ШАЛКЕ - БАЙЕРН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Boksiorcheto
ШАЛКЕ - БАЙЕРН
Днес се изправят двата най-силни отбора в Германия в момента в битка за първото място. Мачът ще е повече от интригуващ и напрежението ще е огромно. Все пак моята прогноза е 1-2 за БАЙЕРН
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Re: ШАЛКЕ - БАЙЕРН
Най-обичания отбор в Германия(Шалке) срещу най-омразния(Байерн).Магат срещу Ван Гаал! Директен сблъсък за титлата. Прогнозирам люто дерби и победа за "кралско-сините" и разбира 5 точки аванс след края на мача
Последна промяна от soilwork на 03 апр 2010 11:52, променено общо 1 път.
- basketball
- Контакти:
по eurosport2LUDAKIS написа:амм по коя телевизия ще го дават ?

- Boksiorcheto
soilwork написа:Най-популярния отбор в Германия(Шалке) срещу най-омразния(Байерн).Магат срещу Ван Гаал! Директен сблъсък за титлата. Прогнозирам люто дерби и победа за "кралско-сините" и разбира 5 точки аванс след края на мача
Съжалявам,но най популярният отбор в Германия е Байерн. Друг е въпросът,че мразиш Байерн и говориш така от злоба и комплекси.... не мога само да разбера на какво се дължи това.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
basketball написа:по eurosport2LUDAKIS написа:амм по коя телевизия ще го дават ?Аз съм за Шалке и смятам,че ще победят с 2:1
а тия online може ли да се гледат .. ?
- basketball
- Контакти:
Ми би трябвало да може.Eurosport2 може да се гледа onlineLUDAKIS написа:basketball написа:по eurosport2LUDAKIS написа:амм по коя телевизия ще го дават ?Аз съм за Шалке и смятам,че ще победят с 2:1
а тия online може ли да се гледат .. ?

Boksiorcheto написа:soilwork написа:Най-популярния отбор в Германия(Шалке) срещу най-омразния(Байерн).Магат срещу Ван Гаал! Директен сблъсък за титлата. Прогнозирам люто дерби и победа за "кралско-сините" и разбира 5 точки аванс след края на мача
Съжалявам,но най популярният отбор в Германия е Байерн. Друг е въпросът,че мразиш Байерн и говориш така от злоба и комплекси.... не мога само да разбера на какво се дължи това.
Не ги мразя

След това пък идва бизнес-моделът на Ули Хьонес, който праща и без това богатите южняци (Бавария и Баден-Вюртенберг са и най-богатите провинии и допринасят най-много за БВП на Германия) на светлинни години пред всички останали. И оттам нататък завистта и омразата си нарастват постоянно. 

[offtopic]мерси за допълнението[/offtopic]peh написа:След това пък идва бизнес-моделът на Ули Хьонес, който праща и без това богатите южняци (Бавария и Баден-Вюртенберг са и най-богатите провинии и допринасят най-много за БВП на Германия) на светлинни години пред всички останали. И оттам нататък завистта и омразата си нарастват постоянно.