ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Атлетико Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Атлетико Мадрид

Мнениеот Der Führer » 04 май 2016 01:06

miroxp написа:Милите баварчета, през годините много експерименти им правиха и сега са личностно объркани, неидентифицирани един вид. Първо един странник дойде от Калифорния и ги украси със статуи на Буда и им проповядваше някакви тайнствени източни учения. Като ги обърка тотално си замина за слънчева Кали и дойде друг, много по-готин странник, направо черен магьосник и се опита да им обясни как се играе футбол, който прави и тях и зрителите щастливи. Не го разбраха и станаха още по-объркани душевно. Сега ще дойде един спокоен татко, който ще им показва как виното, пастата и приятните раздумки са нещо много по-важно от бягането след топката и чак тогава, някъде през Януари 2017, може и да поговорят за тактики и бягане! Очаквам Байерн да стане един още по-весел и разсмиващ ни отбор!

Пропуснал си да споменеш и един симпатичен червенобузест палав дядо , който се задяваше с мадридски балерини и каталунски домакини ... чепеше ги със "7 up" след което ги обладаваше на зелената морава ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

miroxp

Мнениеот miroxp » 04 май 2016 01:07

sapio0o написа:^Фенчето на цирка да не ми говори за клубни пристрастия. :lol: Моу е постигнал в пъти повече от Пеп, нали знаеш? :lol:

Пък и ти явно отскоро следиш спорта, та не знаеш с какъв футбол печелеше в Интер и особено Порто. Историите с буса започнаха при второто му поемане на Челси. С Реал мачкаше и постави рекорд за вкарани голове в първенството. 8-)

От скоро я следя играта, има няма от 1978 Световното. Моу в Порто - бетон марка 50, първи наченки на опити за сглобяване на Икаруси. Моу в Интер - ох, да. На Камп Ноу с Интер направи това, което и с Челси не успя. Гледах го в компанията на американски приятели и те, незапознати с играта, ме питаха, какво е това правило, което не позволява на единия отбор да напуска половината си...
По-титулован от Пеп? Хайде сега да се научим да броим! А факта, че не знае кое е външното на топката, щото никога не я е ритал...е, малки подробности.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 04 май 2016 01:11

miroxp написа:По-титулован от Пеп? Хайде сега да се научим да броим! А факта, че не знае кое е външното на топката, щото никога не я е ритал...е, малки подробности.

Айде пък да е по-титулуван от него.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 май 2016 01:13

miroxp написа:
sapio0o написа:^Фенчето на цирка да не ми говори за клубни пристрастия. :lol: Моу е постигнал в пъти повече от Пеп, нали знаеш? :lol:

Пък и ти явно отскоро следиш спорта, та не знаеш с какъв футбол печелеше в Интер и особено Порто. Историите с буса започнаха при второто му поемане на Челси. С Реал мачкаше и постави рекорд за вкарани голове в първенството. 8-)

От скоро я следя играта, има няма от 1978 Световното. Моу в Порто - бетон марка 50, първи наченки на опити за сглобяване на Икаруси. Моу в Интер - ох, да. На Камп Ноу с Интер направи това, което и с Челси не успя. Гледах го в компанията на американски приятели и те, незапознати с играта, ме питаха, какво е това правило, което не позволява на единия отбор да напуска половината си...
По-титулован от Пеп? Хайде сега да се научим да броим! А факта, че не знае кое е външното на топката, щото никога не я е ритал...е, малки подробности.

Не само че е по-титулуван от Пеп, ами и го е постигнал с далеч по-скромни отбори, съответно за времето си. На Гуардиола знаем кои му спечелиха трофеите в Барса, а в Байерн взе едното немско..

Моу - 8 титли като мениджър (2 Порто, 1 Реал, 3 Челси, 2 Интер).. 2 ШЛ (Порто и Интер), 3 купи на лигите (Реал, Интер, Челси) + няколко суперкупи, които не ми се изреждат. Общо 22 трофея..

Пепо - 5 титли като мениджър (3 Барса, 2 Байерн).. 2 ШЛ (Барса), 3 купи (2 Барса, 1 Байерн) + няколко суперкупи, които не ми се изреждат. Общо 19 трофея.

Та кажи ми според теб коя визитка е по-впечатляваща?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 май 2016 01:15

sapio0o написа:
Neron написа:И ето минаха 3 години откакто казах, че с Гуардиола няма да играем финал. Никой не ми вярваше, но за съжаление се оказах прав. Очаквайте прогноза за престоя на Анчелоти в Байерн около зимната пауза тази година.

О, тук грешиш. Реал въобще не убеждаваше в първите 2-3 месеца с Анчелоти и всички говореха за ''лошите'' му трансфери. Накрая се отчете с дубъл. Сезон по-късно унижаваше всичко по пътя си до Коледа при 22 поредни победи, но това не доведе до купа. Бих се наел с прогноза, че ще имате проблеми в Бундеслигата, от което обаче може само да спечелите на европейска сцена. Да имаш конкуренция във вътрешното първенство е много важно. За Карло няма да е трудно да спечели ШЛ, ако му се даде време. По-трудно ще е да разкара циганите, с извинения.

MCMXIII написа:Съгласен съм, че Пеп не е най- добрият. КОЙ е?

Моу, Симеоне и Клоп са в тройката за мен.

Трудно бихме имали проблеми в Бундеслигата , ако му доведат поне половината от набелязаните играчи . Колкото до цигните - или ще си тръгнат , или ще носят конусите ... по техен избор . Аз лично не виждам бъдеще за Коста , Бенатия , Бернат и Алкантара в Байерн на Анчелоти . А Алонсо и Рафиня ще са силно зависими от това кои играчи ще дойдат .
и ВИЕ СЪЩО ...

miroxp

Мнениеот miroxp » 04 май 2016 01:16

doktora25 написа:
miroxp написа:Милите баварчета, през годините много експерименти им правиха и сега са личностно объркани, неидентифицирани един вид. Първо един странник дойде от Калифорния и ги украси със статуи на Буда и им проповядваше някакви тайнствени източни учения. Като ги обърка тотално си замина за слънчева Кали и дойде друг, много по-готин странник, направо черен магьосник и се опита да им обясни как се играе футбол, който прави и тях и зрителите щастливи. Не го разбраха и станаха още по-объркани душевно. Сега ще дойде един спокоен татко, който ще им показва как виното, пастата и приятните раздумки са нещо много по-важно от бягането след топката и чак тогава, някъде през Януари 2017, може и да поговорят за тактики и бягане! Очаквам Байерн да стане един още по-весел и разсмиващ ни отбор!

Имаше тук един capitan_puyol. Не е писал скоро (не се оплаквам от което), но ми се струва, че много ще си допаднете. Имате сходни виждания по много въпроси. Я вземете си отворете една тема в която да коментирате Байерн и всичко около него и в други теми в подфорума никой няма да ви се разсърди ако не се мяркате. Никой няма да ви пречи и пишете там каквото ви душа иска.

Кое от горното не е вярно? И Байерн не ги бях гледал от времето, когато ЦСКА им заши 4 гола...и нямам желание нито да ги гледам, камо ли да отварям фен клуб за коментари. Ама да те отстрани това извращение Атлетико си е повод за подигравки поне до следващата Коледа! Като не ти харесва си избери печеливш отбор!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 май 2016 01:24

Der Führer написа:
sapio0o написа:
Neron написа:И ето минаха 3 години откакто казах, че с Гуардиола няма да играем финал. Никой не ми вярваше, но за съжаление се оказах прав. Очаквайте прогноза за престоя на Анчелоти в Байерн около зимната пауза тази година.

О, тук грешиш. Реал въобще не убеждаваше в първите 2-3 месеца с Анчелоти и всички говореха за ''лошите'' му трансфери. Накрая се отчете с дубъл. Сезон по-късно унижаваше всичко по пътя си до Коледа при 22 поредни победи, но това не доведе до купа. Бих се наел с прогноза, че ще имате проблеми в Бундеслигата, от което обаче може само да спечелите на европейска сцена. Да имаш конкуренция във вътрешното първенство е много важно. За Карло няма да е трудно да спечели ШЛ, ако му се даде време. По-трудно ще е да разкара циганите, с извинения.

Трудно бихме имали проблеми в Бундеслигата , ако му доведат поне половината от набелязаните играчи . Колкото до цигните - или ще си тръгнат , или ще носят конусите ... по техен избор . Аз лично не виждам бъдеще за Коста , Бенатия , Бернат и Алкантара в Байерн на Анчелоти . А Алонсо и Рафиня ще са силно зависими от това кои играчи ще дойдат .

Алонсо е много голяма класа, но му натежават вече годинките. Пък и като знам Пепо какви идиотски схеми прави.. Анчелоти ще го задържи според мен. Иначе аз нямам нищо против да завърши кариерата си в Реал. Много ми липсва!
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 май 2016 01:25

miroxp написа:
doktora25 написа:

Имаше тук един capitan_puyol. Не е писал скоро (не се оплаквам от което), но ми се струва, че много ще си допаднете. Имате сходни виждания по много въпроси. Я вземете си отворете една тема в която да коментирате Байерн и всичко около него и в други теми в подфорума никой няма да ви се разсърди ако не се мяркате. Никой няма да ви пречи и пишете там каквото ви душа иска.

Кое от горното не е вярно? И Байерн не ги бях гледал от времето, когато ЦСКА им заши 4 гола...и нямам желание нито да ги гледам, камо ли да отварям фен клуб за коментари. Ама да те отстрани това извращение Атлетико си е повод за подигравки поне до следващата Коледа! Като не ти харесва си избери печеливш отбор!

Кой беше съперник на Атлетико на четвъртфинала , като стана въпрос за Коледа :roll:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 май 2016 01:32

sapio0o написа:
Der Führer написа:
sapio0o написа:

Алонсо е много голяма класа, но му натежават вече годинките. Пък и като знам Пепо какви идиотски схеми прави.. Анчелоти ще го задържи според мен. Иначе аз нямам нищо против да завърши кариерата си в Реал. Много ми липсва!

Беше класа до последния сезон при вас ... Уважавам го много , но нищо не налагаше привличането му в Байерн . Както сам каза - натрупа годинки , стана по-муден , а това прави Байерн уязвим в доста ситуации . Иначе ако питаш мен , веднага се навивам на бартер за Кроос ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 май 2016 01:35

doktora25 написа:
Neron написа:Рибери е далеч от онова, което беше и което носеше истинска полза на Байерн. Няма онази скорост и експлозивност. Ако му мине единствения финт изсива топката и до там. Преди правеше пробиви и слаломи из защитите.

Реално в момента нямаме такъв играч. И на Робен през новия сезон дори ако се опази от травми формата му сигурно ще тръгне надолу. Силни сме в добрите позиционирания, хубавите удари в т.ч. и от по-далечни разстояния, хищническия инстинкт пред гола. Но за технични надигравания 1:1 (необходими за така желания директен футбол) ни трябва поне 1 ново попълнение през лятото от най-висока класа. Няма да е зле да имаме и вариант №2 за типична 9-ка за вариативност на пейката. Коман може и да може да се развие, трябва с него търпение. За Коста се съмнявам, че може да покаже много повече от това в момента. Бразилците в повечето случаи са припряни и подвластни на негативните емоции играчи.

Ако се вярва на предварителните слухове , Анчелоти иска Алексис Санчес на едното крило , а Алаба на другото . А Рикардо Родригес за ляв бек .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”