал от школата на отбора и заиграл в МЮ!

Тази трансферна политика, която наложи Венгер във ВЛ да се изкупуват 14-16 годишни таланти от школите на другите отбори изобщо не я харесвам и не я одобрявам, а и както си вижда при Арсенал тя не върши работа! Колко години стана Венгер обикаля школите и изкупува всичко, което му хване окото? - Много! А в същото време от 2005-а година топчиите не са печелили трофей! Какъв е извода? Че това не е правилна стратегия за развитие на един отбор!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 12 авг 2010 15:23

Към меган фокс : Джон Тери! Captain , Leader , Legend!

dembata
Контакти:

Мнениеот dembata » 12 авг 2010 16:03

Искам само да кажа няколко имена: Дани Уелбек, Дарън Гибсън, Том Клевърли за сега са "само" тези 3 момчета в първият състав но с сигурност ще има още в следващите години. Джони Еванс също е отгледан в нашата школа нищо че е взет от някъде... В крайна сметка е важно къде се е развил някой играч а не от къде е дошъл. А и за непросветените отборът е Манчестър Юнайтед. Относно челси тяхните юнуши ако мога така да ги нарека вече са на преклонна футболна възраст и нищо не идва отдолу защото са изкуствен клуб който само купува готови играчи...нещо като Анал Мадрид само че в Англия :)

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 12 авг 2010 16:49

СТИГА С ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ИГРАЧИ , ВИЖДАМЕ ГИ КОЛКО СТАВАТ ИГРАЧИ СЛЕД ТОВА , РАМЗИ И ТОЙ ГОЛЕМИЯТ ТАЛАНТ НИЩО НЕ ПРАВИ В АРСЕНАЛ СЕГА ! КАКТО И ЗОРАН ТОШИЧ МЕГА ТАЛАНТ ЗАМИНА ЗА РУСИЯ И ТОЙ ДА ИГРАЕ ! ПРИМЕРИ МНОГО ИМА С ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 12 авг 2010 18:13

Не, че съм от Арсенал, но Рамзи е един от най-класните им център халфове и ако тоя Траоре стане като него няма да е никак зле за Челси, така че примера ти не е много удачен. ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 авг 2010 18:25

megan fox написа:А кога отборите като Челси и МЮ ще почнат да развиват собствените си школи, за да не им се налага да наддават за 14 годишни таланти?! Да не говорим колко по-евтино ще им излиза...

Признавам си, че за школата на Челси не знам нищичко, но не съм чул/чел в последните десетина години техен играч от тяхната школа да се е наложил в първият отбор. Ако има такъв, моля за извинение. (И все пак една птичка пролет на прави). При МЮ нещата са г/д същите.. от времето на Бекъм, Гигс, Скоулс да е излязал някой талант от школата им, който да се е наложил в титулярният състав?! Май Бекъм беше последният играч излязал от школата на отбора и заиграл в МЮ!

Тази трансферна политика, която наложи Венгер във ВЛ да се изкупуват 14-16 годишни таланти от школите на другите отбори изобщо не я харесвам и не я одобрявам, а и както си вижда при Арсенал тя не върши работа! Колко години стана Венгер обикаля школите и изкупува всичко, което му хване окото? - Много! А в същото време от 2005-а година топчиите не са печелили трофей! Какъв е извода? Че това не е правилна стратегия за развитие на един отбор!

Само глупости говориш :) какво ще кажеш , че ман няма школа и ритат на згурия като ЦСКА и Локо София :)
В Англия децата си имат всички и несе налага да ритат по 18 часа зада излезнат от гетото , затова трудно се намират таланти . Сега да ти изброявам ли играчите които са били юноши на Манчестър ? Аз отивам да ритам и довечера ако ти е интересно ще ти напиша кои са играчите :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 авг 2010 17:08

zaqwsxd написа:Към меган фокс : Джон Тери! Captain , Leader , Legend!

Питах за ПОСЛЕДНИТЕ 10 години! ;) Тери е от преди това в отбора. Той и Гигс е от школата на МЮ, ама е излязал преди повече от 20 години от нея, а сега...?
Последна промяна от megan fox на 13 авг 2010 17:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 авг 2010 17:14

DmG написа:Само глупости говориш :) какво ще кажеш , че ман няма школа и ритат на згурия като ЦСКА и Локо София :)
В Англия децата си имат всички и несе налага да ритат по 18 часа зада излезнат от гетото , затова трудно се намират таланти . Сега да ти изброявам ли играчите които са били юноши на Манчестър ? Аз отивам да ритам и довечера ако ти е интересно ще ти напиша кои са играчите :)

Ти си този, който плещи глупости! И да, отборите в Англия имат ДЮШ, но тези от прословутата голяма четворка не ползват услугите на своите играчи! Btw дали се рита на сгурия или не... не от това зависи дали един отбор има ДЮШ, но ти нямаш достатъчно акъл, за да го усмислиш това!!!

Айде като си толкова ербап изброй ми ТИТУЛЯРИТЕ на Челси, МЮ и примерно на Ливърпул, които да са излезли от школите на тези отбори през ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ!!! Не ми говори за играчи като Тери, Гигс, Скоулс, Джерард и тн, които са били юноши преди повече от 10 години!!! Изброй ми новите им юноши, които да са наложени през последните 5 години в съставите на отборите си и да са ТВЪРДИ ТИТУЛЯРИ!!! :twisted: :twisted: :twisted:

П.П. Сигурен съм, че СУМАРНО юношите на тези 3 (ТРИ) отбора, които да са ТИТУЛЯРИ в клубовете си са по-малко, отколкото са юношите само на Барселона! :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Върни се в “Челси”