Абрамович замина за ЮАР - финализира трансфера на Torres ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Абрамович замина за ЮАР - финализира трансфера на Torres ?!

Мнениеот Pro.Daeg » 06 юли 2010 13:27

Собственикът на Челси Роман Абрамович отпътува за ЮАР, за да подпише договор с испанския национал Фернандо Торес, съобщава ИТАР-ТАСС. Очаква се Торес да сложи подписа си под договор за пет години за сумата от над 83 милиона долара.26-годишният голмайстор е собственост на Ливърпул, но към него интерес има от Челси, Барселона и Манчестър Сити. Роман Абрамович няма да повишава цената, освен ако друг клуб не предложи по-голяма сума. Очаква се това да направи Манчестър Сити, но до момента от клуба не са отправили оферта за
испанеца.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Абрамович замина за ЮАР - финализира трансфера на Torres ?!

Мнениеот Mourinio » 06 юли 2010 13:41

Глупости, вчера гледах интервю на агента на Торес, каза, че нямало никаква вероятност да напусне Ливърпул и не го били центирали правилно като излезе информация, че Торес искал да остане в Англия, но не се знаело дали в Ливърпул, всъщоност е искал да каже, че иска да остане в Англия и Ливърпул, Абрамович най-вероятно просто отива в ЮАР, за да гледа полуфиналите и финала и веднага спекулация, а освен това е смешно собственикът да преговаря с играчи, има си хора назначени за тая работа

Агентът на Торес: Стига лъжи, Фернандо остава в Ливърпул

Днешаната английска преса отново излезе с публикации, в които упорито се твърди, че звездата на Ливърпул Фернандо Торес ще напусне клуба и ще премине или в Челси, или в Манчестър Сити. За повече достоверност, изданията се позовават на изказване на личния агент на нападателя - Хосе Антонио Мартин. Импресариото обаче не закъсня да опровергае информациите около клиента си, като каза, че изобщо не е говорил пред английски журналисти. Според него Торес ще продължи да играе в Ливърпул не само през идния сезон, но и след това.

"От доста месеци не съм давал интервюта за пресата в Англия, защото казаното от мен се преиначава тотално. Сега не е моментът да се коментира бъдещето на Фернандо, защото той е концентриран върху представянето си с националния отбор на Испания на Световното първенство, но истината е, че договорът му с Ливърпул предполага да остане на "Анфийлд" още дълго време", категоричен е Мартин.

Той не отрече, че след края на Мондиал 2010 предстои среща между Торес и Bahia Internacional (агенцията, която го представлява), но това не означава, че 26-годишният голмайстор ще смени клуба си.

за съжаление на феновете на Челси, Торес не е предател ;) четох и едно негово интервю, в което малко дете фен на Ливърпул го пита дали ще отиде в Манчестър Сити след като е прочел за офертата им от 100 млн паунда и той казва - да бъде спокоен, каквито и пари да му предложат никога няма да отиде там, единствения шанс да напусне Ливърпул са наглите янки, които дебнат и чакат като лешояди, за да набавят пари да покрият поредния си дълг, но предполагам ако продадат Торес ще стане истинска война с феновете
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 06 юли 2010 14:05

До автора: Защо не направиш тема за транферите на Челси и да се пише всико вътре? Пускаш 15 теми за 15 различни слуха или статии за играчи.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 06 юли 2010 15:18

До колкото аз съм чувал, Торес би играл единствено за Пуул или евентуално за стария си клуб - Атлетико (Мадрид)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 06 юли 2010 15:56

Мечтите са безплатни! ;) Ще му е трудно да напусне Ливърпул и да се премести в друг голям тим от Албиона... ще стане лудница... мисля,че ако напусне Ливърпул няма да е изобщо в Англия. ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 06 юли 2010 16:12

До колкото си спомням преди да дойде в Ливърпул ,Торес беше обявил ,че идва да печели трофеи и дали не беше подчертал ШЛ ... правете сметка
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 юли 2010 16:24

fearbless написа:Мечтите са безплатни! ;) Ще му е трудно да напусне Ливърпул и да се премести в друг голям тим от Албиона... ще стане лудница... мисля,че ако напусне Ливърпул няма да е изобщо в Англия. ;)

Ливърпул през последните 20 години е като ЦСКА. Живее в миналото с изключение на случайността с Милан.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

georgiowen
Контакти:

Мнениеот georgiowen » 06 юли 2010 16:40

Фернандо Торес ще остане в Ливърпул

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 06 юли 2010 16:43

Предвид играта на Торес досега, не вярвам някой чак толкова да се засили веднага да подписва с него

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 06 юли 2010 17:12

pomiqrat написа:
fearbless написа:Мечтите са безплатни! ;) Ще му е трудно да напусне Ливърпул и да се премести в друг голям тим от Албиона... ще стане лудница... мисля,че ако напусне Ливърпул няма да е изобщо в Англия. ;)

Ливърпул през последните 20 години е като ЦСКА. Живее в миналото с изключение на случайността с Милан.

В първенството може би... но в Шампионска Лига не съм съгласен! ;) LIVERPOOL FOREVER и това е ;) Ако ще някой ден до конференциите да отидем винаги ще съм им фен! ;) Това е да си истински фен да подкрепяш отбора си и в най-ужасните години на отбора! А не като многото позьорчета ''фенове'' на отбора който прави силен сезон и дубъли ;) ***YNWA***
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Челси”