Времето за харчене на пари дойде

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

dakaa
Контакти:

Re: Времето за харчене на пари дойде

Мнениеот dakaa » 30 май 2010 14:10

Истинските (стари) фенове на Челси няма да напишат такава тема ! Лампард е икона има още 3 години от договора си с Челси. Истинските фенове знаят, че това е уникален спортист, който няма умора. С рекордните си поредни мачове, и всеки негов сезон е по-добър от предходният, колкото и да остарява той става все по-добър и по-добър! Ако този който е написал темата мисли, че е време Лампс да търка пейката, то не заслужава да бъде фен на този отбор ! Аз лично мисля, че Франки има нужната физика и издражливост за да е титоляр дори и на 37 ! А, защо не и да надмине Теди Шерингам. Ако си истински фен трябва да знаеш какво означава Лампард за нас. Само като си помисля, че някой ден ще дойде време за Бенефиса му и настръхвам ... а ти да го пращаш на пейката за сметка на някой нов !? Срамота!!

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Re: Времето за харчене на пари дойде

Мнениеот Gospodin0v » 30 май 2010 17:06

Никаде не съм казал,че мястото на Франки е на пейката,просто споменх дали неговите 32години няма да си окажат влияние на играта,все пак в Челси сме свикнали на неговият стил и той заедно с ДТ са ни най-цени,с удоволствие бих гледал играч като него дори на 40 както стана Малдини,но въпросът е дали ще успее да се справи,все пак неговата работа в отбора далеч не е малка!Надявам се той да успее и да ни радва така дълги години!
П.П
Гледай преди да пишеш ;) каквито и да е глупости !
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Върни се в “Челси”