2015 DFL-Supercup: Волфсбург - Байерн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: 2015 DFL-Supercup: Волфсбург - Байерн

Мнениеот boabbb » 03 авг 2015 09:12

Една тема направих и ни биха ... :lol: Точно арсеналец вкара ... СлочаЕнос :? :lol: За мача - имаха късмет вълците, нищо кой знае какво не е станало ... Да ви кажа честно, бях и на ракия по време на мача, така че ... :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 03 авг 2015 11:02

Тоя мач го гледах в един бар в Слънчев бреаг с един фен на Волсфург от Германия. Човека бая се разадва 8-) Тей, че аз не съжалявам, че сме изгубили от тая гледна точка. Пич е.

... иначе, смея да кажа, че в по-голямата част от мача ги надигравахме.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 авг 2015 11:27

Дъглас цигането ми направи добро впечатление 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 авг 2015 14:00

Мач, в който дузпите се бият след 90-ата минута, няма как да е сериозен.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 авг 2015 18:38

Всеки финал или двубой за трофей в официалния календар на някоя федерация е достатъчно сериозен мач . А дузпите са лотария . За мен мача беше равностоен ... с игрово предимство на Байерн и леко предимство на Волфсбург откъм по-чисти голови положения . Слабо съдйство като цяло . И двата отбора могат да имат претенции за непоказани жълти картони и спорни отсъждания .
Но пък прекалено рано да се вадят някакви генерални заключения .
Схемата беше най-общо казано 3-4-3 с явно изразен дефанзивен халф в лицето на Алонсо . Най-вероятно , изхождайки от предишните два сезона на Гуардиола , отбора ще играе по този начин . И Алаба ще е централен защитник , най-малкото до пълното възстановяване на Бадщубер ( или Мартинес ) . след това само Гуардиола си знае кои ще са стартовите 11 .
Но лично за мен при тази схема и личните пристрастия на Гуардиола - за Гьотце , Роде , Хьойберг , Курт и Мартинес , игровото време ще е крайно ограничено . Най-вероятно и двама от любимците на треньора - Бернат и Рафиня , няма да са основни играчи . Надявам се да греша , но според мен Алонсо и Алкантара ще са твърди титуляри , без оглед на формата им . А Видал , Лаам , Мюлер , Робен , Коща , Лева и надявам се Рибери ще се ротират за останалите 5 места в по-предни позиции . Уточнявам , че това са само моите очаквания .
За новите :
Видал си го знаем ... от него очаквам и брилянти изпълнения и откровени простотии . Срещу Волфсбург примерно съвсем справедливо можеше и да бъде изгонен за два жълти картона . При съдия който спазва собствените си критерии .
Коща ( или Коста ) ... много рязък демараж , който оставя противниците му почти на място , прилична бързина ... хареса ми и дузпата която изпълни . Слабите му страни , поне в този мач - беден технически . Финта му е да пусне топката покрай противника и да го надбяга . Съвсем скоро ще го научат защитниците ( друг е въпроса дали ще могат да му противодействат ) . Отчайващо центриране - надали имаше 2 точни за целия мач . Не е научен да играе в защита . Също както и при Видал , влизанията му са много нечисти . Има навика да прави излишни нарушения за картони .
Опасявам се , че отбора стана много рисков откъм потенциални червени картони - Алонсо , Бенатия , Видал , Коща са играчи които могат да си вадят картони от нищото . Като прибавим и Боатенг и Алаба , заради позициите им ... едва ли ще има мач в който да завършваме без картони .
Иначе слабостта от последните 2 сезона пак си пролича - отчайваща игра с глава при статичните положения .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 04 авг 2015 12:37

Не мисля,че играхме зле..даже напротив...Имахме си положенията и те имаха техните...Предвид етапа на подготовка аз не съм притеснен.Последните дни е на 100% ясно,че Пеп няма да продължи тази мъка и през следващия сезон,което е страхотно.Даже аз предричам,че ще си тръгне още към края на март...Не знам дали Клоп е правилния човек,но ни трябва тренер,който да може с тактика в течение на мача и предвид съперника,да излъже противника,а не да владеем тоопката като луди и защитата да е на центъра...

Върни се в “Байерн”