Челси ще привлече халфа на Шахтьор (Донецк) Дарио Сърна, твърди пресата в балканската страна.Според слуховете, Сърна ще бъде представен на "Стамфорд Бридж" още в четвъртък, а "сините' ще платят 20 милиона евро на украинския шампион.
Самият футболист призна, че интерес към него имало и от страна на Байерн и Тотнъм, но той имал "очи само за "Стамфорд Бридж".
Челси привлича хърватин от Шахтьор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси привлича хърватин от Шахтьор
Pro.Daeg написа:Челси ще привлече халфа на Шахтьор (Донецк) Дарио Сърна, твърди пресата в балканската страна.Според слуховете, Сърна ще бъде представен на "Стамфорд Бридж" още в четвъртък, а "сините' ще платят 20 милиона евро на украинския шампион.
Самият футболист призна, че интерес към него имало и от страна на Байерн и Тотнъм, но той имал "очи само за "Стамфорд Бридж".
Сърна не е лош ...
Украйна на балканите хахахахахахахахахахахахахаха на друга планета може
Това го пишат, медиите в Хърватия, а тя е на Балканите, именно на тази планета. 

-
Tоя освен да търка обувките на Дрогба и Лампард ..... за какво ще го взимат ?
dimitar4o написа:Украйна на балканите хахахахахахахахахахахахахаха на друга планета може
Украйна не знам, ама Хърватия определено е на Балканите.
Добър е Дарио, ще внесе мисъл и фантазия в играта Челси. В момента в отбора има предимно прагматизъм. Вероятно ще се получи нещо като с Модрич в Тотнъм.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
Новината е стара! Нека създателят на темата сподели източника си ! Мисля , че за този трансфер се говореше миналото лято !
Отвори официалният сайт на Шахтьор Дотецк.......... и там на първа страница пише ,че Челси има желанието да го привлече той разбирасе от своя страна мълчи но според мен всичко е е въпрос на време и Сърна ще се присъедини към Челси.......само незнам на коя позиция би се подвизавал той....... ,пишат' го халф той във Украйна играе предимно като десен бег но ще видим... не смятам ,че ще продадем Босингва а може би Джо Коул вече е пътник и именно Сърна ще заеме мястото му по-десния фланг............
Щом интереса е потвърден няма начин Шахтьор и Срна да откажат.