Голяма грешка ще е да позволим на играч като Джо Коул да напусне Челси..... с класа над Калу, не му се даде шанс да навлезе във форма миналия сезон с тези контузии, които го преследваха...
Ако премине в Юнайтед или друг конкурент от ВЛ ще е голям автогол за Челси...
Джо Коул избра Ман Юнайтед, само чака оферта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Джо Коул избра Ман Юнайтед, само чака оферта
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Зависи ами ако се абстрихираме от факта, че Анчелоти направи някоя изненадваща трансферна ,бомба' какво става ?
Във полезрението му са следните играчи действащи по-крилата :
Анхел Ди Мария от Бенфика, Еден Хазард Лил, Пато е желан от ,Карлето' който иска да постави ,патока" на фланга...... Пабло Ернандес от Валенсия ...връщаме си Миро Стох от Твенте и ако го наложим няма да е никак зле проследих няколко негови мачове във Ередивизие и останах впечатлен така,че не е сигурно ,че една продажба на Коул непременно ще значи ,автогол'. Много ми е интересно какъв ще е подхода на Анчелоти и на кой постове той ще иска да увеличи моща на отбора.
Във полезрението му са следните играчи действащи по-крилата :
Анхел Ди Мария от Бенфика, Еден Хазард Лил, Пато е желан от ,Карлето' който иска да постави ,патока" на фланга...... Пабло Ернандес от Валенсия ...връщаме си Миро Стох от Твенте и ако го наложим няма да е никак зле проследих няколко негови мачове във Ередивизие и останах впечатлен така,че не е сигурно ,че една продажба на Коул непременно ще значи ,автогол'. Много ми е интересно какъв ще е подхода на Анчелоти и на кой постове той ще иска да увеличи моща на отбора.
Коул не е за МЮ.
- ChElSeA_FaN
- Контакти:
RedeviL написа:Може да ни е от полза.Харесва ми характера му.Между другото Гил е заявил, че Юнайтед ще разполога с 95 милиона паунда за трансфери през лятото.За отбор пред "фалит" ми се струва доста прилична сума.![]()
Ха,ама ти сериозно ли мислиш,че онези 700 милиона дълг са шега

[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]
- Pride_of_London
- Контакти:
По правилен е въпросът, дали наистина мисли, че Юнайтед разполагат с тези пари за трансфери.Защото откъдето и да го погледнем, само 1-2 клуба могат да искарат на този етап тези пари.Сити са единия от тях, Реал втория.
Иначе за Джо Коул.Много го уважавам като човек и ценя това което е дал за клуба, но някак си стила му на игра не ми допада.Много слаб в завършващата фаза, не е и от най-бързите.Финтовете в последно време са му разгадавани без проблем от защитниците, а и не се раздава много-много.Далеч съм от мисълта, че ще е автогол.
Иначе за Джо Коул.Много го уважавам като човек и ценя това което е дал за клуба, но някак си стила му на игра не ми допада.Много слаб в завършващата фаза, не е и от най-бързите.Финтовете в последно време са му разгадавани без проблем от защитниците, а и не се раздава много-много.Далеч съм от мисълта, че ще е автогол.