Вчера не бе най-силният мач за Байерн, но наистина важното от него са трите точки. Сега е ред за две победи над Рома, които са сигурни, според мен, поради по-открития стил на игра на италианците. Не знам доколко си давате сметка, че треньорът на Рома Руди Гарсия в много отношения копира и прилага методите на.. Пеп.. Първото място в групата изглежда сигурно

Съгласен съм с мнението, че все още липсва тази скорост и динамика в играта на баварците, която е необходима за преследване на по-високи цели (Наблюдавах с интерес мача на ПСЖ и Барселона и веднага ми направи впечатление как Луис Енрике се опитва наред с традиционният стил на игра на каталунците да вкара малко скорост в разиграванията им - нещо, което би било полезно и за Байерн), но също така споделям мнението, че класата на тима е достатъчна да печели такива ''криви'' мачове. Иначе всички елементи от стила на Пеп започват лека - полека да се напасват - контрол на средата на терена, постоянно сменяне на позициите на играчите (много смешен ми беше Попвасилев, как се чуди какво прави Левандовски на фланга и как не му било мястото там

) и най-вече ТЪРПЕНИЕ в изчакването противника да се умори и да СГРЕШИ - реално Байерн снощи трябваше да вкара 4-5 гола, имаше достатъчно положения.. Основните оръжия, с които Барса на Пеп доминираше над противниците, а не така преекспонираното тики-така

Нека се върнат всички играчи от контузиите си и прогнозирам, че след януари-февруари Байерн ще влезе в много силна серия. Серия, която трябва да доведе до безпроблемно спечелване на Бундеслигата и финал в Берлин, където да се увенчае целият този труд със спечелването на Шампионската лига