Шпионски скандал в Байерн, Пеп се закани на предателя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Шпионски скандал в Байерн, Пеп се закани на предателя

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 ное 2013 13:41

boabbb написа:...Да, аз оттам се сетих. Ботушарите имат най-уредените школи и като цяло футбол в Европа ;) Не знам дали в статията пишеше, но всичките им юношески формации + мъжете играят 4-2-3-1, така във всички възрасти даден играч играе на един и същи пост :idea:

Има някаква логика, но всичко зависи от треньора. Като гледам напоследък в "Байерн", Лам не е играл май само като център-нападател и вратар... 8-) За националната гарнитура - да, общо взето е така. :) При тях има и голямо постоянство, няма смяна на треньорите като носни кърпички след всеки неуспех. Не уволниха Берти Фогтс след загубата от България в САЩ (у нас биха го обесили на някой площад) и той направи Германия европейски шампион 2 години по-късно... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 13:46

Captain Stottlemeyer написа:
boabbb написа:...Да, аз оттам се сетих. Ботушарите имат най-уредените школи и като цяло футбол в Европа ;) Не знам дали в статията пишеше, но всичките им юношески формации + мъжете играят 4-2-3-1, така във всички възрасти даден играч играе на един и същи пост :idea:

Има някаква логика, но всичко зависи от треньора. Като гледам напоследък в "Байерн", Лам не е играл май само като център-нападател и вратар... 8-) За националната гарнитура - да, общо взето е така. :)

Да, за националите говоря. Иначе Пеп почна едни ротации, Лам бил интелигентен играч ... Не знам, да играе център халф при наличието на Мартинез, Швайни и Тиаго там :lol: А на бека е Рафиня ... :roll: Не е лошо да вземат един нападател зимата или другото лято ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 ное 2013 13:57

Не знам защо ... но имам усещането че основните заподозрени са Манджукич , Кирхоф , Робен , Мартинез и Кроос :roll:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 25 ное 2013 14:03

Der Führer написа:Не знам защо ... но имам усещането че основните заподозрени са Манджукич , Кирхоф , Робен , Мартинез и Кроос :roll:

Залагам на Робен.

[offtopic]Или на Пепа, съпругата на Пеп.[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 ное 2013 14:10

boabbb написа:

Има някаква логика, но всичко зависи от треньора. Като гледам напоследък в "Байерн", Лам не е играл май само като център-нападател и вратар... 8-) За националната гарнитура - да, общо взето е така. :)

Да, за националите говоря. Иначе Пеп почна едни ротации, Лам бил интелигентен играч ... Не знам, да играе център халф при наличието на Мартинез, Швайни и Тиаго там :lol: А на бека е Рафиня ... :roll: Не е лошо да вземат един нападател зимата или другото лято ...

Ако не беше контузията на Алкантара , сега той щеше да е най-твърдия титуляр в Байерн . Не защото е най-добрия дефанзивен халф в отбора ... а по други причини . Може и да ме нарекат параноик , но ротацията на играчи на този пост ,и особено налагането на Лам там , има за цел да не позволи на друг играч да се наложи на тази позиция . Колкото до нападателите ... Байерн няма да купува играчи зимата . Още по-малко пък нападател . Всъщност , дори имам подозрения , че уж сигурното привличане на Левандовски ще пропадне . Очаквам в скоро време , Лам да се върне на бека , Алкантара да заиграе дефанзивен халф , а Гьотце на върха на атаката . Което означава , че Манджукич , Кроос , Мартинез и Робен ще се заседяват на пейката за по-дълги периоди .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 ное 2013 14:12

baltimore написа:
Der Führer написа:Не знам защо ... но имам усещането че основните заподозрени са Манджукич , Кирхоф , Робен , Мартинез и Кроос :roll:

Залагам на Робен.

[offtopic]Или на Пепа, съпругата на Пеп.[/offtopic]

Аз пък залагам на някой който не се вписва в концепцията на Гуардиола ... обикновено това са по-високите от него футболисти ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 14:14

Der Führer написа:
boabbb написа:

Ако не беше контузията на Алкантара , сега той щеше да е най-твърдия титуляр в Байерн . Не защото е най-добрия дефанзивен халф в отбора ... а по други причини . Може и да ме нарекат параноик , но ротацията на играчи на този пост ,и особено налагането на Лам там , има за цел да не позволи на друг играч да се наложи на тази позиция . Колкото до нападателите ... Байерн няма да купува играчи зимата . Още по-малко пък нападател . Всъщност , дори имам подозрения , че уж сигурното привличане на Левандовски ще пропадне . Очаквам в скоро време , Лам да се върне на бека , Алкантара да заиграе дефанзивен халф , а Гьотце на върха на атаката . Което означава , че Манджукич , Кроос , Мартинез и Робен ще се заседяват на пейката за по-дълги периоди .

Бъркаш са :mrgreen: Тиаго не може да играе сам в основата на 4-1-4-1 :!: Много топки бърка и не му се получава играта, а като я изгуби е потенциален гол ;) Или с Мартинез зад него и Швайни до него, или Швайни зад него, но ЗАД Тиаго трябва да има още 1 халф. Той няма нито физиката, нито способностите на дефанзивен халф ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 ное 2013 14:31

Преди двубоя обаче, германското издание „Билд“ публикува подробен материал с тактиката на Байерн за дербито. Според различни източници, информацията е „изтекла“ от футболист на клуба от „Алианц Арена“.
„За мен няма значение, кой го е направил. Не искам този човек да остане в отбора. Той със сигурност ще напусне Байерн. Това е предателство“, коментира Пеп Гуардиола.

Това наистина си е грандиозен скандал,откъдето и да го погледнеш..просто е недопустимо!
Този човек(футболист) със сигурност ще бъде разкрит и то в най-скоро време.

*За мен лично,това ще да е някой по-млад играч от отбора(по-всяка вероятност германец),играч който не е доволен от текущия си статус при Пеп,играч с труден характер.

Въпрос към феновете на Байерн:Кой/и играчи отговарят на този профил?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 ное 2013 14:46

Байерн е най-мразеният отбор в Германия и това е най-нормалното да му се случва :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 14:51

stefani написа:Байерн е най-мразеният отбор в Германия и това е най-нормалното да му се случва :)

Милан даже вече и не ги мразят, просто не ги броят за живи :mrgreen:

Върни се в “Байерн”