Байерн Мюнхен - Волфсбург | 28 Януари 2012 | 16:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн Мюнхен - Волфсбург | 28 Януари 2012 | 16:30ч.
[offtopic]все ми е тая,радвам се като паднат лидерите и естествено малко противни ми са Дортмунд
От чуждите отбори симпатизирам на Арсенал,още от малък,ама моят живот е Локо Пловдив
[/offtopic]
Гомеееееееес. Всеки казва, че е дърво ама бележи като луд.

Бравос на печелившите! Гомес, Робен и 2 : 0. Малко но достатъчно 
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Пореден силен мач за Марио Гомез, страхотен сезон прави 
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Добре, че падна тоя гол на Гомес, че мача отиваше в киреча. Магат толкова натоварва футболистите си и залага на физическа подготовка, че сигурно Волфсбург можеха да изиграят още един мач с Байерн.
Иначе преса, тичане, лупане, ама неефикасно. Тоест, Волфсбург като цяло играха много стабилно в защита.
Гомес наистина вкарва много голове. Проблема му е, че няма контрол над топката, не може да дриблира, а първото му докосване е като Сърмов... Тоест, типичен консуматор. В крайна сметка, важното е да вкарва голове. По един или друг начин. Към момента има 80 мача за Байерн и 56 гола (в Бундеслигата), а през този сезон, във всички турнири има 28 мача и 26 гола.
Миналия сезон заби 39 гола във всички турнири, от 45 мача. Този сезон може да мине 40. Успеваемостта му определено е внушителна, предвид, че задължително изтърва по още 1-2 гола почти всеки мач.
Иначе преса, тичане, лупане, ама неефикасно. Тоест, Волфсбург като цяло играха много стабилно в защита.
Гомес наистина вкарва много голове. Проблема му е, че няма контрол над топката, не може да дриблира, а първото му докосване е като Сърмов... Тоест, типичен консуматор. В крайна сметка, важното е да вкарва голове. По един или друг начин. Към момента има 80 мача за Байерн и 56 гола (в Бундеслигата), а през този сезон, във всички турнири има 28 мача и 26 гола.
Миналия сезон заби 39 гола във всички турнири, от 45 мача. Този сезон може да мине 40. Успеваемостта му определено е внушителна, предвид, че задължително изтърва по още 1-2 гола почти всеки мач.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- liverpool96
- Контакти:
rado. написа:[offtopic]все ми е тая,радвам се като паднат лидерите и естествено малко противни ми са ДортмундОт чуждите отбори симпатизирам на Арсенал,още от малък,ама моят живот е Локо Пловдив
[/offtopic]
Айде ходи си в циганската махала и не се знаимавай с арийците,щото не е твоя работа
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:rado. написа:[offtopic]все ми е тая,радвам се като паднат лидерите и естествено малко противни ми са ДортмундОт чуждите отбори симпатизирам на Арсенал,още от малък,ама моят живот е Локо Пловдив
[/offtopic]
Айде ходи си в циганската махала и не се знаимавай с арийците,щото не е твоя работаА един човек,ако беше останал още малко време жив и на власт,може би изобщо нямаше да се налага да ти го обяснявам
![]()
Станкоооо,станко