Лацио близо до подписа на Клозе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Лацио близо до подписа на Клозе

Мнениеот Georgiev11 » 30 май 2011 15:29

Ръководството на Лацио е на път да си осигури подписа на нападателя на Байерн Мюнхен Мирослав Клозе, твърди пресата на Ботуша.

Клозе ,чийто договор с баварците изтича в края на юни, се е съгласил да се присъедини към римските "орли" за две години, като ще получава заплата от 1,8 на сезон.

Запитан дали би желал Джилардино, Клозе или Макси Лопез в Лацио, наставникът на тима Еди Рея заяви:

"Футболисти от подобна класа са винаги желани в този клуб. Надявам се наистина един от тях да дойде при нас."

http://www.winner.bg/european-football/read43629.html
Аз мисля че Клозе може спокойно да се откаже от клубните отбори и да се отдаде само на национала :lol: :)
Преди време Тсиартас от Гърция игра половин година за национала без отбор дори и голове вкарваше :)
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Лацио близо до подписа на Клозе

Мнениеот Canaries front » 30 май 2011 15:40

Милан следи много внимателно ситуацията около тарана на Байерн Мирослав Клозе. Според „Кориере дело спорт", „росонерите" са готови да предложат договор на 32-годишния нападател, ако той не преподпише с баварския колос.
Контрактът на Клозе с Байерн изтича това лято и двете страни все още преговарят за подновяването му. Засега нападателят отказва да го подпише, тъй като немците му предлагат само споразумение за 1 година и доста орязана заплата.
Ако двете страни не стигнат до споразумение в рамките на следващите две седмици, то тогава на ход ще бъде Милан.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

irriducibile

Мнениеот irriducibile » 30 май 2011 17:01

а сега де ?! ако е вярно за интереса на Милан, то тогава Лацио нямат шанс, за съжаление. Лотито едва ли ще наддава. Жалко защото има още 2 сезона минимум, според мен и би бил много полезен на Лацио.
Non Mollare Mai ! Merda AS !

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 30 май 2011 17:22

Не ни трябват толкова стари футболисти в Лацио!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 30 май 2011 17:46

pumpo написа:Не ни трябват толкова стари футболисти в Лацио!

е да ама за Милан е още млад

irriducibile

Мнениеот irriducibile » 30 май 2011 18:02

stg333 написа:
pumpo написа:Не ни трябват толкова стари футболисти в Лацио!

е да ама за Милан е още млад

:lol: :lol: :lol: :lol:
Non Mollare Mai ! Merda AS !

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 30 май 2011 19:05

Перфектно :) :) Чакаме Бербо вече :)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 30 май 2011 19:37

Клозе отдавна се изчерпа за Байерн. Мисля, че наистина му е време да смени обстановката. Още един-два сезона може да играе на високо ниво, но не мисля, че има шанс да се пребори с Гомес.

Иначе - явно сме взели Рафиня за 5,3. Това най-вероятно значи, че Лам ще играе в ляво, а Рафиня в дясно. Честно казано Лам много добре се разбираше с Робен, от друга страна няма кой да подкрепя Рибери. Сега ще видим как ще е.

Иначе за Рафиня - помня го от престоя му в Шалке 04. Освен името, нищо друго бразилско няма в него. Бърз, пробивен, не блести с техника и нещо запомнящо се, освен фалове тип "ван Бомел". Абе, с две думи - бързо му пада пердето и е на принципа - топката минава, играча не. Тоест - няма нищо общо с Лам (в отношение на отнемане на топки и блокиране на противници).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 30 май 2011 22:02

Клозе отива в Лацио и Берба го сменя в Байерн. Това ще ми хареса :) Дори бих си взел тениска на Берба, но в момента говорим само за спекулации.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 31 май 2011 11:06

Клозе, дето за за 5 години има 20 гола ли? :) По-хубаво Дембеле да вземат...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Байерн”