Привържениците на Байерн Мюнхен най-сетне имат повод за радост! Юрген Клинсман бе уволнен 5 кръга преди края на първенството и ще бъде заместен от Юп Хайнкес.
Малко преди 10 часа (немско време), в понеделник, ръководството на Байерн е извикало Клинсман в офиса на тима, където му е било съобщено, че е уволнен, въпреки договора до 2010 година.
Като спасител на сезона за Байерн ще се прояви един от най-опитните немски специалисти – Юп Хайнкес. Той бе на трибуните по време на поредната издънка на тима – загубата у дома срещу Шалке. Като бивш треньор на баварците и близък приятел на мениджъра Ули Хьонес, Хайнкес е напълно наясно със случващото се в клуба. Той взима в своя щаб и треньора на втория отбор Херман Герланд.
Хайнкес обаче е временен вариант за баварците. Според “Билд” няма възможност той да остане начело на тима след края на сезона, дори и при спечелена титла.
Решението за назначението на Хайнкес е взето от босовете на Байерн Хьонес, Карл-Хайнц Румениге и Карл Хопфнер.
Уволнението на Клинсман е било ясно още след загубата в неделя, но все пак ръководителите са решили да съобщят новината на самия Клинси в по-спокойна атмосфера.
По този начин проектът “Клинсман” приключва след едва 8 месеца, като причината за това са отпадането от Купата на Германия (2:4 срещу Леверкузен), разгромът в Шампионската лига (0:4 в Барселона) и моментното трето място в Бундеслигата.
Класирането в Шампионската лига, което е много важно за клуба от спортна и финансова гледна точка, е под сериозна въпросителна, което е накарало ръководството да освободи бившия селекционер на Германия.
Очаква се още днес уволнението на Клинсман и назначението на Хайнкес да бъдат официално обявени от клуба.
БАЙЕРН УВОЛНИ КЛИНСМАН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
- toni_montana
- Контакти:
Re: БАЙЕРН УВОЛНИ КЛИНСМАН
Мисля ,че му беше време.. 

- Lord of memories
- Контакти:
- smash_the_reds
айде Батков взимай го кво чакаш.

- Lord of memories
- Контакти:
smash_the_reds написа:Искам следващата ти тема да е:Левски уволни кокала
А аз искам : Юнайтед новия стар Шампион на Англия.

GGMU
- smash_the_reds
Lord of memories написа:smash_the_reds написа:Искам следващата ти тема да е:Левски уволни кокала
На Англия -ДА!!!!!!!!!
Но на другото място

- Lord of memories
- Контакти:
smash_the_reds написа:Lord of memories написа:smash_the_reds написа:Искам следващата ти тема да е:Левски уволни кокала
На Англия -ДА!!!!!!!!!
Но на другото място
ше видим, и двата полуфинала са 50/50.
И ШЛ е колкото класа, толкова и късмет.
GGMU
gerganaa написа:айде Батков взимай го кво чакаш.![]()
Аре нема нужда!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- smash_the_reds