Байерн М-Олимпик Лион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн М-Олимпик Лион
Не 3-4 гола...полувината от полуженияа да си бяхме вкарали и нямаше смисъл повече...щеше да има разходка на Жерлан...!!!Няма нищо там ще ги вкараме 

Munchen ist ROT!!!
FCBrot написа:Не 3-4 гола...полувината от полуженияа да си бяхме вкарали и нямаше смисъл повече...щеше да има разходка на Жерлан...!!!Няма нищо там ще ги вкараме
Правилно разсъждаваш

niki87 написа:FCBrot написа:Не 3-4 гола...полувината от полуженияа да си бяхме вкарали и нямаше смисъл повече...щеше да има разходка на Жерлан...!!!Няма нищо там ще ги вкараме
Правилно разсъждавашДано поне тоя реванш мине без драми,достатъчно ни беше срещу Фиорентина и Ман Ю
Без драми не е интересно

- Neron
- Контакти:
Нека има драми стига ние да продължим накрая.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Смятам,че няма да продължите стига толкова късмет.Надявам се да греша де защото искам да има Германци на Бенабеу

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Късмет?Да!!!Но и силен дух и вяра!!!И стига с тия драми, че останах без нокти , зех пръстите да си дъвча!

Munchen ist ROT!!!
FCBrot написа:Късмет?Да!!!Но и силен дух и вяра!!!И стига с тия драми, че останах без нокти , зех пръстите да си дъвча!![]()
Ти си си добре с ноктите,а аз след тия мачове дали ще доживея и до 100

niki87 написа:FCBrot написа:Късмет?Да!!!Но и силен дух и вяра!!!И стига с тия драми, че останах без нокти , зех пръстите да си дъвча!![]()
А обеснете ми защо аджеба не успяхте да биете Гладбах ,поради което не успях да оскубя черепа!
Rodn1 написа:niki87 написа:FCBrot написа:Късмет?Да!!!Но и силен дух и вяра!!!И стига с тия драми, че останах без нокти , зех пръстите да си дъвча!![]()
А обеснете ми защо аджеба не успяхте да биете Гладбах ,поради което не успях да оскубя черепа!
Не знам,не съм гледал мача