Der Führer написа:C&A_MALE написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=392495
Май Робен приключи с Байерн
Това какво общо има с Байерн ... Съвсем отделно , че в общи линии Робен е прав . Роналдо беше постоянен през цялата година - и в Реал и за Португалия . Докато Рибери за Франция въобще не впечатлява . След идването на Гуардиола , Рибери дръпна сериозно назад , докато Роналдо буквално влачи Реал почти сам .
Напротив! Националният отбор на Франция без Рибери е кръгла нула и дори нямаше да стигне до баражите в групата си с Испания, Израел, Естония и Беларус. То даже и нула не е, отрицателно число направо. Кажи ми друг национал, който може да бъде наречен футболист: Насри ли, дето е смешен и като име, и на външен вид, и играта му е смешна, Бензема ли, дето килограмите му наднормено тегло са повече сигурно от головете, които е вкарал за Реал и дето от 3 години се чудят как да го изгонят и никой не го иска. Та дори националният вратар Лорис си е загубил титулярното място в клубния си отбор. Кажи ми КОЙ? Та Рибери направи гол и асистенция на реванша срещу Украйна, без които Франция щеше да гледа световното само по телевизора! Защо това никой не го отчита? Защо?
Според мен Рибери не е дръпнал назад от новия сезон. Даже напротив. Забелязах че в началото на сезона съотборниците му започнаха по-често да го извеждат на голова позиция и той сам започна да стреля повече към вратата, за да оправи головата си сметка. Това бе сериозен риск, защото тази форма на егоизъм можеше да донесе негативи на отбора, но нищо подобно не се случи. Получаваха му се нещата.