ШЛ групова фаза ЦСКА Москва - БАЙЕРН Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза ЦСКА Москва - БАЙЕРН Мюнхен

Мнениеот niki87 » 01 окт 2014 12:26

bilyaletdinov написа:Това е запазената марка на Байерн тази година в гостуванията: 0-1; 0-2 :) Важни 3 точки за отбора нищо повече. Инфантилните изказвания идват в повече, но все пак и с тях сме свикнали. Все пак някои искаха оставката на Льов, че даже и на "червенобузестия" по едно време :lol: :lol:

Инфантилни е много меко казано. Отборът играе с халфова линия, съставена от бекове. И не защото Гуардиола се прави на интересен, а защото основните хора- Швайни, Хави, Рибери и Тиаго са контузени! Добре че ръководството реагира адекватно и привлече Алонсо, който е изключителен футболист и заспа на мястото си. И въпреки всички проблеми, Байерн си бие и надиграва противника във всеки един мач, без значение от състав, тактика и схема, което е признак за изключителна класа.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 окт 2014 12:59

Вчера не бе най-силният мач за Байерн, но наистина важното от него са трите точки. Сега е ред за две победи над Рома, които са сигурни, според мен, поради по-открития стил на игра на италианците. Не знам доколко си давате сметка, че треньорът на Рома Руди Гарсия в много отношения копира и прилага методите на.. Пеп.. Първото място в групата изглежда сигурно ;) Съгласен съм с мнението, че все още липсва тази скорост и динамика в играта на баварците, която е необходима за преследване на по-високи цели (Наблюдавах с интерес мача на ПСЖ и Барселона и веднага ми направи впечатление как Луис Енрике се опитва наред с традиционният стил на игра на каталунците да вкара малко скорост в разиграванията им - нещо, което би било полезно и за Байерн), но също така споделям мнението, че класата на тима е достатъчна да печели такива ''криви'' мачове. Иначе всички елементи от стила на Пеп започват лека - полека да се напасват - контрол на средата на терена, постоянно сменяне на позициите на играчите (много смешен ми беше Попвасилев, как се чуди какво прави Левандовски на фланга и как не му било мястото там :lol: ) и най-вече ТЪРПЕНИЕ в изчакването противника да се умори и да СГРЕШИ - реално Байерн снощи трябваше да вкара 4-5 гола, имаше достатъчно положения.. Основните оръжия, с които Барса на Пеп доминираше над противниците, а не така преекспонираното тики-така ;) Нека се върнат всички играчи от контузиите си и прогнозирам, че след януари-февруари Байерн ще влезе в много силна серия. Серия, която трябва да доведе до безпроблемно спечелване на Бундеслигата и финал в Берлин, където да се увенчае целият този труд със спечелването на Шампионската лига :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 окт 2014 21:32

bilyaletdinov написа:Това е запазената марка на Байерн тази година в гостуванията: 0-1; 0-2 :) Важни 3 точки за отбора нищо повече. Инфантилните изказвания идват в повече, но все пак и с тях сме свикнали. Все пак някои искаха оставката на Льов, че даже и на "червенобузестия" по едно време :lol: :lol:
niki87 написа:

Инфантилни е много меко казано. Отборът играе с халфова линия, съставена от бекове. И не защото Гуардиола се прави на интересен, а защото основните хора- Швайни, Хави, Рибери и Тиаго са контузени! Добре че ръководството реагира адекватно и привлече Алонсо, който е изключителен футболист и заспа на мястото си. И въпреки всички проблеми, Байерн си бие и надиграва противника във всеки един мач, без значение от състав, тактика и схема, което е признак за изключителна класа.

Отбора играе от халфова линия съставена от бекове , защото наличните халфове стоят на резервната скамейка . Нищо , че един Роде например за времето прекарано на терена , има по голям принос за отбора от Алонсо и Бернат взети заедно ...Алонсо може и да е бил изключителен играч , но в момента няма никакво значение за Байерн , дали на терена ще е Алонсо , Роде или Хьойберг . Както няма значение дали на терена ще е Бернат или Шакири . Да се говори , че Байерн е надиграл ЦСКА си е наивно , след като победата дойде от гол от спорна дузпа ( по-скоро нарушението беше извън наказателното поле ) и руснаците имаха по-чистите положения за гол .
Колкото до контузиите ... ще пропусна факта че играчите се контузват често откакто Буонавентура се грижи за подготовката им . Но няма как да подмина факта , че Бадщубер , Рибери и Швайнщайгер са контузени , защото се форсира връщането им в игра след предишни контузии . Истинските проблеми обаче ще дойдат след като контузените се възстановят . Просто защото в тази схема е почти изключено Швайни , Тиаго и Алонсо да са едновременно на терена . Освен ако Лам и Алаба не играят централни защитници ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 окт 2014 21:36

niki87 написа:
Neron написа:Всичко е ок нали Ники? Пак същите приказки от миналата година. Дано поне не е с 5:0 тоя път.

Ми първо място в БЛ, първо в ШЛ, без загуба от началото на сезона. Определено не виждам поводи за драми. Играта в някои мачове е далеч от желаното, но това го отдавам на липсата на ключови футболисти като Швайнщайгер, Рибери и Тиаго. Тука критикувате абсолютно безпочвено. Поне изчакайте да паднат един път.

Щше да си много прав , ако Ман Сити не беше единствения сериозен отбор с който Байерн е играл този сезон ... а да и Дортмунд , ама там е по-добре да не си спомняме . Отделно - по една или друга причина , всички съдийски грешки от началото на сезона са в полза на Байерн .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 окт 2014 21:45

Че аз продължавам да искам Льов да се маха ... но поне му признавам , че за разлика от други "специалисти" , не поставя егото си на първо място .
Хайнкес трябваше да бъде уволнен след финала в срещу Челси в ШЛ , най-вече заради безумната смяна на Мюлер . След като ръководството не го направи , беше длъжно да го остави начело на отбора поне още 2-3 години . Защото твърдя , че Байерн имаше още доста какво да подобри след требъла и образно казано се намираше посредата на пътя към върха . Избран беше друг вариант с назначаването на Гуардиола ... резултата към момента трудно може да се нарече положителен .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 окт 2014 21:52

Фюри, като зацепиш и немаш спирка.
Всички съдийски грешки били за Байерн. Е па, в предишният мач не дадоха дузпа още в 3- ата минута, ама си мълчим.
Ти го изкара, че без съдията Байерн ще дели10--12 място в Германия, а в ШЛ отбора ще е отпаднал вече.
Нека се върнат всички и ще видим как е по- добре, с контузени или без ;)

П.п. За 108- ми път ще напиша, че Мюлер сам е поискал смяната на финала. Ако щеш ми вярвай, ако щеш не. Инфото е от хора били на стадиона. Това по тв- то не го дадоха. Или мислиш, че си измислям?
П.п.п. Как се оставя някой, на който му изтича договора, а имаш вече договор с друг?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 окт 2014 22:50

Това, че ги няма Швайни Мартинес и Алкантара не означава задължително да играем с 3 в защита и с бекове в средата. Какъв е проблема да играем с Лам, Бенатия, Боатенг и Алаба в защита и Алонсо и Роде като дефензивни? Пък и видяхме Мартинес колко пъти играеше където му е мястото.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 окт 2014 00:22

MCMXIII написа:Фюри, като зацепиш и немаш спирка.
Всички съдийски грешки били за Байерн. Е па, в предишният мач не дадоха дузпа още в 3- ата минута, ама си мълчим.
Ти го изкара, че без съдията Байерн ще дели10--12 място в Германия, а в ШЛ отбора ще е отпаднал вече.
Нека се върнат всички и ще видим как е по- добре, с контузени или без ;)

П.п. За 108- ми път ще напиша, че Мюлер сам е поискал смяната на финала. Ако щеш ми вярвай, ако щеш не. Инфото е от хора били на стадиона. Това по тв- то не го дадоха. Или мислиш, че си измислям?
П.п.п. Как се оставя някой, на който му изтича договора, а имаш вече договор с друг?

За мача с Кьолн както виждаш нищо не коментирам , защото не съм го гледал ;) НО пък срещу ЦСКА съдийската грешка донесе 3 точки 8-)
п.п Въобще не споря ... едно е какво иска Мюлер , друго какво ще реши треньора . Имаше няколко минути до края на мача , а Мюлер не беше контузен . Дори и да беше , смяната трябваше да е равностойна - не с Ван Буйтен
п.п.п Няма как да се остави някой , на който си решил да не предлагаш нов договор
Както и да е ... ще видим кой крив , кой прав когато се възстановят контузените ( дай Боже да не се контузят други ) . Аз не мисля че Байерн ще изглежда кой знае колко по-различно .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 окт 2014 00:24

Neron написа:Това, че ги няма Швайни Мартинес и Алкантара не означава задължително да играем с 3 в защита и с бекове в средата. Какъв е проблема да играем с Лам, Бенатия, Боатенг и Алаба в защита и Алонсо и Роде като дефензивни? Пък и видяхме Мартинес колко пъти играеше където му е мястото.

По-точно ... колко пъти видяхме Мартинес да играе по принцип ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”