MCMXIII написа:^^^
Благодаря на Онзи горе, че излишният на РМ Алонсо дойде в Мюнхен. Едва ли някой другаде е щял да го приюти...
Статистиките са хубаво нещо, но идва Алонсо и пасва като хей у женска рЪкаТолкова за него. Като се върне Фусбалгот, тогава че го фаля и него, стига да играе както може. Тук съм спокоен, че Хьойберг, Гаудино и Роде има от кои да се учат. Х. Мартинес си е научен.
Фалът за нарушението при гола на Алонсо е около Иляда процентов. Днес гледах повторение на мача
И аз го гледах пак ... играча на Вердер прави шпагат и избива топката . Контакта идва след това . Иска се голяма доза творчество и доста силен афинитет към балет и други изящни изкуства , за да свириш нарушение в подобни ситуации . Интересно ми е тогава , бруталната балтия на Бернат как да я квалифицираме , след като там не беше свирено нарушение

Относно "пасвенето" ... той и Роде също пасна преди идването на Алонсо . И Кедира щеше да пасне . И всеки друг играч от средно европейско ниво нагоре . Освен всичко друго Гуардиола постави Алонсо там , където ще има максимален комфорт . Където ще играе много с топката , без да поема рискове и където грешките му лесно могат да бъдат поправени от играчите зад него . Съгласен съм , че като играч с огромен опит Алонсо може да научи Хьойберг, Гаудино и Роде на много неща . Те също могат да му покажат някои нещица , но се притеснявам че с оглед на напредналата му възраст това ще е безпредметно .