Байерн - Борусия 26.02.11 19:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн - Борусия 26.02.11 19:30
Мисля, че трябва да се вземе още един класен нападател и някой добър защитник.

И аз не очаквах такъв резултат... Вярно, че мислят повече за ШЛ, защото няма за какво да се хвърлят в Бундеслигата (освен второто място), но... (за умора не мисля, че става въпрос. Това не са нашите манекени)
Чудя се защо на всякъде където водещите отбори се дънят и не постигнат нужните резултати винаги биват оправдавани със ''умора'' или ''подценяване'' ?
Не ли по-скоро да приемем ,че опонента в случая Борусия този сезон са едно стъпало над всички и в този мач са надиграли Байерн и на това се дължи победата им.
Иначе така го казвате за младите футболисти, все едно Байерн е като Милан или Интер. Крафт, Кроос, Брено, Бадщубер са от 20 до 22. Да не забравяне и Контенто, който трябва да е титулярния ляв бек, но постоянно е преследван от контузии.
Байерн не е стар отбор но , Дортмунд играе и разчита изцяло на свой кадри , единственият по-опитен е Вайндерфелер и Кел може би. Докато в Байерн има достатъчно опитни хора-Буйтен , Гомез, Рибери, Швайни ,Тимошчук , Олич , и т.н.
Байерн също разчита на играчи от школата си. Баварците изпитват трудност да реализират и половината от положенията, които създават. От там идват и другите проблеми. Когато не вкараш, ще ти вкарат.

BAYERNBG написа:Байерн също разчита на играчи от школата си. Баварците изпитват трудност да реализират и половината от положенията, които създават. От там идват и другите проблеми. Когато не вкараш, ще ти вкарат.
Не поставям под съмнение ,че Байерн има силна школа или пък не разчита на свойте кадри. Мисълта ми беше ,че в Байерн има и достатъчно опитни играчи който да помогнат младоците да бъдат внедрени по-успешно и бързо. Докато във Борусия Дортмунд няма толкова опитни играчи чисто като години освен може би споменатите неведнъж от мен Вайдерфелер и Себастиян Кел. За друго не се сещам преди малко се вгледах по-зорко в състава на тима и там има имена като Деде , Овомониела но сякаш на тях по-малко се залага.