Бундеслига 2014/2015: 7- и кръг, Байерн -Хановер 96
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бундеслига 2014/2015: 7- и кръг, Байерн -Хановер 96
Фюрер, прекаляваш и в опитите си да докажеш колко си прав заприличваш на ''г-н анализатора'' smoothc от форума на Юнайтед, който от девет кладенеца вода ще намери само и само да докаже правотата си, която обикновено е откровено тенденциозна и хейтърска... Най-добрия пример за това колко полезен е Алонсо за Байерн е реакцията на публиката при смяната му - изпратиха го на крака и с аплодисменти - дето се вика за 7 мача вече е приет ''баварец'' 

- Der Führer
- Контакти:
CSKA69 написа:Фюрер, прекаляваш и в опитите си да докажеш колко си прав заприличваш на ''г-н анализатора'' smoothc от форума на Юнайтед, който от девет кладенеца вода ще намери само и само да докаже правотата си, която обикновено е откровено тенденциозна и хейтърска... Най-добрия пример за това колко полезен е Алонсо за Байерн е реакцията на публиката при смяната му - изпратиха го на крака и с аплодисменти - дето се вика за 7 мача вече е приет ''баварец''
Не смятам да доказвам нищо на когото и да е ... Алонсо нито е слаб играч , нито е играч който има някаква фундаментално значение за отбора . Просто е един от играчите . Нищо повече . Неговото присъствие или отсъствие от терена , не се отразява на отбора . Голям процент на игра с топката , много точни подавания , много движение по терена . Това е което Алонсо показва .
Приноса на Алонсо ( и Бернат ) в атакуващ план е - 0 гола , 0 асистенции , 0 ключови подавания ( подаването преди асистенцията ) . В дефанзивен план също отстъпва на други играчи по спечелени единоборства ...
Което говори за следното - Алонсо върши голяма по обем работа , но с изключително нисък коефициент на полезно действие .
Всеки един играч на Байерн е аплодиран при смяната му ... Примерно Шакири днес . Или Робен в "сезона на калъфките" . Просто защото са играчи на Байерн

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Der Führer написа:CSKA69 написа:Фюрер, прекаляваш и в опитите си да докажеш колко си прав заприличваш на ''г-н анализатора'' smoothc от форума на Юнайтед, който от девет кладенеца вода ще намери само и само да докаже правотата си, която обикновено е откровено тенденциозна и хейтърска... Най-добрия пример за това колко полезен е Алонсо за Байерн е реакцията на публиката при смяната му - изпратиха го на крака и с аплодисменти - дето се вика за 7 мача вече е приет ''баварец''
Не смятам да доказвам нищо на когото и да е ... Алонсо нито е слаб играч , нито е играч който има някаква фундаментално значение за отбора . Просто е един от играчите . Нищо повече . Неговото присъствие или отсъствие от терена , не се отразява на отбора . Голям процент на игра с топката , много точни подавания , много движение по терена . Това е което Алонсо показва .
Приноса на Алонсо ( и Бернат ) в атакуващ план е - 0 гола , 0 асистенции , 0 ключови подавания ( подаването преди асистенцията ) . В дефанзивен план също отстъпва на други играчи по спечелени единоборства ...
Което говори за следното - Алонсо върши голяма по обем работа , но с изключително нисък коефициент на полезно действие .
Всеки един играч на Байерн е аплодиран при смяната му ... Примерно Шакири днес . Или Робен в "сезона на калъфките" . Просто защото са играчи на Байерн
Не знам дали се усещаш, но току що направи точно това, което съм описал по-горе - изсмука си от пръстите обясненията за дейността на Алонсо (например на няколко пъти Алонсо с риск за картон предотврати опасни контраатаки на Хановер) и се опита да обърнеш твърдението за публиката в твоя полза.. Не ти се получи, защото аз неслучайно дадох за пример смяната му - Алонсо беше НАЙ-АПЛОДИРАНИЯТ играч на Байерн днес

Слаб мач. Как могат да бият само с 4:0, и тоя Алонсо беше за поне 2 червени картона. Съдията пак подпира. Пак хиляди подавания, нито една остра атака или дълъг извеждащ пас зад защитата. Оставка за Гуардиола и Замер.

Моля те, загледай се и виж колко точни дълги пасове дава Алонсо. За разлика от Гаудино и Лам, който подават топката само на къси растояние. И в дефанзивен план се справя добре. Неговата работа не е да прави асистенции или да вкарва, той играе като най-дефанзивният ни халф, който в повечето случаи дори играе между Данте и Боа.
- Der Führer
- Контакти:
CSKA69 написа:Der Führer написа:CSKA69 написа:Фюрер, прекаляваш и в опитите си да докажеш колко си прав заприличваш на ''г-н анализатора'' smoothc от форума на Юнайтед, който от девет кладенеца вода ще намери само и само да докаже правотата си, която обикновено е откровено тенденциозна и хейтърска... Най-добрия пример за това колко полезен е Алонсо за Байерн е реакцията на публиката при смяната му - изпратиха го на крака и с аплодисменти - дето се вика за 7 мача вече е приет ''баварец''
Не знам дали се усещаш, но току що направи точно това, което съм описал по-горе - изсмука си от пръстите обясненията за дейността на Алонсо (например на няколко пъти Алонсо с риск за картон предотврати опасни контраатаки на Хановер) и се опита да обърнеш твърдението за публиката в твоя полза.. Не ти се получи, защото аз неслучайно дадох за пример смяната му - Алонсо беше НАЙ-АПЛОДИРАНИЯТ играч на Байерн днес
Чакай сега ... не е ли част от задачите на Алонсо да спира атаките на противника , когато отбора се защитава . И да организира атаките когато отбора владее топката . Както го правеше Кроос миналата година ... или Швайнщайгер ... или Лам . Това че в 2-3 момента от мача си е изпълнил задачите е дефанзивен план , някакво геройство ли е . А да си спомняш случайно атаката при която играч на Хановер изскочи сам срещу Нойер през центъра на отбраната . От зоната която Алонсо трябваше да покрива ... Не знам кой си изсмуква обяснения . Аз боравя с факти . Ако не си ги разбрал , ще ти ги повторя :
Алонсо прави най-много точни подавания от играчите на Байерн ... но не е създал голово положение за отбора . Нито се е озовавал в голова позиция .
Прословутите му далечни пасове , към момента не създава реални опасности за противника ... Днес обаче с точно такива подавания Шакири и Рафиня изработиха 2 гола .
Успешните единоборства на Алонсо са около 60 % ... сам прецени дали е достатъчно за играч на неговата позиция . Още нещо ... кое е по-добрия вариант ? Да спечелиш чисто едно единоборство , или да извършиш нарушение ?
Колкото до аплодисментите - тук не виждам никакъв смисъл да коментирам . На мен ми се стори че Капитана беше най-аплодиран , но ще приема твоята ВЕРСИЯ - Алонсо получи най-много аплодисменти . И ? Според мен мачове не се печелят с алподисменти , ама може и да греша .
П.П. Честно казано - дори не намирам някакъв смисъл от подобен спор , след като резултатите и показателите говорят достатъчно и сами . Колкото повече се опитваш да ги оборваш , толкова повече ме караш да си мисля че си "клонинг" на "капитан Пуйол" .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
niki87 написа:Слаб мач. Как могат да бият само с 4:0, и тоя Алонсо беше за поне 2 червени картона. Съдията пак подпира. Пак хиляди подавания, нито една остра атака или дълъг извеждащ пас зад защитата. Оставка за Гуардиола и Замер.
Тъй де ... и Гуардиола мисли като теб :
"Не ми допада това, че футболистите прекалено много се движеха с топка в крака. Няма как да се представяш добре, ако тичаш излишно. Играчите трябва да си стоят на местата, а топката да се движи между тях", смята испанецът.

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
germibobi написа:Моля те, загледай се и виж колко точни дълги пасове дава Алонсо. За разлика от Гаудино и Лам, който подават топката само на къси растояние. И в дефанзивен план се справя добре. Неговата работа не е да прави асистенции или да вкарва, той играе като най-дефанзивният ни халф, който в повечето случаи дори играе между Данте и Боа.
Ами просто Лам и Гаудино спазват стриктно указанията на Гуардиола да си стоят на местата и да си подават топката ...
Пак питам - до какво водят тези дълги подавания на Алонсо ? Защото такива подавания съм виждал и от Данте , и от Бенатия , и от Алаба и от Лам . Днес и от Шакири и от Рафиня ( който е още по-дефанзивен играч от Алонсо ) . Ако искаш сравни Алонсо с Кроос , който в Реал играе на същата позиция . Между другото , след контузията на Алкантара миналата година , Кроос играеше точно така , както сега Алонсо .
Между другото - Гуардиола няма да се съгласи с теб , че не е работа на Алонсо да прави асистенции

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Тони Кроос никога, ама никога не е играл отлично в дефанса. Това му е леко минусче.
Ако че сравняваме отлично играещия Алонсо с бивши играчи на БАЙЕРН, на мен ми липсва Ефенберг
Младежи спорете си на воля, а аз отивам да гласувам и после на работа.
Ако че сравняваме отлично играещия Алонсо с бивши играчи на БАЙЕРН, на мен ми липсва Ефенберг

Младежи спорете си на воля, а аз отивам да гласувам и после на работа.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]