Hristo_Stoichkov написа:Въпреки че съм фен на Дортмунд, не може при такъв резултат да се оправдаваме със съдийството. Байерн си ни би мъжката и толкова. Мене друго ме дразни и това си е от няколко години в Бундеслигата и Байерн. Този клуб с политиката си с трансферите си унищожава конкуренцията си извън терена. Най добрият вратар в света за мен Нойер си го взеха преди от Шалке (май му изтичаше договара и той не си го подписваше ако не се лъжа) . Двамата основни от Дортмунд : Левандовски и Гйотце. Първият след изтекал договор , вторият пък (Юдата![]()
) му използваха клауза за 30 млн. ако не ме лъже паметта и него си го взеха. То много хубаво убират така Байерн футболисти (не казвам че не е законно) , вина носят разбира се и футболистите които отиват там (най вече имам предвид морала на Марио Гйотце например). Уста си правеха и за Марко Ройс - ама пича си поднови договора за разлика от други.
Когато клубовете освен Байерн успеят да си задържат звездите си тогава спред мен можем да имаме някаква конкуренция и интересно първенство. От сега е ясно за мен кой е шампион - тръпката остава за това кои отбори ще играят ШЛ.
Бат Ицо, лъже те памета за Нойер. Бавария го купи за 21.5 млн €, като той отказа на САФ. К'во да го правиш, така е пожелал. Нали се сещаш, каква щеше да му е заплатата там. За Гьотце пак те лъже паметта. Клаузата му бе 37 млн.€. Какво са виновни от Байерн, че те я задействат, а не Милоул или пък Арсен дава 50 млн. € за халф, а нехае за Гьотце? Лева отказал на 11 отбора

Усещам по правописа ти, че си млад човек. Не се връзвай на глупостите, че Бавария обезкървява противниците си. Добър пример си дал с Ройс. Дракслер отиде при VW, та не всичко се обира в Мюнхен.
Тук всички или почти всички имаме симпатии към Дортмунд кат германски отбор, та при правилна работа, нещата ще се оправят. Стискам палци