Пак измислени съдийски подаръци за Ман Юн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Пак измислени съдийски подаръци за Ман Юн

Мнениеот blue_ power1 » 31 яну 2009 23:39

Много,много вересии има тука...

beckhs

Мнениеот beckhs » 31 яну 2009 23:50

gstyle777 написа:
FIDEL написа:Да го дуxат Manchester URINATED!

DA GO DUHASH TI I CHELSEA :o :o :o :o :o GLORIIIIIIIIIIIIIII :twisted: :twisted: :twisted:GLORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII UNITED :!: :!: :!: MAN UNTD ON TOP WITH REKORD :twisted: :twisted: :twisted: ....i KKKKKUUUUURRRRR ZA..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: CHELSEA :o :o :o :o :o :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ауе глори глори като ви мачкаха се бяхте скрили в миша дупка мишоци такива, църкахте си. А сега се правите на велики, е това ви е проблема. смърдел такъв варви си църкай, че скоро време пак ще ви се налага да се криете като гниди каквито сте си!! а ще видим кой до каде ще стигне тази година...

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 31 яну 2009 23:54

Това си беше чисто тактически спечелен мач.Вижте колко време МЮ държаха топката и колко положения имаха,а Евертън какво-имаха 2 положения за цял мач.Не може всеки мач с 5:0 да биеш.Сър АФ си знае работата,Следващия мач Рууни ще е на линия и тогава с Бербо двамата ще правят пак убииствен тандем

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 31 яну 2009 23:56

beckhs написа:
gstyle777 написа:

DA GO DUHASH TI I CHELSEA :o :o :o :o :o GLORIIIIIIIIIIIIIII :twisted: :twisted: :twisted:GLORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII UNITED :!: :!: :!: MAN UNTD ON TOP WITH REKORD :twisted: :twisted: :twisted: ....i KKKKKUUUUURRRRR ZA..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: CHELSEA :o :o :o :o :o :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ауе глори глори като ви мачкаха се бяхте скрили в миша дупка мишоци такива, църкахте си. А сега се правите на велики, е това ви е проблема. смърдел такъв варви си църкай, че скоро време пак ще ви се налага да се криете като гниди каквито сте си!! а ще видим кой до каде ще стигне тази година...
EVREITE SAS SINIO- BELI ZNAMENA SA VE4NO VTORI :o :o :o RAZBERI- TOVA E: FOOTBALL BIRA SEX RASIZAM- ZDRAV I BODAR ORGANIZAM :!: :!: :!:
Последна промяна от gstyle777 на 01 фев 2009 00:04, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2009 23:58

beckhs написа:
gstyle777 написа:

Бряххх..и кои са тези, които са мачкали Юнайтед :mrgreen: И..докъде са стигнали мачкащите, че нещо ми се губят в таблицата за класиране....след първото място?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 01 фев 2009 00:04

aloha^guy написа:
Deliba6 написа:
Deliba6 написа:Стига с тия запалянковски ляляния! Сини очила, пембени очила... Дузпа та дрънка! Второто още една недадена за Карик и една за "Евертън" /на Фърдинанд/ и кво от това?! Бербо пак би, а онова лайно - манекенчето, пак не му подаваше... Да го продават дришльо Кристиянчо и да пускат двете бразилски близнета по бековете!!!

Аз пък няма да те репресирам! Прави се на Сесил Казахстанчева щом ти харесва... Ама малко ми се струваш мъничък да ми даваш наклон на ...!!!

айде моля ти се..не ми давай акъл....
1-во (нз на колко си години но ще ти говоря на ти ) Аз НИКОГА НИКОГА НИКОГа няма да направя като $е$ил казахстанчивъъъ или да се правя на П*тка като неяяяяяяя
Защото съм Българин и това значи много !
2-ро не ми защитавай барби .. защото аз съм не обикновен фен на юнайтед ,а нещо много повече и виждам много по- добре от твоите барбини очи кой играе и кой не.....знам как игра кантона... и сега да ми го сравняват с барби...извинявай
но въпреки всичко ,аз наричам бербатов барби само заради тебе... УМНИКО ...връщам си думите назад и преди всичко той си остава българин.....но това не значи,че всеки пас трябва да е за него
аре делибаше ,дано си разбрал :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Добре ма!!! Взимам си парцалките, а ти си дръж сополивата кукличка Кристияна!!! /Нищо лично!!!/
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 01 фев 2009 00:12

Абе хора,не се карайте за глупости,шампион ще е Ман. Юнайтед...

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 01 фев 2009 00:14

Днес и Арсенал и Астън Вила се отказаха от титлата-ако утре мача завърши Х-шампионът е ясен-Бербо и компания

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 01 фев 2009 00:15

Deliba6 написа:
Deliba6 написа:
Deliba6 написа:Стига с тия запалянковски ляляния! Сини очила, пембени очила... Дузпа та дрънка! Второто още една недадена за Карик и една за "Евертън" /на Фърдинанд/ и кво от това?! Бербо пак би, а онова лайно - манекенчето, пак не му подаваше... Да го продават дришльо Кристиянчо и да пускат двете бразилски близнета по бековете!!!

Аз пък няма да те репресирам! Прави се на Сесил Казахстанчева щом ти харесва... Ама малко ми се струваш мъничък да ми даваш наклон на ...!!!

ДА аз мноооого харесвам ЮНАЙТЕД - НАЙ-ВЕЛИКИЯ КЛУБ НА СВЕТА“.......преди 1 година...когато ДЖон Тери трябваше да бие дузпата....аз бях на терасата...не можех да гледам....защото преди минуто Роналдо беше изпуснал...но в нито един миг не почувствах омраза към него...затова че е изпуснал .... и след това Анелка като пропусна бях най-щастливия човек на света (образно казано - всеки който е фен на юнайтед е изпитал това) роналдо - за първи път изпитах омраза към него( лека ест,защото е дал мн на манчестър– лятото,когато искаше да премина в реал :evil: :evil: а тях ги мразя :evil: :evil:
но след това като каза ,че в манчестър се чувства най-добре ,отново ми стана любим играч :)
и сега да го обиждаш по най-долния начин за сметка на бербатов .....не става,защото е дал толкова много на юнайтед - от 2003/2004........
GLORY GLORY MAN UNITED ,aND THE REDS GO MARCHINg ONNN ONNNN
/......kато казваш кукла - наистина не може да се отрече ,че е симпатяга,с добра външност ....и с много чувство за хумор.....затова се спекулира много с него.....А самия начин ,че го наричате манекен ,говори сам по себе си ,че не е за изпускане сред момичетата :)))
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

beckhs

Мнениеот beckhs » 01 фев 2009 00:18

тука половината говорат все едно че първенството свършва утре. айде малко следете.извадете си главите от миризливите задници! вижте заглавието в гонг - Пак 1:0, и то с дуспа. ако направите два хикса излитате от първото място, а вероятността е много голяма ако спрат дуспите и червените картони. ще говорим пак скоро време ако не сте се изпокрили! :x

Върни се в “Челси”