Бундеслига 2014/2015: 24- и кръг, Хановер 96 -Байерн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Бундеслига 2014/2015: 24- и кръг, Хановер 96 -Байерн

Мнениеот HoUs4oOL » 07 мар 2015 18:26

Дано Гуардиола си е взел поука и престане с тия формации с по 5 защитника + Алаба...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 мар 2015 18:42

Не съм гледал първата част. Бях на детски рожден ден, но донесох късмет през втората :)
Ще трябва повече срещу украинците ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 мар 2015 01:00

HoUs4oOL написа:Дано Гуардиола си е взел поука и престане с тия формации с по 5 защитника + Алаба...

То е очевадно, че тоя хабер си няма какво да прави. Един мач пуска 3 в защита в друг пуска 5. Липсата на всякакво постоянство е огромна простотия. Никой не може да си свикне с позицията, никой не може да свикне с хората около него като всички се поставят където му скимне. Трябва всеки играч да знае тези покрай него какво могат и как да им подава, а сега ако някой тръгне да подава на играча, който е на лявото крило не се знае там Алаба ли ще намери, Робен ли, Рибери ли, Мюлер ли, Бернат ли.
Сега като се върне Мартинес ще започне да го мъчи централен защитник после ще се сети да го пусне дефанзивен халф като резерва. Като се върне Лам ще почне пак дефанзивен ли да го пуска в средата ли, а накрая може да му дойде акъла, че е бек. Лично според мен КПД-то на Лам при Гуардиола е с поне 30% по-ниско. За мен той е един от многото в центъра и това е и най-тъпото е, че е принуден да скача за високите топки изритани от противниковия вратар - БЕЗМУИЕ, което е само в ущърб на Байерн.
Може да не се съгласите, но за мен всичко това слага прът в колелата на Байерн.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”