ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити

Мнениеот Der Führer » 18 сеп 2014 00:41

MCMXIII написа:
Robbery написа:Важни в случая са трите точки. Боатенг днес се справи перфектно. Дано продължава в същия дух.
Немските коментатори и Оливър Кан в качеството си на анализатор засипаха Алонсо с похвали.

И аз засипвам Баск-2 с похвалил. Играч на мача- Боата. Нещо не разбрах смяната на 26 милиона с Глухарчето.Или не може да изкара 90 минути, а само 85, или се е контузил нещо. Баварецът нямаше ден, но трябва да си почине. Един мач отдих ще му е достатъчен.

Голям жест на феновете към Бадката.

Бе ... че игра добре спор няма . Ама втори пореден мач при нормално съдийство трябваше да бъде изгонен за натрупване на картони . Че и директни сме виждали за подобни влизания 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 18 сеп 2014 00:46

Гостуването на ЦСКA Москва ще е на празни трибуни. Феновете на Байерн, закупили транспортни билети също нямат право да присъстват на мача. По молба на клуба днес тези фенове са се отказали от плакати, с които изразяват протест срещу политиката на УЕФА. Ако ги бяха опънали тези плакати, клубът щеше да отнесе наказание.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 сеп 2014 00:59

Der Führer написа:
MCMXIII написа:
Robbery написа:Важни в случая са трите точки. Боатенг днес се справи перфектно. Дано продължава в същия дух.
Немските коментатори и Оливър Кан в качеството си на анализатор засипаха Алонсо с похвали.

И аз засипвам Баск-2 с похвалил. Играч на мача- Боата. Нещо не разбрах смяната на 26 милиона с Глухарчето.Или не може да изкара 90 минути, а само 85, или се е контузил нещо. Баварецът нямаше ден, но трябва да си почине. Един мач отдих ще му е достатъчен.

Бе ... че игра добре спор няма . Ама втори пореден мач при нормално съдийство трябваше да бъде изгонен за натрупване на картони . Че и директни сме виждали за подобни влизания 8-)

Къде пък все ги виждаш тези червени картони, бре? Вярно е, че съм на работа и някои моменти ми бягат, особено през втората част, ама чак пък червен картон?
Факт е, че съм доволен много от Алонсо. Разкошен играч е. Пък и ще играе само две години в Мюнхен.Знам, че не е бъдещто, но е отлично настояще. После че се върнат Фусбалгот, Баскът, Номер 6, отдолу идват Датчанчето и Новият Тони Кроос. Не е толкова зле положението в средата, ама след време.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 сеп 2014 01:02

Robbery написа:Гостуването на ЦСКA Москва ще е на празни трибуни. Феновете на Байерн, закупили транспортни билети също нямат право да присъстват на мача. По молба на клуба днес тези фенове са се отказали от плакати, с които изразяват протест срещу политиката на УЕФА. Ако ги бяха опънали тези плакати, клубът щеше да отнесе наказание.

Нали ако кажа "уй за УЕФА", нема да санкционират клуба ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 18 сеп 2014 01:12

MCMXIII написа:
Robbery написа:Гостуването на ЦСКA Москва ще е на празни трибуни. Феновете на Байерн, закупили транспортни билети също нямат право да присъстват на мача. По молба на клуба днес тези фенове са се отказали от плакати, с които изразяват протест срещу политиката на УЕФА. Ако ги бяха опънали тези плакати, клубът щеше да отнесе наказание.

Нали ако кажа "уй за УЕФА", нема да санкционират клуба ;)

Не! Виж вече ако го напишеш с шрифт 1000 на един плакат и го опънеш на стадиона, тогава нещата стоят по друг начин. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 18 сеп 2014 01:22

Capitan Puyol написа:Осъзнавате ли че смачкахте шампиона на великата Премиършип със всичките им звезди барабар с ЯЯ Туре, а вие бяхте кажи речи с полу-резервен отбор ? :roll:
Ако Мюлер си беше вкарал положението в първата минута ония искат или не искат щяха да се поотворят малко, а вие срещу затворен противник създадохте 5-6 чисти голови положения, представям си ако им бяхте повели 1-0 още в началото какво щеше да е... Разбира се трябва да спрат тези контузии иначе всички планове на Пеп отиват на вятъра.

По принцип си прав, но можеше повече. И тия от Сити, Фернандиньо хандбал игра. Просто ако не беше Пеп ги биехме с 3 гола. Това е. Важни са точките от ужким най-силния опонент. Като гледам ЦСКА-то няма да са никакъв проблем.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 сеп 2014 10:19

Честита победа на всички първо. Много важна бе тя поради редица причини. Като цяло ми е много трудно да коментирам този мач. Сити ли бяха прекалено слаби, ние ли в защита стояхме относително добре? Хареса ми доста агресията в нападение, особено играта на Мюлер, Чаби Алонсо и Алаба. Хубавото е че търсехме победата до края и стояхме добре физически, с оглед на факта, че в досегашните мачове от БЛ вкарвахме по 1-2 гола в началото и след 60-тата - 70-тата минута никакви ни нямаше, допускахме противникът да вземе превес и не можехме да се върнем в мача. Но въпреки това много неща в атаката ни не са както трябва и срещу един по-агресивен противник не се знае и защитата как ще е. Малко е рано за такива прогнози, но най-вероятно сблъсъците ни с Рома ще определят първото място в групата, а Сити са пътници, дано и от пролетния дял на ЛЕ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 сеп 2014 10:55

Само да споменем, че от 3-те сблъсъка между немски и английски отбори в първия кръг от групите резултата е 7:1 точки в полза на германците, а единствената спечелена точка от Челси е след поредния им фалшив гол в ШЛ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 сеп 2014 11:09

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:

Къде пък все ги виждаш тези червени картони, бре? Вярно е, че съм на работа и някои моменти ми бягат, особено през втората част, ама чак пък червен картон?
Факт е, че съм доволен много от Алонсо. Разкошен играч е. Пък и ще играе само две години в Мюнхен.Знам, че не е бъдещто, но е отлично настояще. После че се върнат Фусбалгот, Баскът, Номер 6, отдолу идват Датчанчето и Новият Тони Кроос. Не е толкова зле положението в средата, ама след време.

Касапското влизане с двата крака с бутоните напред в краката на съперник още в 7-та минута , при което удари опорния крак на футболиста на Сити , си червен картон откъдето и да го погледнеш . И в 95 % от случаите които съм гледал , този картон се дава . Освен в случаите когато има явна тенденция в съдийството . Но жълтия картон си е задължителен в случая . Две влизания отзад , подобни на това при което беше показан жълт картон на Джеко ... и един професионален фал .
Иначе няма спор - сърцат футболист , интелигентен , с добър пас , движи се много по терена . Най-вече ... играе с настроение и желание . Но е пресилено да се твърди , че е едва ли не лидер в отбора ... просто е част от един голям отбор ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 сеп 2014 11:29

За 7- та минута е жълт според мен. За щястие и според съдията. Това го помня, т.е. видял съм го.

Този който твърди, че Алонсо е лидер на Байерн, веднага да се извини! Баск- 2 няма да стане лидер в този отбор, просто е перфектното попълнение в момента. Беше взет на пожар, пък пасна като дялан камък.

Понеже бил "стар", тъкмо ще има мачове за Роде например.

Върни се в “Байерн”