Байерн издаде своята библия с тегло 30 кг и цена 3000 евро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Байерн издаде своята библия с тегло 30 кг и цена 3000 евро

Мнениеот Frankie Lampard » 10 ное 2010 18:56

Изображение

Германският футболен клуб Байерн (Мюнхен) днес представи своята официална история - книга с 552 страници, тежка 30 килограма и с цена 2999 евро. Книгата проследява историята на клуба, който е създаден преди близко 111 години. Книгата е с внушителни размери и е достойна за суперлативи - дълга е 70 сантиметра, широка е 50 сантиметра и с луксозна кожена подвързия. Тя е отпечатана в тираж 4 111 екземпляра. "Това е амбициозен проект, който обаче кореспондира с имиджа на нашия клуб. Това е луксозна и по-скоро изключителна книга. Книгата няма да бъде преиздавана", каза президентът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге, който призна, че идеята е взета от Манчестър юнайтед.

Изображение

Книгата, която е със заглавие "Четири звезди, 111 години", има автентични автографи на Карл-Хайнц Румениге и Ули Хьонес. Първият екземпляр от книгата ще бъде даден на Франц Бекенбауер - почетен президент на Байерн (Мюнхен), "който е най-важната личност в нашия клуб", заяви Карл-Хайнц Румениге. Карл-Хайнц Румениге обеща на играчите от Байерн (Мюнхен), в момента на 9-то място в германското футболно първенство, по един екземпляр от книгата, "ако спечелят Шампионската лига". Байерн /Мюнхен/, основан на 27 февруари 1900 година, е 22 пъти шампион на Германия, 15 пъти е печелил купата на Германия и четири пъти е печелил купата на европейските клубни шампиони.

Gary Shaw
Контакти:

Re: Байерн издаде своята библия с тегло 30 кг и цена 3000 евро

Мнениеот Gary Shaw » 10 ное 2010 19:25

Ех ,прави ми впечатление ,че не пропускаш отбор на когото да пуснеш някоя нова новина ! :lol:
Ограничи се малко ! :!: :!: :!:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 ное 2010 19:28

Айде да съберем пари и да подарим една на niki87 за рожденният му ден ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 ное 2010 19:29

Gary Shaw написа:Ех ,прави ми впечатление ,че не пропускаш отбор на когото да пуснеш някоя нова новина ! :lol:

[offtopic]Пропуска! Не му остава време да пуска новини за Барса, винаги се намира някой, който да го изпревари :P :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 ное 2010 19:33

Gary Shaw написа:Ех ,прави ми впечатление ,че не пропускаш отбор на когото да пуснеш някоя нова новина ! :lol:

Искам само да добавя, че това е форум за изказване на мнения, не за copy-paste на новини. Аз тая новина съм си я прочел не е нужно да ми я копираш. Значи такива теми copy-paste и без отдолу някакво мнение на автора намирам за излишни (тоест всички можем да си го прочетем на сайта без някой да ни го копира в тема) и предлагам директно да се трият. :!:

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 10 ное 2010 19:36

НЕ ! :lol:
Мисълта ми беше ,че нека да си копира няма лошо просто той не е привърженик на Байерн ,че да пуска новини за този клуб ... а при него доста често съм забелязал ,че пуска на всички отбори който имат форум във гонг.бг , все пак смятам ,че Байерн имат достатъчно фенове ''тук'' във форума за да пуснат новината за библията на клуба , все пак нищо лично :!:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 ное 2010 19:41

Gary Shaw написа:НЕ ! :lol:
Мисълта ми беше ,че нека да си копира няма лошо просто той не е привърженик на Байерн ,че да пуска новини за този клуб ... а при него доста често съм забелязал ,че пуска на всички отбори който имат форум във гонг.бг , все пак смятам ,че Байерн имат достатъчно фенове ''тук'' във форума за да пуснат новината за библията на клуба , все пак нищо лично :!:

Абе и аз нямам нищо против човека, нека си прави теми ама от негови мнения, а не copy-paste на новини. Тъпо е това и го правят много, не само той. Само и само да пусне някаква тема и хоп - copy-paste на новина. Всеки вече го е прочел това. ИЗКАЗВАЙТЕ СИ МНЕНИЯТА!!! не копирайте новини-ТЪПО Е ТАКА!!!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 10 ное 2010 19:44

Точка 1:
Нямате право да пускате тема или мнение в чужд форум.Нямате право дори да четете във форум различен от любимия ви.
Точка 2:
Няма повече точки.
Модераторите моля да попълнят правилата :lol: :lol:
Айде кажете ми може ли да сте такива идиоти?
Защо бил пуснал тема за отбор при положение че не му е фен?Що за идиотщина?!?

Потребителски аватар
ven
Контакти:

Мнениеот ven » 10 ное 2010 19:50

Много скъпа тази библия 3000 евро! :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 10 ное 2010 19:58

megan fox написа:Айде да съберем пари и да подарим една на niki87 за рожденният му ден ;)

Давайте,давайте,давайте :lol:
Много яко се е получило :) Супер е "библията". :)

Върни се в “Байерн”