Бундеслига 2014/2015: 5- и кръг, Байерн - Падерборн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
fen na Slavia
- Контакти:
Re: Бундеслига 2014/2015: 5- и кръг, Байерн - Падерборн
Не успях да гледам последния мач,този също ще го изпусна,но дано Байерн да победи,че иначе ще стане лошо...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Стартовите 11: Нойер, Лам, Данте, Боатенг, Алаба, Роде, Алонсо, Робен, Мюлер, Гьотце, Левандовски.
Лично на мен стартовите 11 много ми харесват и се надявам да играем със схема 4 2 3 1 като защитата да е от Лам, Данте, Боатенг и Алаба, а пред тях Роде и Алонсо.
Лично на мен стартовите 11 много ми харесват и се надявам да играем със схема 4 2 3 1 като защитата да е от Лам, Данте, Боатенг и Алаба, а пред тях Роде и Алонсо.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Neron
- Контакти:
Като играчи състава е ок ама постройката отново е кавалджийската с 3 в защита.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Срещу водачът в Бундеслигагата не е зле. Най- съм доволен, че Лева вкара.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
Два фактора формираха резултата в този мач - малкия опит на Падерборн ... и Робен . Който въпреки двата гола и асистенцията на Гьотце е играч на мача . С него Байерн е друг отбор . Като цяло приличен мач . Защитата продължава да допуска много положения пред Нойер . Първа ключова изява на Алонсо като играч на Байерн . Предотврати сигурен гол . Жена ми ме разсея преди 4-я гол ... и си казах "ееее , най накрая прословутия диагонален пас на Алонсо доведе до голова атака ... " . НО се оказа че Алонсо всъщност бил Хьойберг ...
Има обаче и нещо дразнещо от началото на сезона - продължаващата "барселонизация" на Байерн . И в игрови план ( днес отново се опитваха да влязат с топката във вратата ) , но най-вече съдийския комфорт който съпътства отбора . Като се замисля , май само в мача за суперкупата Байерн не беше подпрян от съдиите . Днес гол от засада и поредни спестени картони .
Има обаче и нещо дразнещо от началото на сезона - продължаващата "барселонизация" на Байерн . И в игрови план ( днес отново се опитваха да влязат с топката във вратата ) , но най-вече съдийския комфорт който съпътства отбора . Като се замисля , май само в мача за суперкупата Байерн не беше подпрян от съдиите . Днес гол от засада и поредни спестени картони .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Един отбор, един треньор. Две полувремена, две различнаи лица. 4:0 и водачество. Бива!
Баварецът е голям, но трябва да си почине. Заслужава го.
Не разбрах смените ня тренера, но свиквам
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Срещу водачът в Бундеслигагата не е зле. Най- съм доволен, че Лева вкара.
Верно ... от засада , но майсторски изиграно ... Обаче след днешния мач , аз вече почвам да приемем облози , че лятото Левандовски ще бъде продаден . Който е гледал внимателно по време на смяната му , ще разбере какво имам предвид .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Един отбор, един треньор. Две полувремена, две различнаи лица. 4:0 и водачество. Бива!
Е що бе ... Рафиня централен защитник . Това си е култово ...
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...