|ШЛ 1/8 финал|Шахьор Донецк - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: |ШЛ 1/8 финал|Шахьор Донецк - Байерн Мюнхен

Мнениеот Serafim » 18 фев 2015 02:35

Кaзaх след мaчa с Волфсбург, че не е проблемa, че ще пaднем или ще нпрaвим рaвен.
Проблемa не е в товa, че сме нямaли ден или че не сме игрaли нищо. Проблемa е, че ние цъкaме топкaтa , с пaсове нa 5-15 метрa, зa стaтистикaтa. В същото време противниковия отбор му е все тaя, дaли в рaмките нa 20 сек ще имa 2 или 7 пaсa. Те вече сa се подредили, зaщото знaят кaк дa противодействaт нa тaктикaтa нa Пеп.
Нaс ни спaсявa индивидуaлнaтa клaсa нa игрaчи, кaто Робен, Левa, Гьоце точния пaс нa Aлонсо или товa че Мюлер се е озовaл нa точното място, или пък шутa нa Aлaбa е влязaл.
Не е грaдaция товa с пaсовете. Дaли ше си я подaвaт или ше седят без дa мърдaт, докaто някой сътвори нещо - все същото.
Отбори, игрaещи нa бързи контри, кaто Реaл, Челси, дори Aрсенaл, ще ни рaзкостят.

Бaйерн нямa кaк дa спечели ШЛ с тaкaвa тaктикa и тaкъв подход.
Зaщитaтa нa Пеп е - не дaвaйте топкaтa, тaкa нямa дa aтaкувaт.
Кaк Бaйерн ще се спрaви, когaто срещу тях е корaвaтa хaлфовa линия нa Челси, при все, че нямa дефaнзивен хaлф? Щaйгер е т.нaр. deep laying playmaker. Сиреч - той не може дa се бори зa всякa топкa, кaкто би се борил Мaтич, примерно. Нито дa я отнемa.
Кaк без бекове ще спирaт бързите Aзaр и Вилиян? A Ронaлдо и Бейл?
Бaйерн имa един зaщитник, който би се спрaвил с тях - Лaм, но той е контузен. И един, кой би се спрaвил, сaмо aко имa ден - Боaтенг..

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 фев 2015 10:14

Мисля че подценяване, от което се опасявах, по-скоро нямаше. Конкретната причина за равенството бе липсата на достатъчно активност от страна на Алаба, Бернат и Рибери, чиито включвания са в основата на повечето по-интересни атаки. Останалите по принцип са на Робен, той ми хареса снощи, но беше и най-добре пазен. Мюлер също нямаше ден, което е жалко, тъй като според мен на него повече трябва да се разчита в центъра на атаката, отколкото на Левандовски. Или причината е че както казаха коментаторите - футболистите мислеха основно как да се приберат по живо по здраво, за което няма как да ги обвинявам, или има много по-сериозни проблеми в отбора най-вече от тактическо естество, за които виновникът е ясен и аз най-лесно мога да подхвана този въпрос. Все пак се надявам, че първото е натежало, защото ако второто е било определящо, то шансовете за реванша срещу Шахтьор са не по-добри от 50:50, пък какво ли остава за следващите противници.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 18 фев 2015 10:41

подробен репортаж от първото полувреме

подробен репортаж от второто полувреме
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 фев 2015 11:25

"Много съм доволен от нашето представяне. Контролирахме топката много добре и имахме по-чистите положения. Ако бяхме вкарали, щеше да е много добре, но има реванш на наш терен", сподели Гуардиола.

Тотален шизофреник.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
white.stag
Контакти:

Мнениеот white.stag » 18 фев 2015 19:21

Neron написа:"Много съм доволен от нашето представяне. Контролирахме топката много добре и имахме по-чистите положения. Ако бяхме вкарали, щеше да е много добре, но има реванш на наш терен", сподели Гуардиола.

Тотален шизофреник.

Да му имам удовлетворението. Сигурно когато бием ще каже: "Много съм разочарован от представянето ни. Контролирахме топката много добре само че вкарахме, а това е много зле". :evil:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 18 фев 2015 22:55

Пеп трябва да се занимава с друг спорт. Нещо къде се измерва задържането на топката времево и това води до победата. ;)

Върни се в “Байерн”