Бундеслига 2014/2015: 17- и кръг, Майнц 05 - Байерн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тошко Неделев- Байерн Мюнхен днес 21:30 ...
Хайде и един призив от мен: не обръщайте внимание на "индивида" mark 1926. Той министър Москов достатъчно внимание им обърна в парламента. Също и Валери Симеонов. Както е казал един мъдър човек: Не се опитвай да се бориш с прасето - и двамата ще се изкаляте, ама на него ще му хареса...
- Thurman Murman
- Контакти:
mark1926 написа:Нека се придържаме към темата... за ЛЕГЕНДАТА Камбуров има достатъчно![]()
И ако не искат да сравняваме Тошко с Легенда , отбелязала до тук 149 гола в А група, 106 за Локомотив Пловдив и ЧЕТИРИКРАТЕН голмайстор на А група, да сравняват Тошко с Карагерен...
С Карасерсем ще сравняваме само Аян Садък и останалите лИгенди от черно-белия дпс-електорат! Факт
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
Превръщате темата в боклук, същото беше и в темата за КАМБУРОВ, но темата КАМБУРОВ е плъх ви бе любима
Как да разбирам това двуличие
Значи БОКЛУК може, но да не е жълт... ами НЯМА СДЕЛКА

До всички вас: SkArY_9, paceto, kartago, slavia_forever, Madridist, vaskonti, kartago, slavia_forever, Madridist, vaskonti, SkArY_9, paceto
Карате ме да бъда краен. Нормално ли е да допускате провокативните теми на този малоумник? Това е всеки ден. Хайде поспрете го малко.
Карате ме да бъда краен. Нормално ли е да допускате провокативните теми на този малоумник? Това е всеки ден. Хайде поспрете го малко.
kanar76 написа:До всички вас: SkArY_9, paceto, kartago, slavia_forever, Madridist, vaskonti, kartago, slavia_forever, Madridist, vaskonti, SkArY_9, paceto
КАРАТЕ МЕ ВЕЧЕ ДА СИ РИСКУВАМ УЧАСТИЕТО ВЪВ ФОРУМА- ЩОМ КАМБУРОВ Е ПЛЪХ И ТОВА Е ЦЯЛЯ ТЕМА И ВСИЧКО Е НАРЕД , АЗ КАКВО ДА НАПРАВЯ
- Thurman Murman
- Контакти:
Щом си казал... И според мен също МарТОТО е плъх. Иначе нямаше да взима 15 бона заплата от Рефан, при положение, че съотборниците му се возят в рейсове и нямат пари за баничка дори. Поне след последното тото-представление с адашите ви от София, ще могат и останалите да хапнат овче по празниците.
Последна промяна от Thurman Murman на 19 дек 2014 16:54, променено общо 1 път.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
Защо да има необосновано 136 мнения , че Камбуров е плъх, а да няма няколко обосновани , че Тошко е в трета лига 
mark1926 написа:Защо да има необосновано 136 мнения , че Камбуров е плъх, а да няма няколко обосновани , че Тошко е в трета лига
Защото и да ти се обясни, не можеш да го разбереш. Няма с какво...
Възрастен написа:mark1926 написа:Защо да има необосновано 136 мнения , че Камбуров е плъх, а да няма няколко обосновани , че Тошко е в трета лига
Защото и да ти се обясни, не можеш да го разбереш. Няма с какво...
Поне на твоите жълти фенове обясни как в предишнея си пост призоваваш да не ми се обръща внимание и още в следващия ми се разясняваш- определено не го разбирам това
Пример- дербито ви е с Левски, а насред софия срещу тях сте 1000, в същия мач без значение в софия срещу Локо сте 4000... думи и ФАКТИ, нали много разбираш...
Последна промяна от mark1926 на 19 дек 2014 17:09, променено общо 2 пъти.