Имам усещането ,че отбора няма необходимата дълбочина във състава. Ако Дрогба се контузий ?
Анелка ли ще играе на върха на атаката ?
Видяхме колко е полезен и на Мондиала и онзи ден срещу Юнайтед.Стъридж е добра алтернатива но след време ......
Във халфовата линия са най-големите тревоги и немога да си обясня как Анчелоти не се опитва да привлече някого.... така упорито се говореше ,че Рамиреш едвали не ще играе още срещу Юнайтед но нещо става с трансфера много се бави да не би нещо да е станало и трансфер да няма !
Незнам дали е включен във състава на Бенфика за новия сезон.
Балак,Деко, Коул и Белети даваха необходимия баланс и дълбочина в състава през миналия сезон а такъв аз в момента просто не виждам.Продължавам да твърдя ,че Анчелоти ще използва Бенаюн зад нападателите вместо по-крилата.... и ако на Лампард му се даде почивка или получа травма невиждам кой би могъл да го замени....+ това ясно се вижда ,че има проблем със вратарския пост...... особено когато Чех го няма. В защита левия бек също е доста несигурен в предвид слабите мачове който прави Ашли Коул в последновреме. Незнам защо не са дава поле на изява на Юрий Жирков. Незнам какви ще ги свърши тази година ,Карлето'. Ако и тази година не успе да осъществи мечтата за КЕШ на Абрамович да се маха и да се върне Гуус Хидинк.
Летни трансфери в Челси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- mArKa
- Контакти:
Re: трансферната политика...
Напълно съм съгласен, дори и Карлето да спечели и тази година титлата в Англия и там другите две, ако не спечели ШЛ, да идва Гуус Хидинк. Този треньор е за Челси. Мисля че Моу, Йоаким Льов и Хидинк са най-големите тактици в Световният футбол. 

Ако ще говорим за тактици най-добър там е Дел Боске и го доказа
, не че съм бил за Испания.

И какво стана - вместо да купуваме, продължаваме да продаваме
Днес пише, че Карвальо е сигурен за Реал... Ако я караме така, не за ШЛ трябва да си мислим, а как да се задържим в "четворката"
Ще се мъчим като Ливърпул миналия сезон, май?!?

Днес пише, че Карвальо е сигурен за Реал... Ако я караме така, не за ШЛ трябва да си мислим, а как да се задържим в "четворката"

Re: Летни трансфери в Челси!
Брат,можеш ли да ми кажеш,кои играчи напускат Chelsea,и кои са новите,както и за кои преговаряме ! С тези неща които се случват в Левски,ми е трудно да следя при Chelsea кво става 

Blue_Lion написа:Брат,можеш ли да ми кажеш,кои играчи напускат Chelsea,и кои са новите,както и за кои преговаряме ! С тези неща които се случват в Левски,ми е трудно да следя при Chelsea кво става
Да ти кажа май наистина в Левски е много по-интересно, особено с холандците напоследък... А в Челси - само продаваме и/или подаряваме

Michael Ballack (released)
Juliano Belletti (released)
Joe Cole (free)
Deco (free)
Ben Gordon (loan)
Tomas Kalas (loan)
Seth Ofori-Twumasi (free)
Danny Philliskirk (loan)
Scott Sinclair (£500,000)
Miroslav Stoch (undisc.)
А вече и Карвальо - при Моу в Реал!!! И Ашли май иска да бяга... А бе - лошо!!!
А твърдо е дошъл само и единствено... Бенаюн!?!?!
Говореше се усилено (а и някъде пишеше, че са платили 22 милиона) за Рамиреш от Бенфика, но поне аз не знам нищо официално...
vdm написа:Blue_Lion написа:Брат,можеш ли да ми кажеш,кои играчи напускат Chelsea,и кои са новите,както и за кои преговаряме ! С тези неща които се случват в Левски,ми е трудно да следя при Chelsea кво става
Да ти кажа май наистина в Левски е много по-интересно, особено с холандците напоследък... А в Челси - само продаваме и/или подаряваме:
Michael Ballack (released)
Juliano Belletti (released)
Joe Cole (free)
Deco (free)
Ben Gordon (loan)
Tomas Kalas (loan)
Seth Ofori-Twumasi (free)
Danny Philliskirk (loan)
Scott Sinclair (£500,000)
Miroslav Stoch (undisc.)
А вече и Карвальо - при Моу в Реал!!! И Ашли май иска да бяга... А бе - лошо!!!
А твърдо е дошъл само и единствено... Бенаюн!?!?!
Говореше се усилено (а и някъде пишеше, че са платили 22 милиона) за Рамиреш от Бенфика, но поне аз не знам нищо официално...
Мда,ЛЕВСКИ прави сериозна селекция за родните стандарти,докато при Chelsea не е така ! Това което май е характерно за Анчелоти е,че не обича да налага нови лица,поне от това което помня от Милан ! Няма лошо,но е нужна свежа кръв ако искаме Chelsea да спечели ШЛ и Премиършип ! Поне така си мисля аз де...въпреки всичко смятам,че е интелигентен треньор и ще уцели пак правилната вакса за отбора

Челси ще замести Карвальо с Давид Луиш
Давид Луиш отпадна от сметките на Реал Мадрид, но пък попадна в тези на Челси, твърди Daily Mail. Защитникът на Бенфика е в полезрението на „сините”, които са в усилено търсене на футболист, който да запълни празнината, оставена от Рикардо Карвальо.
Карвальо бе продаден на Реал Мадрид, и сега лондончани са готови да дадат по-сериозна сума за услугите на Луиш. Мениджърът Карло Анчелоти е склонен да се прости с 27 милиона за футболиста на Бенфика.
Манчестър Сити също има интерес към Давид Луиш, който бе желан много и от Реал Мадрид, преди испанският гранд да вземе Карвальо.
----------
А така това да се чува Луйш е страхотен талант........
Карвальо бе продаден на Реал Мадрид, и сега лондончани са готови да дадат по-сериозна сума за услугите на Луиш. Мениджърът Карло Анчелоти е склонен да се прости с 27 милиона за футболиста на Бенфика.
Манчестър Сити също има интерес към Давид Луиш, който бе желан много и от Реал Мадрид, преди испанският гранд да вземе Карвальо.
----------
А така това да се чува Луйш е страхотен талант........

Говореше се ,че Рамиреш е уреден дошъл ли е ? НЕ !
Говореше се ,че Агуеро ще дойде , е дойде ли домомента ? НЕ !
За сметка на това Анчелоти го е ударил здраво на продажби... продаде половината лидери на отбора ... отбор който е създаден от Жозе Моуриньо.
-Балак
-Коул
-Карвальо
+ това изгони Деко,Белети, Стох и Синклеър а за капан е взел само един Бенаюн . Несъмнено е добра покупка но при 7 напуснати и ти да вземеш само 1 и то на 30 години няма как да искаш ТРЕБЪЛ!
ШЛ засега остава пълна химера....... а най-вероятно и защита на титлата ...... ще се бори за ФА къп и Карлинг къп...поне там Карлето ще хвърли всичко..... ,Моделът МИЛАН' е на път да се пренесе и тук.
Говореше се ,че Агуеро ще дойде , е дойде ли домомента ? НЕ !
За сметка на това Анчелоти го е ударил здраво на продажби... продаде половината лидери на отбора ... отбор който е създаден от Жозе Моуриньо.
-Балак
-Коул
-Карвальо
+ това изгони Деко,Белети, Стох и Синклеър а за капан е взел само един Бенаюн . Несъмнено е добра покупка но при 7 напуснати и ти да вземеш само 1 и то на 30 години няма как да искаш ТРЕБЪЛ!
ШЛ засега остава пълна химера....... а най-вероятно и защита на титлата ...... ще се бори за ФА къп и Карлинг къп...поне там Карлето ще хвърли всичко..... ,Моделът МИЛАН' е на път да се пренесе и тук.
- mArKa
- Контакти:
Re: Челси ще замести Карвальо с Давид Луиш
Радвам се, дано трансфера да се осъществи, а btw в Guardian прочетох, че Рамирес ще мине на медицински прегледи в събота или най-късно в неделя, това означава, че най-верточтно в Понеделник 16 август, Рамирес ще бъде играч на Челси ..