ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Владо
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот Владо » 03 апр 2014 22:30

Баш"треньорите'пак се изказаха,Пеп вън,Пеп онова,нямали сме удари?Вие май повече сте писали по форумите,отколкото сте гледали мача,я вземете погледнете статистиката,че явно мача не сте го гледали.И на мен не ми харесаха нашите,ами вие вече прекалявате и това е след почти всеки мач.И при Хайнкес бяха същите глупости след нулевият сезон,така и не ви дойде акъла.Манджукич и аз исках да е титуляр,но освен гола какво друго направи?Ако бяхме взели мача с 3,4-0 друга песен щяхте да пеете.Какви чисти голови положения искате,като тия се бяха окопали,аз това не разбирам?И аз не съм доволен от това мудно подаване на топката,и исках да има повече скорост.Ама хайде по спокойно,вие взехте да разбирате повече от треньорите.Сигурно за десети път се повтарям,ние все много знаем за футбола и политиката и какво ли още не.Това да не ви е бг отбор,треньорът да се махал,страшна подкрепа няма що.Ама ако направи требъл,ще се покриете половината които го плюят сега.Добре че не сме като юнайтед,че нямаше да се траете.Нищо смислено не написаха повечето,празни приказки и критики.Поне изчакайте края на сезона,пък тогава мрънкайте като ви е кеф.А ония с десетте лева,май му пука повече за тях,отколкото за отбора,ако изобщо е фен де.

Върни се в “Байерн”