Байерн изненадващо даде Ван Бомел на Милан
Досегашният капитан на Байерн Мюнхен Марк ван Бомел вече е играч на Милан. Изненадващият трансфер стана факт малко преди 12 часа немско време, а новината бе съобщена от самия футболист.
„Напускам Байерн с натъжено сърце, но с вдигната глава. Прекарах тук четири и половина много хубави и успешни години и искам да благодаря за това на клуба и феновете”, сподели холандецът след срещата с ръководството на баварците, след която стана ясно, че Байерн освобождава халфа от договора му, който изтичаше през лятото.
„Клубът не ми поставя камъни на пътя. Затова съм много благодарен на господин Румениге”, призна Ван Бомел. „Байерн Мюнхен винаги ще заема голяма част от сърцето ми”.
Ван Бомел ще подпише договор с Милан до края на сезона и е възможно да дебютира за новия си отбор още в сряда в мача за купата срещу Сампдория.
„Байерн желае на Марк ван Бомел и неговото семейство всичко най-добро за в бъдеще в Италия”, заяви Румениге. „Изрична молба на Марк беше, поради спортно-технически причини преждевременно да го освободим от договора му, за да може веднага да премине в Милан. Марк винаги е бил професионалист за пример, важен и успешен играч за Байерн и освен това един страхотен капитан. Поради неговите заслуги към клуба, се съобразихме с желанието на Марк”.
www.gong.bg
След като за пореден сезон не взехме нито 1 качествен и класен играч се разделяме със сърцето на отбора.Не знам как я мислят Румениге и Бекенбауер и най вече Гаал.Пак ще се задоволяваме с минаване на групите в ШЛ и я станем шампиони я не голяма работа.От трансфера на Робен няма друг качествен играч който е дошъл в Байерн.
Какво правят в Байерн?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Какво правят в Байерн?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Sydney James
- Контакти:
Re: Какво правят в Байерн?
Не знам, но мачовете с Интер наближават... то е ясно, че титлата тази година е за Борусия Д 

Подмладяване на състава 

- Neron
- Контакти:
Ballancee написа:Подмладяване на състава
Какво подмладяване на състава?Кой ще играе на мястото на Бомел да не би да са взели някой 25 годишен със качества да замести Бомел?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
То и аз не съм въодушевен, но Ballancee вероятно е прав. Просто можеха да изчакат да си свърши договора през лятото и тогава да се разделят. Възможно е и Ван Гаал да му е казал, че няма да е титуляр и т.н.
Усети ли как на вратата вече е Крафт, явно наистина се търси нещо свежо. Може би треньоръте решил, че сега е моментът за промяна, което за нас феновете си е доста изненадващо
Надявам се ръководството и треньорът да не бъркат
Този Луис Густаво от Хофенхайм или пък Тимошчук, макар че той игра есента като защитник...

Усети ли как на вратата вече е Крафт, явно наистина се търси нещо свежо. Може би треньоръте решил, че сега е моментът за промяна, което за нас феновете си е доста изненадващо

Надявам се ръководството и треньорът да не бъркат

Neron написа:Какво подмладяване на състава?Кой ще играе на мястото на Бомел да не би да са взели някой 25 годишен със качества да замести Бомел?
Този Луис Густаво от Хофенхайм или пък Тимошчук, макар че той игра есента като защитник...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neftochimic1892
- Контакти:
Neron написа:Ballancee написа:Подмладяване на състава
Какво подмладяване на състава?Кой ще играе на мястото на Бомел да не би да са взели някой 25 годишен със качества да замести Бомел?
мисля ,че Луйс Густаво е доста по-добър

MCMXIII написа:То и аз не съм въодушевен, но Ballancee вероятно е прав. Просто можеха да изчакат да си свърши договора през лятото и тогава да се разделят. Възможно е и Ван Гаал да му е казал, че няма да е титуляр и т.н.![]()
Усети ли как на вратата вече е Крафт, явно наистина се търси нещо свежо. Може би треньоръте решил, че сега е моментът за промяна, което за нас феновете си е доста изненадващо![]()
Надявам се ръководството и треньорът да не бъркатNeron написа:Какво подмладяване на състава?Кой ще играе на мястото на Бомел да не би да са взели някой 25 годишен със качества да замести Бомел?
Е Тимосчук и той е на 30 или 31

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
Ужас!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Neron
- Контакти:
Мюлер и Кроос са титуляри защото имат качества да бъдат както и Крафт въпреки че му трябва още опит.Ама да махаш стълба в средата без да имаш адекватно решение кой да го замести е огромна глупост още повече че договора му изтича и можеха да помислят още половин година за заместник а не така посредата на сезона да го махат.Не вярвам в Байерн да няма пари за трансфери но не знам и защо не вземат никой.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Нали взехте Луис Густаво