Удържаха началния натиск и после стана трудно.
Наистина и на мен ми направи впечатление,че Левандовски много често се изтегля на крилото...
Бундеслига 2014/2015: 9- и кръг, Мьонхенгладбах - Байерн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бундеслига 2014/2015: 9- и кръг, Мьонхенгладбах - Байерн
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Слаба втора част. Мосю 26 милиона играе мръсничко. Пеп не трябваше да прави малките глупости в края с Бибиана![]()
Много жълти картони. Либерото е БоК!
Хер Робери, идва мач за купата.
Като се има превид че съдията спести и още картони за двата отбора , не са чак толкова много

Нойер играч на мача . Освен него ми харесаха Крамер и Андре Хан от Борусия . Като обобщение - Байерн спечели точка , а липсата на умения у Крузе лишиха отбора му от 2 напълно заслужени точки .

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
matador1 написа:MCMXIII написа:Слаба втора част. Мосю 26 милиона играе мръсничко. Пеп не трябваше да прави малките глупости в края с Бибиана![]()
Много жълти картони. Либерото е БоК!
Хер Робери, идва мач за купата.
Вярно от всякъде. Според мен Гьотце можеше да бъде сменен по-рано.
Ако не бяха гениалните отигравания на Нойер, Гладбах като нищо щяха да спечелят. Мрежата наистина остана суха, както предполагах.
Бе имаше едно положение за дузпа ... някои съдии го свирят , други не . Но като цяло чистите голови положения бяха за Борусия .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...