С тези малки ресурси, които разполага, Арсенал ви направи за смях, какво ми ги хвалиш толкова твоите не знам!

Виж доктора го уважавам, щото е пич на място!

Успех на четвъртфиналите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dreben23 написа:Ти си много прост човек и дори няма да споря с теб!![]()
dreben23 написа:Ти си много прост човек и дори няма да споря с теб!![]()
С тези малки ресурси, които разполага, Арсенал ви направи за смях, какво ми ги хвалиш толкова твоите не знам!Може да е за кратко, но успя и то в две поредни години! Освен това, на всички казвам, че първенството в Англия е много слабо и когато излязат английските отбори на европейската сцена, стават и комични неща. Но Арсенал е класа и вие го усетихте, радвайте се на късмета си, който имахте да играем срещу вас без Тио, Рамзи, Уилшър, особено снощи както подходихте, щяха да ви направят разногледи.
И вие го осъзнавате много добре това, няма защо аз да ви го казвам! Почти бяхте пътници, но не ни стигнаха здрави играчи.
Виж доктора го уважавам, щото е пич на място!Каквото му е на сърце, това да ми даде, аз обаче на негово място след тази игра снощи на Байерн нямаше да имам смелост. Аз и той сме две различни лица и мислим различно, затова той трябва да си реши. Аз ще си спазя уговорката, защото човек трябва да си държи на думата, дори да му е гадно!
Успех на четвъртфиналите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта