Байерн-новия шампион на Германия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Байерн-новия шампион на Германия
Сега остава да вземат и Шампионската лига и ще са новия шампион на Европа
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Re: Байерн-новия шампион на Германия
Да ама не.
Интер ще ги бие на финала.Жозе ще приложи неговият антитотален сокър и бам-бам рикошетно късметлийски гол на Камбиасо от далеко.
1-0 за Интер е моята прогноза и искам Интер да са шампиони заради Жозе и плюс това съм фен на италианският футбол и Лацио.
Интер ще ги бие на финала.Жозе ще приложи неговият антитотален сокър и бам-бам рикошетно късметлийски гол на Камбиасо от далеко.
1-0 за Интер е моята прогноза и искам Интер да са шампиони заради Жозе и плюс това съм фен на италианският футбол и Лацио.
ЕМИЛ написа:Да ама не.
Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем
СТРАХОТЕН БАЙЕРН-Абсолютно заслужена ТИТЛАААААААААААА!
Празнувайте,Баварциииииииииииии!
До Емил-Сектор Б-Врачката-Темата е друга,не за офтопици,като твоя!Бегай!
Празнувайте,Баварциииииииииииии!
До Емил-Сектор Б-Врачката-Темата е друга,не за офтопици,като твоя!Бегай!
Дидо написа:ЕМИЛ написа:Да ама не.
Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем
Интер през последните си 3 представяния в Европа изобщо не е бил в сметките,че ще спечели ШЛ,това стана след като отстранихме Челси!!
Колкото до Германия честито на феновете на Байерн

Дидо написа:Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем
Аз слагах Байерн в сметките

Честита титла в Германия

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Дидо написа:Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем
Аз слагах Байерн в сметкитеОще в груповата фаза бях казал, че финалът ще е Барса - Байерн и без малко да позная
Честита титла в Германия
Явно си им фен като мен,аз говоря за специалистите по медиите
Дидо написа:Tommi написа:Дидо написа:Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем
Аз слагах Байерн в сметкитеОще в груповата фаза бях казал, че финалът ще е Барса - Байерн и без малко да позная
Честита титла в Германия
Явно си им фен като мен,аз говоря за специалистите по медиите
Не съм им фен

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
е, нищо не се знае още.. може другия кръг байерн да паднат, а шалке да победят със 17-0 и да им вземат титлата
YNWA!
в България имаше преди време подобни резултати с участието на отбори които вече ги няма на футболната карта,Раковски Русе,Лесичери и др.