Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ZARAA написа:Боксьорче мерси!Успех и на вас,в неделя като бием Мездра и вие ако си вземете мача,мисля че оставането ви в групата ще е сигурноИначе като цяло след днешните емоции,почти не ме интересува кой ще продължи за ШЛ :D
Boksiorcheto написа:ZARAA написа:Боксьорче мерси!Успех и на вас,в неделя като бием Мездра и вие ако си вземете мача,мисля че оставането ви в групата ще е сигурноИначе като цяло след днешните емоции,почти не ме интересува кой ще продължи за ШЛ :D
Как позна,че съм от Локомотив?![]()
... може да съм от Ботев
![]()
ZARAA написа:Boksiorcheto написа:ZARAA написа:Боксьорче мерси!Успех и на вас,в неделя като бием Мездра и вие ако си вземете мача,мисля че оставането ви в групата ще е сигурноИначе като цяло след днешните емоции,почти не ме интересува кой ще продължи за ШЛ :D
Как позна,че съм от Локомотив?![]()
... може да съм от Ботев
![]()
Четох ти коментари в които си писал за Локото
THE G.A.M.E написа:С оглед на събитията след мача ( изясняването, че Рууни ще отсъства за месец ) ....мисля, че Баварците ще отстранят Юнайтед !
Boksiorcheto написа:THE G.A.M.E написа:С оглед на събитията след мача ( изясняването, че Рууни ще отсъства за месец ) ....мисля, че Баварците ще отстранят Юнайтед !
А,добро утро
_RoKi_ написа:Boksiorcheto написа:THE G.A.M.E написа:С оглед на събитията след мача ( изясняването, че Рууни ще отсъства за месец ) ....мисля, че Баварците ще отстранят Юнайтед !
А,добро утро
![]()
Дам,и двамата мислите грешно...Бихте веднъж и вече на върха,ама ей такива отбори като Айнтрахт ще ви приземят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта