Бундеслига 2014/2015: 27- и кръг, Дортмунд - Байерн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бундеслига 2014/2015: 27- и кръг, Дортмунд - Байерн
Поне нещата в защита са на ниво, което е важно, предвид многото ротации, породени от контузиите и експерименталната схема с 3-ма в защита (тази схема винаги е игра с огъня, независимо колко дълго се практикува от даден отбор). Най-важният извод обаче, който трябва да се направи, е че задължително през лятото трябва да закупим поне едно типично крило от най-висока световна класа. Не поливалентен офанзивен играч, а крило, което да бъде напълно равностоен заместник на Рибери или Робен. Мюлер може да я върши тази работа, но едно че освен него нямаме друг, второ, той е по-добър повече в играта без топка, позиционирането, бързите отигравания и завършването на атаките, докато Рибери и Робен са магьосници при играта с топка, креативността и надиграването на противника.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Перфектно изигран тактически мач и страхотна игра в защита. Стартовия състав и на мен ми се стори безумен, но след мача мога да каже, че отборът стоя много добре, а и беше хубаво да се види как се реагира когато противникът те атакува постоянно. Някой може ли да направи гифче със спасяването на Нойер, при прекия на Ройс?
- Neron
- Контакти:
Кое им е доброто на нещата в защита при положение, че излязохме с 8 дефанзивни футболисти и не отсъдиха 2 дузпи за Дортмунд? Дори с такава схема трябва да благодарим, че имаме Нойер иначе мача беше поне Х, защото пред него е пълен хаос.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
Трябва да се признае , че Гуардиола спечели тактически мача срещу Клоп . Видя се , че е понаучил нещо от Специалния
Въпреки , че тотално отрича този стил на игра , Пеп не се свени да "паркира автобуса" когато иска да постигне резултат . А се видя , че "автобуса" на Байерн е голям и дълъг
... Това обаче за мен е положително , защото все пак е някакъв план "Б" в арсенала на каталунеца .
Факт е обаче , че най-силния играч на Байерн в мача беше главния съдия ... Алонсо за пореден път беше оставен да направи поредица от нарушения за жълти картони . Получи го за 4-то или 5-то подобно нарушение . Направи и една от двете неотсъдени 100% дузпи . Като добавим и още 2 положения за дузпи ... не толкова чисти , но сме виждали много пъти да се дават , няма как да не се сети човек за един мач между Барса и Челси .
И понеже природата е в равновесие , имам сериозни опасения че тези аванти ще се върнат в най-неподходящия за Байерн момент .
Въпреки , че тотално отрича този стил на игра , Пеп не се свени да "паркира автобуса" когато иска да постигне резултат . А се видя , че "автобуса" на Байерн е голям и дълъг
Факт е обаче , че най-силния играч на Байерн в мача беше главния съдия ... Алонсо за пореден път беше оставен да направи поредица от нарушения за жълти картони . Получи го за 4-то или 5-то подобно нарушение . Направи и една от двете неотсъдени 100% дузпи . Като добавим и още 2 положения за дузпи ... не толкова чисти , но сме виждали много пъти да се дават , няма как да не се сети човек за един мач между Барса и Челси .
И понеже природата е в равновесие , имам сериозни опасения че тези аванти ще се върнат в най-неподходящия за Байерн момент .
Последна промяна от Der Führer на 05 апр 2015 17:10, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Neron
- Контакти:
Фюрер някакъв друг мач си гледал ми се струва. Защитата ни беше бетон и нямаше абсолютно никакви положения пред вратата ни... Да не говорим за някакви си дузпи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
Neron написа:Фюрер някакъв друг мач си гледал ми се струва. Защитата ни беше бетон и нямаше абсолютно никакви положения пред вратата ни... Да не говорим за някакви си дузпи.
Може и да си прав ... през цялото време имах усещането , че това на терена не е Байерн
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Oсвен едно излизане на Ройс по диагонала и прекия му, за друго не се сещам. А според Маркус Мерк, единственото положение, при което може да се претендира за дузпа, е положението с настъпването. Алонсо, според Лукас Пишчек, е бил господар в средата на терена... Хубаво беше да се види, както се изказа над мен колегата, че има план Б, което може да се окаже решаващо в ШЛ.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Аз съм сигурен, че Гуардиола си е взел доста сериозна поука от онова 0-4 срещу Реал миналата пролет. Със сигурност при необходимост Байерн ще играе по този дефанзивен начин и определено това е по-добър подход срещу отбори като Мадрид...съвсем друг въпрос е дали Мадрид ще достигнат до 1/2-финала.
ПП: Кога се очаква завръщането на Франк и Робен
ПП: Кога се очаква завръщането на Франк и Робен
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Рибери може да запише минути още в мача за купата, но за мачовете с Порто ще е готов със сигурност.
При Робен положението е по-сложно, надяват се да го вдигнат за евентуален 1/2 финал в ШЛ, но не е много сигурно, това съм чел последно за него.
При Робен положението е по-сложно, надяват се да го вдигнат за евентуален 1/2 финал в ШЛ, но не е много сигурно, това съм чел последно за него.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Робен със сигурност трябва да е готов за реванш на евентуален полуфинал. Даже ако може да се вярва на Трансфермаркт Робен ще е възстановен в края на април, което е 5-6 дена преди първия мач от 1/2 финал в ШЛ. Шансовете отбора да бъде в цял състав на евентуален финал са много добри, защото Алаба трябва да е готов преди края на месец май.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!