Бундеслига 2014/2015: 5- и кръг, Байерн - Падерборн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Бундеслига 2014/2015: 5- и кръг, Байерн - Падерборн

Мнениеот MCMXIII » 23 сеп 2014 23:16

Der Führer написа:
MCMXIII написа:Срещу водачът в Бундеслигагата не е зле. Най- съм доволен, че Лева вкара.

Верно ... от засада , но майсторски изиграно ... Обаче след днешния мач , аз вече почвам да приемем облози , че лятото Левандовски ще бъде продаден . Който е гледал внимателно по време на смяната му , ще разбере какво имам предвид .

Мразя басове, но Лева ще остане след Пеп :) Гледаше точно като Манджата при смяната, просто го раздава по- германски/европейски.

И я че пофалим Летящая холандец. Двата му голови паса не бяха с левия крак. Впечатляващо!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 сеп 2014 23:19

То е впечатляващо, че е подал въобще :lol: Иначе от 45 до 80 минута има само една дума за играта - отегчаващо за гледане.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 сеп 2014 23:22

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:Срещу водачът в Бундеслигагата не е зле. Най- съм доволен, че Лева вкара.

Верно ... от засада , но майсторски изиграно ... Обаче след днешния мач , аз вече почвам да приемем облози , че лятото Левандовски ще бъде продаден . Който е гледал внимателно по време на смяната му , ще разбере какво имам предвид .

Мразя басове, но Лева ще остане след Пеп :) Гледаше точно като Манджата при смяната, просто го раздава по- германски/европейски.

И я че пофалим Летящая холандец. Двата му голови паса не бяха с левия крак. Впечатляващо!

Всъщност имах предвид реакцията на Гуардиола , който умишлено отиде в другата посока , за да не поздрави Левандовски при смяната .
За холандеца казах - играч на мача . Въпреки че и Гьотце игра много силно ...
Аз пък ще похваля Роде ( въпреки идиотската му позиция на терена ) и Хьойберг за паса към Робен при 4-я гол ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 сеп 2014 23:30

Neron написа:То е впечатляващо, че е подал въобще :lol: Иначе от 45 до 80 минута има само една дума за играта - отегчаващо за гледане.

Ужас беше. Факт!
Ама пуста му тактика- требе да се почива, а ние гледаме нещо си...
Че легам.Вий бъдете живи и здрави!

П.п. Фюри, Пеп си подаде лапата на Лева. Според мен не е бягал. Що да го прави? Той може да смени и Ману Нойер, без да му се обяснява.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 сеп 2014 08:52

Подаде си лапата при смяната на Алонсо . При смяната на Левандовски , беше в другия край на очертанията пред резервната скамейка и дори гледаше в друга посока ... Поне това се видя по eurosport 2 , където гледам мачовете .
Иначе си е негово право да сменя който си поиска играч , без да му дава обяснения . Дори не е длъжен да си говори с играчите ... Как да е - Лева нека да вкарва по голче на мач , пък ако ще да се псуват с Пеп по 3 пъти на ден .
По ми е интересно какво става с 26-те милиона ... не е контузен , играв един мач , не видях да направи някакви фрапиращи грешки , ама ей на ... Рафиня потича едно полувреме на поста централен защитник , а бедуина гледаше отстрани :?
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 сеп 2014 19:50

Да се критикува и търсят кусури след такъв мач, е толкова смешно, че няма накъде.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 сеп 2014 07:42

niki87 написа:Да се критикува и търсят кусури след такъв мач, е толкова смешно, че няма накъде.

1. Къде видя критики ?
2. Какво му беше специалното на мача ( освен че Рафиня игра като централен защитник :mrgreen: ) ? Или и ти като Гуардиола смяташ че в Бундеслигата са събрани само извънземни отбори ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”