Бундеслига 2015/2016: VIII кръг, Байерн -Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Бундеслига 2015/2016: VIII кръг, Байерн -Дортмунд

Мнениеот MCMXIII » 07 окт 2015 18:21

Hristo_Stoichkov написа:Въпреки че съм фен на Дортмунд, не може при такъв резултат да се оправдаваме със съдийството. Байерн си ни би мъжката и толкова. Мене друго ме дразни и това си е от няколко години в Бундеслигата и Байерн. Този клуб с политиката си с трансферите си унищожава конкуренцията си извън терена. Най добрият вратар в света за мен Нойер си го взеха преди от Шалке (май му изтичаше договара и той не си го подписваше ако не се лъжа) . Двамата основни от Дортмунд : Левандовски и Гйотце. Първият след изтекал договор , вторият пък (Юдата :lol: :) ) му използваха клауза за 30 млн. ако не ме лъже паметта и него си го взеха. То много хубаво убират така Байерн футболисти (не казвам че не е законно) , вина носят разбира се и футболистите които отиват там (най вече имам предвид морала на Марио Гйотце например). Уста си правеха и за Марко Ройс - ама пича си поднови договора за разлика от други.
Когато клубовете освен Байерн успеят да си задържат звездите си тогава спред мен можем да имаме някаква конкуренция и интересно първенство. От сега е ясно за мен кой е шампион - тръпката остава за това кои отбори ще играят ШЛ.

Бат Ицо, лъже те памета за Нойер. Бавария го купи за 21.5 млн €, като той отказа на САФ. К'во да го правиш, така е пожелал. Нали се сещаш, каква щеше да му е заплатата там. За Гьотце пак те лъже паметта. Клаузата му бе 37 млн.€. Какво са виновни от Байерн, че те я задействат, а не Милоул или пък Арсен дава 50 млн. € за халф, а нехае за Гьотце? Лева отказал на 11 отбора :shock: за да дойде в Мюнхен.

Усещам по правописа ти, че си млад човек. Не се връзвай на глупостите, че Бавария обезкървява противниците си. Добър пример си дал с Ройс. Дракслер отиде при VW, та не всичко се обира в Мюнхен.

Тук всички или почти всички имаме симпатии към Дортмунд кат германски отбор, та при правилна работа, нещата ще се оправят. Стискам палци ;)
Последна промяна от MCMXIII на 07 окт 2015 21:03, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 окт 2015 20:22

И Левандовски и Гьотце имаха възможност да отидат в много европейски отбори за повече пари, но избраха Байерн и естествено ние сме виновни. Някои не могат да преглътнат лошата за тях истина, че много играчи предпочитат Байерн въпреки парите предлагани от техните отбори.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 08 окт 2015 23:55

Der Führer написа:
fen na Slavia написа:
Der Führer написа:Дортмунд все още са много далеч от момента , когато могат да са реална конкуренция

"Der Führer", никой отбор в Германия не играе на 100% срещу "Бавария"след като видяха,че реферите ги подпират.Това ще доведе до нов провал на отбора в ШЛ.

Мнението ми за Дортмунд се гради , на база техни мачове , не представянето им срещу Байерн . Отбора допуска голове и играе трудно срещу противници които се затварят . На Тухел ще му трябват поне 2 сезона , за да развие идеите си . И то без да се продават основни играчи . Към момента Байерн е по-качествения отбор ... и като изпълнители на терена , и като сработеност . Това имах предвид .
Относно съдийския комфорт ... Гуардиола винаги се е радвал на такъв . Този факт въобще не ме радва и си личи в постовете ми . Байерн ще се провали в ШЛ , не защото му помагат съдиите у дома , а защото начело на отбора е Гуардиола .

+ 1 Следя Борусия, не могат да играят срещу затворени тимове.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 окт 2015 00:15

MCMXIII написа:
Hristo_Stoichkov написа:Въпреки че съм фен на Дортмунд, не може при такъв резултат да се оправдаваме със съдийството. Байерн си ни би мъжката и толкова. Мене друго ме дразни и това си е от няколко години в Бундеслигата и Байерн. Този клуб с политиката си с трансферите си унищожава конкуренцията си извън терена. Най добрият вратар в света за мен Нойер си го взеха преди от Шалке (май му изтичаше договара и той не си го подписваше ако не се лъжа) . Двамата основни от Дортмунд : Левандовски и Гйотце. Първият след изтекал договор , вторият пък (Юдата :lol: :) ) му използваха клауза за 30 млн. ако не ме лъже паметта и него си го взеха. То много хубаво убират така Байерн футболисти (не казвам че не е законно) , вина носят разбира се и футболистите които отиват там (най вече имам предвид морала на Марио Гйотце например). Уста си правеха и за Марко Ройс - ама пича си поднови договора за разлика от други.
Когато клубовете освен Байерн успеят да си задържат звездите си тогава спред мен можем да имаме някаква конкуренция и интересно първенство. От сега е ясно за мен кой е шампион - тръпката остава за това кои отбори ще играят ШЛ.

Бат Ицо, лъже те памета за Нойер. Бавария го купи за 21.5 млн €, като той отказа на САФ. К'во да го правиш, така е пожелал. Нали се сещаш, каква щеше да му е заплатата там. За Гьотце пак те лъже паметта. Клаузата му бе 37 млн.€. Какво са виновни от Байерн, че те я задействат, а не Милоул или пък Арсен дава 50 млн. € за халф, а нехае за Гьотце? Лева отказал на 11 отбора :shock: за да дойде в Мюнхен.

Усещам по правописа ти, че си млад човек. Не се връзвай на глупостите, че Бавария обезкървява противниците си. Добър пример си дал с Ройс. Дракслер отиде при VW, та не всичко се обира в Мюнхен.

Тук всички или почти всички имаме симпатии към Дортмунд кат германски отбор, та при правилна работа, нещата ще се оправят. Стискам палци ;)

Не виждам нищо лошо , че Байерн остави Гьотце и Левандовски в Бундеслигата . Предпочитам качественте немски играчи да играят в немски отбори . И да се задържат качествени чужденци . Конкретно за тях двамата - бяха стигнали тавана си в Дортмунд и така или иначе щяха да напуснат . Байерн беше готов да извади 70 млн евро и да вземе Левандовски и Гьотце в пакет , но Дортмунд решиха на всяка цена да задържат поляка . И според мен сбъркаха .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”