Neron написа:Аз още се чудя как не се е появил някой да каже че всичко в Байерн е супер и че няма от какво да се притесняваме.
Всичко в Байерн е супер и ние (останалите) няма от какво да се притесняваме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Аз още се чудя как не се е появил някой да каже че всичко в Байерн е супер и че няма от какво да се притесняваме.
Neron написа:
CSKA69 написа:Der Führer написа:CSKA69 написа:Der Führer написа:CSKA69 написа:Capitan Puyol написа:Не знам що ми беше изтрито едно от мненията където написах, че след контузията на Тиаго Алкантара нещо взе да не върви както беше до средата на март. Вие по-отблизо следите отбора си в детайли и може да кажете нещо по въпроса. Но както бях написал в изтритото ми мнение с една шесторка отпред - ако са 2 опорни (Хави Мартинез и Швайнщайгер) пред тях Тиаго като трекуартиста, Робен и Рибери по крилата и отпред Гьотце, който да ретранслира ролята на Меси от Барса, мисля че с тази шесторка ако всички са здрави нещата щяха да изглеждат отлично. Вижда се че центриранията към Манджукич не вървят в мачовете срещу силните отбори в ШЛ, но веднага като влезе Гьотце започнахте да плетете бързи комбинации и в края на мача защитата на белите взе да се пропуква яко...на Гьотце просто му липсваше Тиаго с когото да разцъкват, а хърватина да е резерва. Гледам че Пеп леко се притеснява да оставя Манджата резерва че оня много демонстративно показва колко е сърдит като го изкара в някой мач, но ще ви кажа че същото беше и с Ибра в Барса...просто му беше натрапен играч, който не пасва на стила на Пеп и треньора се чудеше как да го вмести че да играят заедно с Меси. Сега Манджукич го имаше в заварено положение и нямаше как да го разкара. Според мен проблемът е именно че Пеп прави компромиси с някои играчи за да няма сърдити само и само за да не изтърве съблекалнята...но от това страда концепцията му за игра, която не включва тежък централен нападател и въобще безкрайните центрирания като прийом.
Тук съм съгласен с твоето мнение.. Наистина остaвa впечатлението, че Гуардиола поради някакви обстоятелства отстъпва от собствения си стил, а това няма как да е добър ход от негова страна! Все пак наистина му е първи сезон и аз очаквам през втората година доста по-драстично да промени игровия облик на отбора - тоест това, което направи когато застана начело на Барса - да освободи доста от титулярите на Рийкард, тук ще го направи след лятото- Манджукич като че ли е един от тези, които ще си заминат..
Опазил богВярно че Байерн е богат отбор , но за това кето предлагаш ще са необходими едни 500 -600 млн евро
Едва ли.. По-скоро много от спекулациите в пресата за играчи на Байерн, трансферирани къде ли не могат лесно да се окажат истина, ако Гуардиола пожелае товаНе само че Байерн няма да се охарчи, ами и ще изкара някое ойро..
За щастие трансферната политика на Байерн минава през няколко нива ... и Гуардиола е най-ниското от тях . На прост български - всяко трансферно желание на Гуардиола ( входящо или изходящо ) се разглежда първо от Замер и след това от ръководството . Да не забравяме , че капризите му за 62 млн. ( Гоьтце и Алкантара ) бяха задоволени за сметка на качеството в отбора . Бяха продадени Марио Гомес и Луис Густаво , които по нищо не отстъпват . Дори с оглед на представянето на новите , отбора беше отслабен .
Колкото до Байерн - за щастие не е необходимо да продава играчи за да оцеляваПо-вероятно е да се намекне на Гуардиола , че никой не е по-голям от отбора и няма незаменими хора ... Особено ако Байерн не се класира на финала за ШЛ
Готин диалог се получава, тъй като двамата с теб виждаме нещата под различен ъгъл! Ти разсъждаваш от позицията на това, че Гуардиола е просто един комерсиален продукт, наемник, чуждо тяло за Байерн; аз разсъждавам от позицията, че това е треньорът на Байерн Мюнхен, при това не само за този, а и няколкото следващи години (вероятно общо 4 - толкова беше казал самият Пеп, че е максимума за един треньор в даден отбор) Само грандиозни провали - неспечелване на титла или купа, ранно отпадане от ШЛ могат да променят този факт! Отпадане от полуфинал няма да се отрази негативно върху статутът на Гуардиола в клубаДаваш пример с Марио Гомес и Луис Густаво - е точно това очаквам и аз - още поне 3-4 футболисти, които Гуардиола смята,че не пасват на игровата му концепция да ги последват лятото
Ръководството на клуба би трябвало да се съобрази с желанието на старшията! Единственото според мен, за което Замер и компания трябва да настояват, е налагането на повече юноши в първия състав - общо взето първата година Пеп игра на сигурно и макар в някои мачове да играха млади момчета, си го изкара сезона със състава на Хайнкес..
MCMXIII написа:MASTER_COOL написа:Вие май искате да си назначите немският Мойс
Пич, знаеш ли че Клопо е бил треньор на Майнц 05? Цели 7 години ги е водил, не точно колкото Мойс, но е доста все пак. После прави от нищо нещо. Ами ако Тухел е новият Клоп?
***********************************************************************************************
Аз също мисля, че Пеп няма да го пипнат. Все пак Байерн още е в играта. Просто си намали шансовете.
niki87 написа:Не ми се мисли кво щеше да се пише тука, ако Пеп беше паднал от БАТЕ Борисов и Базел, беше загубил финал от Дортмунд с 5 гола, и паднал на финал в ШЛ на Алианц Арена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта