bilyaletdinov написа:MCMXIII написа:Да влизат Роде и Краля н ча Бавария. Мюлер да почива. Алонсо също вън, искам да видя отбора без него.
Дузпа нямаше, нарушението не бе вътре

Oxoo пак съдийски аванти
Алаба излезе да почине или се контузи нещо?
Както вече съм писал - няма никакво значение за Байерн дали Алонсо ще е на терена или не . И Роде , и Хьойберг , а и Швайни след като се възстанови ( да се надаваме , че не е лекуван и той в Испания ) могат да вършат почти същата работа в дефанзивен план ... но са много по-полезни в офанзивен . Вердер обаче не може да е показател .
И дузпата и нарушенирто преди гола на Алонсо ( хитро реши да бие под стената между другото ) ги видяха само съдиите . Но пък пропуснаха да видят бруталната балтия отзад на Бернат , където дори и нарушение не дадоха . Но пък играч на Вердер получи жълт картон за къде по-леко ( и най-вече безопасно ) посягане отзад . Но пък вече сме свикнали на подобни грешки

... лошото е , че всичко се връща на този свят и по закона за всеобщата гадост , в най-неподходящия момент .
За самия мач - добра тренировка с оглед на това което предложи Робин Дут ( защото съм на мнение , че като играчи Вердер не е най-слабия отбор в Бундеслигата ) . Закономерно някои играчи получиха почивка ... Дори съм на мнение , че и Мюлер ( играч на мача поне за мен ) можеше да се настани удобно до Левандовски и да погледа