Купа на Германия: Байер Леверкузен - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Купа на Германия: Байер Леверкузен - Байерн Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 09 апр 2015 00:22

Леверкузен що не биха така дузпите си срещу сакатлъците от Мадрид :?:
Честито на спечелилите!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 апр 2015 00:24

HoUs4oOL написа:
Neron написа:Много мъка, много измъчено, но все пак е хубаво, че победихме, но с тази игра срещу Порто ще палим свещи.

За Порто Швайни и Рибери трябва да са на линия, а и Тиаго вече ще е готов за титуляр.
Играта в ШЛ ще е много по-добра според мен.

И аз така все викам ама от 2 години имаме 2 мача на ниво в ШЛ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 09 апр 2015 00:25

Добър мач стана, но му липсваха голове. Левекузен приложиха добра тактика и можеха победят с късен гол в редовното време.

Иначе перфектни дузпи. Просто безупречни.

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 09 апр 2015 00:28

matador1 написа:Добър мач стана, но му липсваха голове. Левекузен приложиха добра тактика и можеха победят с късен гол в редовното време.

Иначе перфектни дузпи. Просто безупречни.

Подготовка за ШЛ

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 апр 2015 00:33

Не ми харесаха Байерн. Тази рязка промяна в тактическия замисъл в играта на отбора е продиктувана от контузиите, но някак си хич не ми се нрави да виждам афинитет към дефанзивен футбол и то от Пеп Гуардиола :shock: Някъде по същото време миналата година каталунецът пак реши да отстъпи от собствените си виждания за играта - т.н. тики-така и резултатът беше 0 на 5 общо от Реал :idea: Така че никакви такива този път - искам Байерн да си владее топката 80 процента от времето и ако ще да заспят всички от безкрайните пасове между халфовете, но освобождавайки се свободно пространство от противника веднага да се възползват баварците и да си вкарват положенията. Все пак две години това се налага като стил, не е сега моментът за промяна, ако искаме да я спечелим тази прословута Ушата ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 апр 2015 01:17

CSKA69 написа:Не ми харесаха Байерн. Тази рязка промяна в тактическия замисъл в играта на отбора е продиктувана от контузиите, но някак си хич не ми се нрави да виждам афинитет към дефанзивен футбол и то от Пеп Гуардиола :shock: Някъде по същото време миналата година каталунецът пак реши да отстъпи от собствените си виждания за играта - т.н. тики-така и резултатът беше 0 на 5 общо от Реал :idea: Така че никакви такива този път - искам Байерн да си владее топката 80 процента от времето и ако ще да заспят всички от безкрайните пасове между халфовете, но освобождавайки се свободно пространство от противника веднага да се възползват баварците и да си вкарват положенията. Все пак две години това се налага като стил, не е сега моментът за промяна, ако искаме да я спечелим тази прословута Ушата ;)

Първо, честита победа на всички, чакаме с нетърпение съперника.
И на мен ми направи впечатление, че почти нямаше тики-така, както в този, така и в предния мач, което го приемам малко със смесени чувства. Промените започнаха още със заиграването с 3-ма защитници, което е рисково, но онова ужасно 4-1-4-1 трябва завинаги да остане в историята и ако предлагаш връщане към нещо подобно не бих се съгласил в никакъв случай. Иначе съм на мнение, че резки промени в тактическата постройка не трябва да се правят особено по това време на сезона. За мен обаче усъвършенстването на играта в защита трябва да бъде първостепенна и най-важна задача за всеки един отбор, който иска да преследва високи цели. С това не трябва да се правят никакви компромиси и трябва да се впрегнат всички налични ресурси (в случай че има много отсъстващи), за да изглежда отборът стабилен. Това, което видях ме изпълва умерен оптимизъм. Но това, което ни липсваше, за да ни харесат последните 2 мача още повече на всички и да сме още по-уверени във взимането на "ушатата" не е тики-таката, а е това че не разполагаме с поне още 1 играч, който да умее да задържа повече топката, да прави на луди противниковите защитници и да взима почти винаги надмощие при играта 1:1 с тях. С други думи още 1 играч от класата на Робен и Рибери с качества подобни на техните, който да бъде равностоен техен заместник, когато отсъстват и двамата. Офанзивен футбол без поне 1 такъв играч трудно може да се играе и да бъде особено ефективен. Мюлер е чудесен, но неговата сила е повече в играта без топка, позиционирането, бързите отигравания, завършването на атаките, има хищническия инстинкт на нападател, дузпаджия, и като типично крило може да бъде много полезен, но в по-голяма степен при директен футбол. И Гьотце има сходни качества като футболист, но е малко по-мързелив, може да се "скрива" в по-големи периоди, но за сметка на това има по-добра физика, креативност и е способен на повече нестандартни отигравания. Разчитам обаче че бековете, халфбековете, не съм сигурен точно какви се водят Бернат и Рафиня (едва ли и те са наясно точно :) ), че ще играят все по-голяма роля при създаването на опасните атаки, но не се ли върне в скоро време някой от Рибери и Робен можем да имаме проблеми до края на сезона. През лятото трябва да се вземе на всяка цена поне 1 такъв футболист, колкото и да струва.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 апр 2015 01:20

Домакини на Борусия!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 09 апр 2015 09:04

Честита ви победа! При дузпите всичко е 50-50, но когато единият отбор е Байерн, тогава шансовете са поне 70-30. :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 апр 2015 15:16

Съвсем ясно се видя , че Байерн в момента е силно зависим от Рибери и Робен ( особено от него ) . Бих добавил и ... че дупката оставена от Кроос в средата на терена , не само си стои , но и се разширява .
Другото което са набива в очи ... латиносите в Байерн не само са излишни , но и направо вредни . С изключение на Писаро . Особено в Европа , където касапски изпълнения като това на Алкантара не се толерират от съдиите .
Гуардиола явно най-накрая е проумял , че с тики-такане може и да спечелиш Бундеслигата , но в ШЛ стигаш само до домакинси загуби с 0:4 . И че тики-така без Шави , Иниеста и Меси не може да има . Трябва да му се признае , че се опитва да се развива като треньор и е очевидно че стила на Байерн тази година е доста по-директен . Последните мачове ги изключвам , защото тактиката беше избрана според наличните играчи . Друг е въпроса , дали Байерн се нуждае от треньор , който образно казано - още се учи .
Имам обаче сериозни опасения , че срещу Порто ни чакат много трудни 180 минути .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”