Летни трансфери в Челси!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Челси продължава преговорите за Неймар и Рамирес

Мнениеот Pro.Daeg » 01 авг 2010 11:10

Челси продължава преговорите за привличането на младата бразилска звезда Неймар от тима на Сантос.

Челси продължава преговорите за привличането на младата бразилска звезда Неймар от тима на Сантос.Лондонският клуб преговаря и за друг бразилец - полузащитникът на Бенфика Рамирес, съобщи ESPN.“Шансовете сделката с Неймар да се състои в момента са високи, въпреки че Абрамович не иска да се възползва от опцията за закупуване на Неймар за 35 млн. евро. Преговорите вървят, футболистът иска да играе за Челси“, разказа източник, близък до футболиста.

Pro.Daeg
Контакти:

Ашли аут, идва Коентрао

Мнениеот Pro.Daeg » 06 авг 2010 18:10

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти ще пусне Ашли Коул в Реал (Мадрид), а оценяваният на 16 млн. паунда португалец Фабио Коентрао ще е неговият заместник.Коул досажда на Анчелоти в последните няколко седмици с желанието си да си тръгне от клуба и от Англия и сега вече има вариант за това.В Португалия се пише, че шампионите на Англия вече преговарят с Бенфика и за Коентрао, и за бразилеца Давид Луиз, който е централен защитник, но също може да играе вляво.
Настоящият мениджър на Реал (М) Жозе Моуриньо е готов да предложи 25 млн. паунда за Ашли Коул.
Очаква се всичко да бъде официално обявено до няколко дни.

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Re: Ашли аут, идва Коентрао

Мнениеот mArKa » 06 авг 2010 19:02

Радвам се за тази новина. А btw забелязвате ли как "More Than Special "* започва да търси футболисти от Бразилия и Португалия, това като цяло е много интересно. ;)
*More Than Special (в превод-много повече от Специален) е плакат, които феновете развяха на последният мач на Челси през кампанията срещу Уигън. Наистина е интересно.. ;)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 авг 2010 19:36

Toя Продаег става банален с неговите постове. Като види някоя статия за Челси и веднага я копира и хоп - тема. Ако имаш нещо да коментираш или да споделиш мнение давай ама само да копираш статии е тъпо. Всеки може сам да си чете статията и без ти да я копираш!!!!!!

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 06 авг 2010 19:44

Абе брато като като ти е писнало не влизай във темата ,бе нямам намерение да се съобразявам с никой бе !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 авг 2010 20:14

Pro.Daeg написа:Абе брато като като ти е писнало не влизай във темата ,бе нямам намерение да се съобразявам с никой бе !

Ма ти копираш през 2 минуте бре!!!!!!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 06 авг 2010 22:52

Pro Daeg да не ти пука ! Много хубаво правиш и всеки истински фен може да го оцени. Радвам се за това , защото имаме възможност да обсъдим любимия клуб в контролирана горе-долу среда , където няма постоянно дразнители ! Иначе за този трансфер съм леко скептичен , защото Ашли ми допада и като характер и като футболист.

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 06 авг 2010 23:50

Честнно да си призная аз съм раздвоен във желанието си дали Ашли трябва да бъде продаден или пък не. От една страна не защото е може би най-добрия на своят пост и го е доказвал не веднъж. Но пък от друга той сам е заявил ,че мрази Англия и хората..... и това може би ще му повлиqe евентуално върху представянето му през новия сезон а пък и е на години вече. А пък Жирков има всички дадености да го замести прекрасно според мен. А защо не и споменавания Фабио Коентрао... нямам кой знае какви впечатления от него но ми направи силно впечатление на Мондиала когато Португалия игра с Испания. Незнам какво ще стане в крайна сметка но все пак си мисля ,че Ашли ще остане в Челси ( иска не иска ) ще трябва да остане.. Анчелоти преди няколко дни публично заяви ,че няма сила на света която би го накарала да се раздели с Коул така ,че по-скоро той ще остане в клуба поне и този сезон.

vdm
Контакти:

трансферната политика...

Мнениеот vdm » 10 авг 2010 16:39

Трудно проумявам трансферната политика на Анчелоти (и на тези "над него...), за да не кажа, че никак не я разбирам!
Не може да се разделиш с три-четири много класни халфа като Джо Коул, Балак, Деко и Белети (наистина - трима от тях са в края на кариерите си) и да вземеш... само един - тридесетгодишния Бенаюн?!?!? И това ако е трансферна политика на шапиона на най-силното първенство и дългогодишен "мераклия" за шампионската лига (с тези трансфери и тази година ще гледаме финала по телевизията, май :?: :!: :?: ). Есиен взе да се контузва всеки сезон, Оби Микел още не е показал това, заради което се борихме преди години с юнайтед (може би го разбраха и "тактично" ни го отстъпиха) и ако Франки (не дай Боже!) се контузи или излезе от форма - какво, Бенаюн ли ще ни връзва играта и ще прави разликата?!? Не съм забравил Малуда, но според мен след супер сезона, който направи миналата година, сега ще е... като през предните три! Дано да греша!!! И не че в другите линии сме "цъфнали и вързали" (ако Тери и Анелка играят като на световното - жална ни майка и отпред и отзад!!!). Ашли пък май иска да си ходи... Калу играе по един мач на полусезон... Не знам... Трудно ще е и то много!

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Re: трансферната политика...

Мнениеот mArKa » 10 авг 2010 17:11

Съдейки по думите, които си написал, човек би си помислил, че в момента с този състав оцеляването ни е под въпрос :lol: :mrgreen: А сега по същество, прав си, че Анчелоти не е много добър на трансферния пазар, но аз пазя искрица надежд, е до края на лятото ще имаме в редиците си звезда от световна величина ;)

Върни се в “Челси”