ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен

Мнениеот Robbery » 08 май 2015 18:10

MCMXIII написа:Робери, ти си единственият шанс Байерн да иде на финал! Иначе процентите са 2,46. Намери си билет за реванша!!!

Ами тогава да ме картотекират, да влизам и да ги почвам каталунците! :mrgreen:
За съжаление обаче не притежавам нито voodo-способности, нито мога да придвижвам топката с поглед. Така че с мен или без мен все ще е тая работата.

За билет този път нямах късмет при тегленето. :( В борсите за билети цените са се качили тройно, а пък и както вече споменах не е напълно легално. Единственият официален и легален начин да се сдобиеш с билет, е през официалния портал за билети, който предлага Байерн Мюнхен. (FCB Ticketzweitmarkt). За тази цел обаче се иска кредитна карта, а аз в момента не разполагам с такава. (и до сега никога не ми е трябвала)

Между другото ние сме единствения клуб в Бундеслигата, който има собствена платформа за предлагане на билети. Билетите се предлагат на същите цени, на които са били закупени, а право да купуват имат само членовете на клуба. По този начин клуба прекъсна партньорството си с ""Viagogo" една от най-големите борси за билети, след като има много оплаквания заради надутите цени там.

Официално всеки един зрител, закупил билет за какъвто и да е мач на Байерн, има право да го предлага само в FCB Ticketzweitmarkt. Въпреки това билети за различните двубой се появяват и на други места. :x

https://tickets.fcbayern.de/Internetver ... tList.aspx
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 08 май 2015 18:56

MCMXIII написа:Относно кадъра- не зная какво е крещи Бавареца, но той има баварско ДНК- следователно е прав! Друг е въпросът, дали трябва да се държи така.

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 09 май 2015 10:26

niki87 написа:Стига с тоя Кроос бе. Това не е играч за големите мачове, и оня ден се видя срещу Ювентус. Като не върви играта на отбора, тоя не знае къде се намира. Видяхме го и на финала с Челси- никакъв го нямаше, даже и дузпа отказа да бие страхливеца. В Мадрид попадна на точното за него място.

Стига глупости. Все едно не игра на важни мачове на Световното.

Върни се в “Байерн”