Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 15 окт 2014 19:52

HoUs4oOL написа:
MCMXIII написа:Депресарска работа. Поне ще има място за Хьойберг и Гаудино.

Едва ли.

Нойер,Рафиня,Бенатия,Боатенг,Бернат,Лам,Алаба,Алонсо,Левандовски,Гьотце,Мюлер

Това ще е състава занапред според мен...
Роде,Хьойберг и Гуадино от време на време,Робен ще се ротира с Гьотце,а Рибери ще бъде изгонен в ПСЖ,Шакири е ясен.
Това е според мен.

Това за Франк Рибери все едно не съм го прочел :shock: Немой така, младежо ;) Другото няма да коментивам, защото Пеп си има негова логика. Не зная, някой да я е прозрял.
Със сигурност ще ротира. Дано не е нарочил някой за гонене! Не всички са перфектни, просто е гадно, когато има лично отношение.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 окт 2014 20:00

MCMXIII написа:Това за Франк Рибери все едно не съм го прочел :shock: Немой така, младежо ;) Другото няма да коментивам, защото Пеп си има негова логика. Не зная, някой да я е прозрял.
Със сигурност ще ротира. Дано не е нарочил някой за гонене! Не всички са перфектни, просто е гадно, когато има лично отношение.

Ами напоследък формата му беше слаба,а и сега с тия контузии...
Ако спекулациите за Марко Ройс са верни,то не виждам къде ще играе Рибери.
Нарочни за гонене има 100%,Шакири е първия,предполагам,че лятото и Данте ще си иде.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 15 окт 2014 20:04

HoUs4oOL написа:
MCMXIII написа:Това за Франк Рибери все едно не съм го прочел :shock: Немой така, младежо ;) Другото няма да коментивам, защото Пеп си има негова логика. Не зная, някой да я е прозрял.

Нарочни за гонене има 100%,Шакири е първия,предполагам,че лятото и Данте ще си иде.

За мен Шакири е бъдещето,а Пеп е минало.. ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 окт 2014 20:14

Шакири се разбрахме всички, че не е трагедия, да си оди.
Но Кралят на Бавария да си оди- ерес! Човекът си има договор, обожава Мюнхен, а Мюнхен обожаве него.

П.П. Глухарчето сакал да стане германец. След година имал право да получи "швабски" паспорт.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 окт 2014 20:17

brendiboy написа:
HoUs4oOL написа:

За мен Шакири е бъдещето,а Пеп е минало.. ;)

Че видиме. Или си прав, или не ;)

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 16 окт 2014 01:18

MCMXIII написа:Докторът с дългото име е светило. Не напразно е лекар и на националите. Доколкото знам Номер 6 се е контузвал често и в Барса, значи не е до доктора. Жалко за играчът, беше нужен на отбора.
Депресарска работа. Поне ще има място за Хьойберг и Гаудино.

Наскоро излезе по медиите, че е имало дълготраен спор между Гуардиола и лекаря на отбора Мюлер-Волфарт. Испанецът не е бил съгласен с методите на лекаря. Основната тема в този спор е бил именно Т. Алкантара. След първата му контузия Гуардиола е искал да скъси периода на възстановяване и го е изпратил на лечение в клиника в Испания против волята на лекаря. Това доведе до ново скъсване. Според статия появила се в "Kicker" ръководството на Байерн е подкрепило Мюлер-Волфарт и са забранили на Гуардиола да се меси в медицинските процеси и терапията на контузените футболисти.

[offtopic]Погледнете кой е един от авторите на тази книга и каква и е цената.

https://www.thieme.de/shop/Sportmedizin ... 0261440102[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 окт 2014 08:42

За този спор и аз четох. В шпаньолско са блъскали играча с някви инжекции, май Кортизол се казваха/съдържат, та си е еВало мамата.
Пеп да си седи на гъзЪ и да тренира отбора, не да дава акъл на доктора.

П.п. Книжката явно е ценна, но на мен ще ми е безинтересна ;)

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 16 окт 2014 12:39

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... tless.html

Прав е Пеп, ама сам си противоречи, тъй като Байерн подаваше топката в много мачове Байерн подаваше топката без причина.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 окт 2014 19:51

germibobi написа:http://www.telegraph.co.uk/sport/football/players/lionel-messi/11162958/Pep-Guardiola-I-hate-tiki-taka-its-rubbish-and-completely-pointless.html

Прав е Пеп, ама сам си противоречи, тъй като Байерн подаваше топката в много мачове Байерн подаваше топката без причина.

То това е старо ... Думите са едно , какво се случва на практика съвсем друго . По тоя повед се сещам за един виц .
" ЮАР , по времето на апартейда . Журналист задава следния въпрос за Президента на ЮАР - Питър Бота :
- Докога вашето правителство ще провежда политиката на апартейд ... не виждате ли че страната е във все по-широка международна изолация .
На което Бота отговаря :
– Възмутен съм от тези твърдения ... това са едни безпочвени обвинения . Ние се грижим за всички наши граждани . Ето - вземете мен например . От всичко на света , най-много мразя - апартейда , расовата дискриминация ... и негрите . "
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 окт 2014 19:56

MCMXIII написа:Шакири се разбрахме всички, че не е трагедия, да си оди.
Но Кралят на Бавария да си оди- ерес! Човекът си има договор, обожава Мюнхен, а Мюнхен обожаве него.

П.П. Глухарчето сакал да стане германец. След година имал право да получи "швабски" паспорт.

Бе ... аз вече не вярвам на ръководството . Особено на Румениге и Замер . И особено след като в клуба се случиха неща , точно обратни на това което двамата обещаваха ... Не напразно споделих опасенията си , че Лева може да бъде продаден лятото , след като Замер обяви че той дълги години ще бележи за Байерн ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”