Ще се радели ли Байерн с Бастиян Швайнщайгер?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Ще се радели ли Байерн с Бастиян Швайнщайгер?

Мнениеот MCMXIII » 19 ное 2010 23:02

Моето мнение е, че ще остане :| Поне това искам :|
Харесвам го още преди Евро 2004 8-) Асоциацията с Балак не е на 100% точна, защото Бaстиан е наш кадър :!:
Признавам обаче, че парите са страшна сила! Най- малкото вижте Р М :evil:
Последна промяна от MCMXIII на 20 ное 2010 00:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 ное 2010 23:22

Няма невъзможни неща във футбола..... и все пак, Швайни ще остане на Алианц Арена :)

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 19 ное 2010 23:50

bojkyy написа:
n0_FeArBG написа:
hajitsu написа:Добре дошъл е и в Реал... :twisted: :twisted:

По-добре да отиде в Интер от колкото в Реал(най-добре да си остане в Байерн де),ама колко кариери на футболисти прецакахте не е истина,не ми се говори,щото ще кажат,че е заяждане...само няколко имена ще спомена,като Кака,който преди да отиде в Реал беше най-добрият плеймейкър или един от най-добрите,хайде,а другото име е Клаас-Ян Хунталар,друго няма какво да кажа. ;)

ПП:А иначе,да чух,че се готви оферта от Интер,даже вече може да са я пратили в офисите на Байерн. :twisted:

Кака ние ли го развалихме, ако някой се контузва през мач, значи отбора е виновен. Което значи, че Робен е провален? Хунтелаар кадето не е отишал, там не се е провалил, той не може да играе в голям отбор. Айде Реал са го развалили, защо не направи нищо в Милан? Защо като отиде в по-малък отбор почна да вкарва по-често? Защото е развален от Реал нали?

Робен,поне играе нещо(и то какво) в Байерн,а Кака я ми кажи колко мача е направил и какво значимо е направил в Реал?Хайде да не обръшаме темата,просто изказах мнение,ти изказа твойто аз ти задавам отново въпрос,ти отговори иии край...
Както каза Боксиорчето,за Швайни(така мисля и аз де) и се надявам да остане,щото си има БАВАРСКО СЪРЦЕ) ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 20 ное 2010 01:00

Boksiorcheto написа:
dxl написа:Той каза, че иска да спечели ШЛ, като може да го направи с друг отбор не Байерн. (Тва ако Баварците не са сериозе конкурент).
И въпреки, че Байерн винаги са един от скритите фаворити, предполагам фактор ще изиграе и представянето им в ШЛ тази година.

Колкото до Интеристите - сори, ама Преводача вече го няма. Имам чувството, че пак ще чакате 30 години за нова титла (ШЛ), с Рафа пък е абсурд да вземете нещо. :)

По-скоро би отишъл в Реал или някъде из Англия, въпреки, че предполагам ще предподпише - дават му се 10млн. на година, а и сигурно Байерн ще направят някой и друг трансфер.

Ако иска да спечели ШЛ,какво ще прави в Реал :lol: :lol: ? Та те барелините не могат да минат осминафинал вече 5-6 години подред :lol: :lol:

Е, преводача, колкото и да не го харесвам, може да направи нещо. Най-малкото с грозен футбол, 1:0 и тн. Макар, че не знам дали тази година Реал ще вземат ШЛ, то ще са фактор.

За Швайни - проблема е, че Ваб Гаал няма да го чака. Той не е от типа треньори, които се молят на играчите си. Има его и не му е проблем да се скара с тоя и оня и да го нарита от състава. :D
Другото, което е хубаво, ако Швайни си замине, е че Ван Гаал ще намери заместник веднага.
Въпреки всичко - аз предполагам, че ще остане.

Колкото до фена на Реал - не е като буквално да сте ги разсипали, но за последните 5-6 години колко играчи минаха от Реал и как все в един момент спират да играят, макар, че идват като звезди? И в не малко случаи възраждат кариерите си след това, в други клубове.
Реал с безумната си политика да купува играчи на метър не прави голяма конкуренция в състава си, а някои просто замират за сметка на други.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 22 ное 2010 22:16

Румениге съобщава,че Швайни ще остане със сигурност поне до 2012,да се надяваме,че това е истина(макар и трудно да устискат лятото ня офертите към него).Но ако наистина остане до тогава,почти сигурно ще преподпише,честито! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 ное 2010 12:26

n0_FeArBG написа:Румениге съобщава,че Швайни ще остане със сигурност поне до 2012,да се надяваме,че това е истина(макар и трудно да устискат лятото ня офертите към него).Но ако наистина остане до тогава,почти сигурно ще преподпише,честито! ;)

Байерн Мюнхен е най-големия клуб в Европа и няма как да продаде един от най-добрите си футболисти! В случая няма никакво значение кой какви оферти предлага.И не на последно място,Байерн Мюнхен не е сергия,тип манчестър,от която клубове като Реал М да си пазаруват,когато и каквото си харесат ;)

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 28 ное 2010 17:28

niki87 написа:
n0_FeArBG написа:Румениге съобщава,че Швайни ще остане със сигурност поне до 2012,да се надяваме,че това е истина(макар и трудно да устискат лятото ня офертите към него).Но ако наистина остане до тогава,почти сигурно ще преподпише,честито! ;)

Байерн Мюнхен е най-големия клуб в Европа и няма как да продаде един от най-добрите си футболисти! В случая няма никакво значение кой какви оферти предлага.И не на последно място,Байерн Мюнхен не е сергия,тип манчестър,от която клубове като Реал М да си пазаруват,когато и каквото си харесат ;)

Така си е,наистина не сме като някои други "велики" еврпоейски клубове. :)

Върни се в “Байерн”