Челси-Портсмут 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Челси-Портсмут 1:0

Мнениеот JackPackage » 15 май 2010 20:29

Айде Анчелоти да го взема Агуеро, че да си взема още една негова тениска - този път в синьо :)
За мача - не очаквах толкова трудна победа, но Помпи имаха доста късмет.... Слабо изпълнената дузпа на Боатенг стресна Челси и в следващата атака Дидие взе нещата в свои ръце :)
Лампард за първи път ако не се лъжа не оцелва вратата от дузпа :) Но тя бе без значение все пак - Калу колкото и да го хвалят за формата му си остава най-антипатичния играч в отбора (може би заедно с Кежман, когато риташе за нас)... след този пропуск днес няма да го измести никой скоро време :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 15 май 2010 20:33

Blue_Lion
Аз съм доволен дори и да завършим на трета позиция следващия сезон и да не спечелим нито ФА къп нито Карлинг къп само и само да триумфираме НАЙ-СЕТНЕ във Шампионската лига.
Аз също се надявам да бъде даден необходимия шанс на младите играчи във състава. И от това на което съм проследил на юношеската формация смятам ,че шанс заслужават играчи като Какута, Матич, Ван Аанхолт, Джефри Брума, Фабио Борини, Сала. Като причислим към тях и един, два сериозни трансфера във нападение и във халфовата линия като се абстрихираме от факта със колко и кой играчи ще се разделим смятам ,че отбора има сили за големи подвизи през новата кампания.
Иначе си прав за едно :
CHELSEA - The Pride of London !
Blue pride - само бих добавил !
НАЗДРАВЕ ! Догодина повече най-вече във Европа !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 май 2010 21:27

Pro.Daeg написа:Blue_Lion
Аз съм доволен дори и да завършим на трета позиция следващия сезон и да не спечелим нито ФА къп нито Карлинг къп само и само да триумфираме НАЙ-СЕТНЕ във Шампионската лига.
Аз също се надявам да бъде даден необходимия шанс на младите играчи във състава. И от това на което съм проследил на юношеската формация смятам ,че шанс заслужават играчи като Какута, Матич, Ван Аанхолт, Джефри Брума, Фабио Борини, Сала. Като причислим към тях и един, два сериозни трансфера във нападение и във халфовата линия като се абстрихираме от факта със колко и кой играчи ще се разделим смятам ,че отбора има сили за големи подвизи през новата кампания.
Иначе си прав за едно :
CHELSEA - The Pride of London !
Blue pride - само бих добавил !
НАЗДРАВЕ ! Догодина повече най-вече във Европа !

И аз така си мисля ;) А какво стана с Franko Di Santo - той също беше обещаващ футболист ? А отностно напускащите,според мен няма да се отрази на отбора ! Смяташе се,че Bosingwa ще напусне Chelsea,но не трябва ! Стабилен защитник е ;)

Поздрав [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WGDxe9q9Ir4&feature=fvst[/youtube]
Изображение

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 15 май 2010 22:19

Ами Франко Ди Санто може и да се върне ако Карлето прецени ,че ще му бъде нужен за новият сезон . Но аз си мисля ,че Ди Санто ще остане още един сезон под наем във Роувърс. Просто според мен му трябва още му липсва игрови ритъм а Алардайс не му го дава. Там се залага предимно на Калинич и Диуф от това което аз съм видял когато Блекбърн са имали двубой. Аз не смятам ,че трябва да се правят генерални промени просто 1,2 покупки просто да се надгради над постигнатото този сезон и от тук на татък само на горе........... иначе за Жозе Босингва смятам ,че няма да напусне във никакъв случай във предвид факта ,че Ферейра ще напусне явно а и Иванович реално няма да има силна резерва и конкурент..... тъй като безсъмнение Иванович ще е титуляр новият сезон според мен.
Но ще видим какво ще се случи......

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 май 2010 22:27

Сезон Мечта - браво на Карло Анчелоти и играчите му !!! Като беше в Милан , не го харесвах . Но сега съм му върл фен ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 май 2010 15:59

Честита титла.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,