Бундеслига 2015/2016: X кръг, Байерн -Кьолн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Бундеслига 2015/2016: X кръг, Байерн -Кьолн

Мнениеот MCMXIII » 21 окт 2015 08:16

[center]Изображение[/center]

[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

[center]24 Октомври 2015 г.
16:30 ч. българско време
[/center]

[center]Капацитет: 75.024
Град: Мюнхен
[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Бундеслига 2015/2016: X кръг, Байерн -Кьолн

Мнениеот Avrameca » 21 окт 2015 10:51

3:0
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 21 окт 2015 20:16

Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 окт 2015 01:34

action66 написа:Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.

въпроса е до кога ще е така...липсата на конкуренция наистина унищожава гледаемостта...аз лично не съм гледал мач(цял) от бундеслигата от 2-3 години :o

П.П. и в Беларус и в Шотландия (сега) няма интриги..Бате май 11 години поред мачкат :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 окт 2015 20:40

kingofpop написа:
action66 написа:Германското първенство става все по-безинтересно с тази хегемония на "Байерн " Мюнхен. В Испания поне си имат "Барселона" и "Реал"Мадрид. Всички имат оспорваност.Само в Хърватия и Германия няма спор кой ще бъде отново и отново шампион..... Жалко за спортна държава като Германия.

въпроса е до кога ще е така...липсата на конкуренция наистина унищожава гледаемостта...аз лично не съм гледал мач(цял) от бундеслигата от 2-3 години :o

И? Аз пък не съм гледал цял мач от Испания през целия си живот. На някой дали му пука? Важното е, че отборите в Бундеслигата нямат задължения и са на печалба, а първенството е най-посетеното в света.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 23 окт 2015 07:59

action66", сега ФК"Бавария" ще демонстрира ,че са сила срещу 1ФК "Кьолн"/които са отписали този мач защото баварците са непобедими в БЛ/,но като се има предвид,че само А. Робен е по скъп от целият отбор на Кьолн то е все едно да стреляш с оръдие срещу комар.Или казано с други думи селектиран отбор за шампион на Европа,а не за победи над "Дармщат"...... .Пепа след този мач пак ще се хвали колко е горд с отбора и ще дава по всички медии интервютата колко са велики и разбира се най вече той.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 окт 2015 13:39

Neron написа:
kingofpop написа:

И? Аз пък не съм гледал цял мач от Испания през целия си живот. На някой дали му пука? Важното е, че отборите в Бундеслигата нямат задължения и са на печалба, а първенството е най-посетеното в света.

Пфф, добре, че Барселона - Кордоба става за гледане :lol: Испанската лига и Франция изобщо не мога да ги гледам. За мача - петица за "козлите"
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 окт 2015 00:48

kingofpop написа:

П.П. и в Беларус и в Шотландия (сега) няма интриги..Бате май 11 години поред мачкат :mrgreen:

То и аз първия цял мач от ангийското първенство от 3 години насам който гледах беше Тотнъм и Ливърпул ( на Клоп ) . Въпрос на вкус явно ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 окт 2015 15:39

boabbb написа:Пфф, добре, че Барселона - Кордоба става за гледане :lol:

Викаш друго си е Байерн-Дармщат. :roll: Между другото Кордоба не са в Ла Лига.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 окт 2015 16:27

Дармщат са лоши щото не слагат гел ли?

Я повече уважение към истинския футбол :lol:

После се чудиш, че Нойер има спасявания от световна класа...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”