Защо Дрогба не е играч на сезона в Англия ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

celer
Контакти:

Re: Защо Дрогба не е играч на сезона в Англия ?

Мнениеот celer » 10 май 2010 22:50

Трябваше Дрогба да спечели !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 май 2010 22:57

От Англия съм за Арсенал.
Моето мнение е, че Дрогва заслужаваше, повече от Рууни, да бъде номер 1.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

RedDream
Контакти:

Мнениеот RedDream » 10 май 2010 23:05

Супер ама на никой не му пука за 'компетентните' мнения на феновете на Челски. Със сигурност не видях тоя Макак да вкарва 4 гола на Милан за разлика от Рууни. Айде лека нощ :mrgreen:

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 10 май 2010 23:17

Не съм чел мненията и може да повторя нещо. за мен не е играч на сезона, защото на всички им е ясно как Челси печели напоследък. Истоеията напомня преди 20-25 години, когато румънците напъваха Къматару да взема златната обувка. Грозна история.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 10 май 2010 23:21

RedDream написа:Супер ама на никой не му пука за 'компетентните' мнения на феновете на Челски. Със сигурност не видях тоя Макак да вкарва 4 гола на Милан за разлика от Рууни. Айде лека нощ :mrgreen:

Много интелигентно мнение...То ме накара да се изкажа и аз...Първо-вкарал на Милан? :lol: Момче,ако не бяха съдииските аванти МЮ нямаше да е и втори...А Рууни...Че те англичаните доскоро го плюеха...Само дето никой не иска да си спомни...
Второ-Макак?Ти май си падаш расист ааа?
И трето-на кого му пука за мнението на губещия?! МЮ не може да губи дори с достойнство...Дроба и Лампард са номер 1!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

banderas13
Контакти:

Мнениеот banderas13 » 10 май 2010 23:23

Един въпрос : критерият за играч на сезона, само голове и асистенции ли е ? Мойто мнение е, че на острова, са дженталмени, а Дрогба изобщо не е такъв. Най-големия симулант на острова! За мен това е решаващо в случая. Фен съм на Арсенал, ако има значение.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 10 май 2010 23:24

Fichango написа:Не съм чел мненията и може да повторя нещо. за мен не е играч на сезона, защото на всички им е ясно как Челси печели напоследък. Истоеията напомня преди 20-25 години, когато румънците напъваха Къматару да взема златната обувка. Грозна история.

Да не бъркаш с Пепи Жеков? :lol: Как цялото цска,съдиите ,БфС и Цк напъваха...Да правиш сравнение с Дроба е грозна история...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
cskaultra
Контакти:

Мнениеот cskaultra » 10 май 2010 23:31

Браво kobra!!!Ти си единственния на тоя свят дето разбира от футбол!!!

kibeto
Контакти:

Мнениеот kibeto » 10 май 2010 23:36

Незнам защо Дрогба не е играч на сезона,но знам защо Уейн е-защото играе със сърце!

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 10 май 2010 23:37

Относно Жеков дори си мисля ,че когато печели Златана обувка ,не става играч за сезона на България ,което е малко смешно ,но няма значение.Излишно е да споменавам ,че играч на сезона е от Левски ,дори не си направих да запомня името му.А относно това ,че Челси са играли за Дрогба е и вярно и невярно-смисъл гледайки резултатните мачове на Челси(изключвам последния )Дрогба не се е разписвал много много ,което говори че той основно се е разписвал във важните мачове.Относно това ,че не всичко е голове и асистенции ,то по тая логика Бербатов трябва да е играч четири години подред (седем жълти картони -за четири години-в това отношение евала ).А но все пак си мисля ,че даден отбор на края на сезона няма нищо лошо да играе за своя нападател ,ако се бори за престижна награда.Все пак все едно някой от вашето семейство се бори за нещо и вие няма ли да пребрегнете личните интереси ? :P За съжеление се нагледах на доста гадни коментари ,а се надявах да стане цивилизован дебат ,но явно съм в грешка,все пак да отбележа ,че има хора ,които заслужават поздравление за обоснованите си отговори.А да не забравя ,аз го и написах още в началото на моя коментар,ама явно никой не си е направил труда да го прочете-фен съм на ЛИВЪРПУЛ-но не си затварям очите пред истината (дори не харесвам чак толкова Дрогба-но наистина е много добър и полезен футболист)

Върни се в “Челси”