Съжалявам, че правя нова тема, но мисля, че има доста важни неща, които да се кажат по въпроса.
Според Kicker и Sportbild, два доста надеждни немски източника, ни очакват много тъмни дни.
Пеп е решил да продължи с тики-така философията, но смята, че с тези футболисти няма как да я перфекционира. Затова лятото иска да се подсилим с нова играчи - приоритетни са левия бек и централен защитник - споменават се Хосе Анхел, Aймерик Лапорте, Мартин Монтоя, Давид Луиз. Дотук добре, макар че не съм убеден, че при завръщането на Бадщубер ни трябва още един централен защитник.
Очаква се Кроос, Шакири да напуснат. Мюлер не е доволен от статуса си в отбора и може би ще отиде при Ван Хаал. Мартинез не влиза в дългосрочните планове на Пеп и при изгодна оферта, ще бъде продаден. Лам ще играе перманентно в полузащита , а Роде и Рафиня ще се борят за десния бек.
Ако тези неща се изпълнят, това ще дръпне Байерн с години назад. Дори и да е успешно, това няма да е МОЯТ Байерн. Ще е пълно с протежета на Гуардиола, а домашни играчи като Кроос и Мюлер няма да са там.
Но като цяло съм крайно песимистичен относно този стил на игра и мисля, че времето му свърши.
Бъдещото на Пеп и Байерн през следващия сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бъдещото на Пеп и Байерн през следващия сезон
Само да добавя, че за мен Хави Мартинез е ядрото на отбора. Дава незаменима дефанзивна стабилност. Видя, че като влезе срещу Реал, Реал вкара само от едно статично положение второто полувреме. Плюс това е относително млад и около него, Мюлер и Гютце трябва да се гради нов отбор.
Байерн няма бъдеще с Пеп .
Искрено се надявам, че това точно толкова е вярно, колкото миналата година писаха, че Робен е ненужен на Байерн! Това за Баварцът в Манчестър просто ме доpазбуди
Тези играчи могат. Доказаха го!
В ръководството на Байерн са Кале и Замер, те знаят, какво трябва да се направи.

Тези играчи могат. Доказаха го!
В ръководството на Байерн са Кале и Замер, те знаят, какво трябва да се направи.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Това е абсурд. Няма как да оставят Кроос, а още повече Мюлер да напуснат, Хави Мартинес за мен е най - добрия дефанзивен халф и не виждам как ще напусне. По скоро Пеп да си отиде.
-
- Контакти:
Не знам какви трансфери ще прави Гуардиола,но съм убеден че ще се провали и другата година в ШЛ...Спечелването на Бундеслигата е нищо ,тъй като конкуренцията е жалка с изключение на Борусия Д.
Марио Манджукич, Джердан Шакири, Тони Кроос, Хави Мартинез, Клаудио Писаро, дори Ариен Робен и/или Томас Мюлер - отборът на Байерн има нужда от разтърсване, а за такова има два варианта :
първо - треньорът да напусне
второ - гореспоменатите играчи да бъдат продадени
Засега индикации, че Пеп Гуардиола ще напуска няма, така че по-възможният вариант е вторият.. Защо веднага скачате и смятате, че подобно промяна ще има негативен ефект?! Тази година Гуардиола игра със състава на Хайнкес, но със своята философия за игра - в Бундеслигата се получи, но в Шампионската лига не.. Нека догодина му се даде шанс да ръководи Байерн и състава така, както той го разбира и с типа играчи, които той харесва - ЗАТОВА Е НАЗНАЧЕН! Ако и тогава не се получат нещата раздялата ще е неизбежна
първо - треньорът да напусне
второ - гореспоменатите играчи да бъдат продадени
Засега индикации, че Пеп Гуардиола ще напуска няма, така че по-възможният вариант е вторият.. Защо веднага скачате и смятате, че подобно промяна ще има негативен ефект?! Тази година Гуардиола игра със състава на Хайнкес, но със своята философия за игра - в Бундеслигата се получи, но в Шампионската лига не.. Нека догодина му се даде шанс да ръководи Байерн и състава така, както той го разбира и с типа играчи, които той харесва - ЗАТОВА Е НАЗНАЧЕН! Ако и тогава не се получат нещата раздялата ще е неизбежна

- alexveselinov
- Контакти:
На Пеп му трябва повече време за да вгради идеите си.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
И още нещо - честно казано, когато официално бе съобщено, че Гуардиола ще е новият старши-треньор на Байерн (февруари 2013) аз очаквах, че когато застане начело той ще повтори действията си, когато пое Барселона през 2008-а.. Даже с приятели си говорихме, че от лятото половината отбор ще си замине.. Изненадващо обаче Хайнкес спечели требъл, а е много трудно след такъв успех да изгониш 5-6-7 играча.. Ще те сметнат за луд! Така Пеп започна в Байерн с компромис, а от опит знам, че това никога не свършва добре..

CSKA69, тези ако се махнат от БАЙЕРН, я че съм пръвия, който че запцува треньора! Хайде Писаро е на годинки, но мислуя, че от приличие би могъл да остане в Мюнхен. Вярно, че се отглежда в FCB II Джулиан Грийн, но пък заплатата на Клаудио не би натежала толкова. За другите- не трябва, да си ходят!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]