Мнениеот dxl » 13 мар 2011 11:58
^
Прав си, до някъде.
Попринцип всички знаем клишето за немските отбори, че не спират да играят до последният съдийски сигнал. Това до някъде води началото си от Байерн. Отбора става известен през 80-те (мисля) с късните си голове и обрати, като хората го отдават на непримиримостта на играчите (предимно немци).
Иначе в последните години мога да характеризирам Байерн като отбор, който не се влияе много от моментни форми и представяния. Може да загуби два-три мача, а след това да разгроми някой отбор, без значение от класата му. Съответно и обратното - да има добра поредица от победи и да падне от високо, без никой да го е очаквал...
За мен слабото представяне се дължи на това, че още от рано изтърваха козите и загубиха шансове за титлата. (Който не знае - титлата винаги е цел номер едно за Байерн. Дори преди ШЛ). За това и не играят толкова концентрирано. Но за купата нямам обяснение...
Въпреки всичко очаквам много сериозно отношение към мача с Интер и стабилна победа. Просто, предвид позиционната игра на Байерн (и желанието на Ван Гаал топката да се владее много), не виждам как един отбор, играещ предимно дефанзивно и разчитащ на контра-атаки ( с участието на Шнайдер и Ето'о), ще се наложи на Алианц-Арена.
(Е, разбира се има я и другата крайност - да се затворят и да гледаме един мач, в който Байерн си подават по ширина през цялото време, но Интер трябва да търсят гол.)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.